Scudo Sports

Pink Floyd Hayranlarına...

Sercan

Forum Bağımlısı
Tepki
199
http://www.bicycle-gifts.com/jpg/prw27.jpg

The Division Bell albümünü ararken yabancı bir sitede denk geldi. Böyle Pink Floyd albüm kapaklarından forma yapmışlar. Çok hoşuma gitti. İmkân olsa da, getirtsem...

Diğerleri için: www.bicycle-gifts.com/rockjers/pfloyd.htm

• Beğen
Tepkiler: Ozge Deniz
Scudo
süper bi forma,keşke tişört gömlek tarzı şeyleri de olsaydı..zira bu formayla bisiklete binmek biraz marjinal gözükebilir bazıları için...tşkrler...

T-Shirt var aslında. Taksim'de bulmak mümkün. Ama siz Antalya'dasınız tabi. Belki orada da vardır. Benim üzerinde sadece sade bir Pink Floyd yazısı olan modeli hoşuma gidiyor. Bir de bu The Division Bell albümünün kapağı... Ama onu T-Shirt olarak görmedim hiç.

• Beğen
Tepkiler: güray
İyi Pink Floyd tutkunu olarak , syd barrett 'ın bisiklet tutkusu dışında bu tarz
ticari oluşumlar biraz garip tabiki, örnekte olduğu gibi...

@gryars

Merhaba Antalyada pink floyd t shirt ünü ışıklar cadesinde garanti bankasını yanıda rock park diye bi yer var oradan alabilirsiniz ben zamanında oradan gibson t sirt ü almıştım :)

@Sercan

aslında tatillerde antalyadayım.istanbulda okuyorum.okullar kapanana kadar istanbuldayım yani.ilginiz için teşekkürler..

Album kapak tasarımları da, yaptıkları müzik gibi sanatsal.

Katılıyorum size. Dark Side Of The Moon albümünün kapağı bizim ilkokul ya da lisede, fizik kitabında vardı :) Benzeri de değil, aynısını (ç)alıntı yapmışlar :)

Gryars, İstanbul'daysan Taksim'de bulursun. Ama böyle albüm kapağı gibi olanı pek görmedim. Pink Floyd yazılı olanlar var genelde.

Yeni jenerasyondan siz sevgili arkadaşların birer Pink Floyd hayranı olması beni hem şaşırtıyor hem sevindiriyor..Doğru yolda gidiyorsunuz.. (Kanımca tabii ki ) :)

Baba sayesinde tanıştık, amca ile LP ve kasetlerine ulaştık, şimdi harıl harıl orjinal CD'lerini araştırıyoruz :) Kesmiyor mp3 formatıyla dinlemek...

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
Evet, ama şuan bir pikabım yok ne yazık ki. Bir tane vardı, ama Hakk'ın rahmetine kavuştu.

Sercancım eline sağlık nasıl mutlu oldum anlatamam babaya selam lütfen
oofff offf düşünüyorum da üstümde bu formalardan(Dark Side of the Moon olanı olursa naparım bilmem) herhangi biri var kulağımda Wish You Were Here çalıyor . deymeyin keyfime :p .. kaskıda varmıdır acaba :rolleyes:
Boracım doğru söylemişsin bu sadece benim konum ,müziğim değil aynı zamanda benim neredeyse yaşam tarzım felsefem oldu 1974 den beri bu adamlarlayım ve benim hayatım. :)
birsürü tişortum oldu hata kendim bile boyadım ama bunlar harikaymış hepsini çok beğendim hepsini alırım ben. hepsi benim için ayrı güzel.:) hepsinin sayısız anısı var . hayatım bu adamlarla geçti biliyorum burası yeri değil tam 40 dk dır hangi viedoyu buraya koysam diye düşünüyorum bir video koymadan edemiyeceğim özür dilerim
(link)

pink floyd u pek sevmem ama tshirt gerçekten çok güzel olmuş; hayranları daha da çok beğeniyorlardır herhalde...

gerçekten ilginç ve güzel olmuş.pek tarzım degil ama dinlerim tabi.teşekkürler...

@Sercan
Neden imkân olmasın ki? Ben geçen yıl üstünde Queen'in amblemi bulunan forma getirtmiştim Amerika'dan. Zor bir şey değil. İnternetten siparişi veriyorsun, bir hafta sonra geliyor.

Sizin için kolay olabilir, ama ben 17 yaşında, lise son sınıf öğrencisiyim. Baba parasıyla kolay değil böyle şeyler. Kendi paramı kazandıktan sonra neden olmasın?

Geri