Carraro'nun son çıkan yol kadrosunu çok eleştirmeseymişim geçen gün, iletişime geçebilirdim aslında

Bunu istemiyorum, bu eninde sonunda sorun çıkarır. Adam bana bisikletini yollayacak, ben de diyeceğim ki x model bisiklet bu bisikletten daha iyi

Kavga çıkar
Firmalar bana bisikletlerini tek şartla gönderir: Övmem, reklamını yapmam ve tavsiye etmem karşılığında
Ben firma olsam ben de istemem ki ürünümün başka bir ürünle karşılaştırılıp kaybeden ilan edilmesini. Bunu ilan eden de kim? Serkan diye biri

Sarı çizmeli mehmet ağa. Profesyonel yarışçı mı?Hayır. Mekanisyen mi? Hayır. E mühendis mi? Ona da hayır

E kim bu adam? Amatörün biri işte öyle

Mümkün değil. Bu tamamen amatör bir proje. En azından şimdilik. Belki bu proje için gaza gelir bir şekilde kadro mühendisliği konusunda ilerletirim kendi bilgimi (kaynak nerden bulacaksam artık

Google'de arayarak bulunacak bir şey olsa keşke)
Çok uçan kaçan bir proje olmayacak (olursa tabi) kağıt üstünde yaptığım incelemelerinin bir benzerinin bisiklete dokunarak ve deneyimleyerek yapılmış hali olacak. Yok çünkü ölçüm cihazım yok

Yorumlarda saolasınız çok şeyapmışsınız da o kadar ciddi bir proje gündemimde değil, vaktim de oldukça sınırlı (aslında vaktim yok

)
Konuyu tamamen sizlerin görüşünü merak ettiğim için açtım, hatta anket eklemek aklıma geldi son anda. %70 olumlu çıktı, çok iyi oldu mesela bu. "Olur mu öyle şey yahu" gibi bir yoruma da pek denk gelmedim

Bir tane gönüllü bile çıktı
@yavuzkosar