Scudo Sports

Pininfarina Katlanabilir Bisiklet

@Sinan Genc

o ürün sadece vida deliği olmayan yerlere takmak için o aparatı sele borusuna takıp ayarladıktan sonra üstüne suluk kafesini takıyorsunuz
Halil abinin bisikletinin resminide buldum

http://i1215.photobucket.com/albums/cc513/halilibrahimduran/E8CF6DF5-7862-4832-BC3A-0CA9B421FBDE-1095-000001047C8620A8_zps68e8a08c.jpg

Scudo
@Sinan Genc

Evet sele borusuna bağlamıştım, çünkü daha müsait bir yer yok :D

Bisikletiniz hayırlı olsun. Gercekten cok guzel görünüyor. :in:

@Gökhan Selçuk

güzel dileklerin için teşekkür ederim.

Çok faydası olduğu verdiğiniz bilgilerin...Çok teşekkür ederim...Hayırlı olsun...

@Caner Aydın

vites oranları yokuşa uygun, ama biraz ağır bir bisiklet 16,5 kg
yine de ghost cross tan daha iyi ortalama hızlar çıkartıyordum bu bisiklet ile

@halil ibrahim duran

20 jant katlanılıra göre nasıl peki, sürdünüz mü daha önce?

İStanbulun nerelerinde sürdünüz? Ben Beylikdüzünden genelde Cevizlibağa gideceğim. Bir sürü yokuş filan var. 20 ile 26 jantta kararsız kaldım. 26 jantla yüksek hızlara ulaşınca sorun oluyor mu, mesela 30 kmde?

@Caner Aydın

heryerde sürdüm, bende vardı ve baya bir müddet kullandım.
saatte 60km de bile sorun olmuyor :D

almayı düşünüyorsanız bir arkadaşım benden sonra sıfır almıştı eşine, eşi kullanmadı hiç, en fazla 50km (elli) kullanmıştır. isterseniz görüştürürüm

Bu bisikleti kullandınızmı? daha fazla bilgi verebilirmisiniz? 1.90 boy ve 120 kilo adamı taşırmı bu bisiklet? sıkıntı çıkarırmı? hergün 15 km yol yapmayı düşünüyorum. 1 2 ay sonra elimde kalmaz dimi?

Almayı düşünüyorum da arabanın bagajına kesin girer değil mi??

@inşaatçı

Bu bilgileri üreticiye sorsanız daha iyi olur

@mekmaster

Ben corsaya koyuyordum ama koltukları yatırdıktan sonra, yani arabadan arabaya göre değişir bu sorunun cevabı

@halil ibrahim duran
Seat cordoba 2001 model sedan aracım var. Koltuklar yatmıyor bende. Sığıp sığmamasına göre alacağım. Ayrıca sürüşten sonra arabanın bagajında muhafaza etmeyi düşünüyorum, daha rahat ulaşayım diye. Bugün Decathlona gittim 20 inçleri denedim. Boyum 190 ve ben kullanırken çirkin bir görüntü oluştuğunu söyleyebilirim :(

@mekmaster
Duruyor, sıfır gibi. Numarasını özelden atıyorum

@halil ibrahim duran
Aracımla gitsem yanına, bagaja girip girmediğini denememe müsaade eder mi acaba :)

@mekmaster
Tabi ki eder, karşıda (Anadolu Yakası) oturuyor

@halil ibrahim duran
Hmm ben avrupa yakasındayım. Bilemiyorum hb dışında satan mağaza bulursam florya taraflarında öyle denerim. Alperen beyden de fiyat alırım. Uygunsa satın alabilirim. Siz hala kullanıyor musunuz? Memnun musunuz halil bey?

Geri