Scudo Sports

Pınarbaşı Antrenman Yarışı Videosu

Ben şimdi indirmek istedim, dosya bulunamadı uyarısı aldım. Bişrde şifreyi bildirirmisiniz?

Scudo
merhaba, rar şifresini gönderebilir misin? şimdiden teşekkürler

arkadaşlar, cehaletimi mazur görün, fatihin gönderdiği mesajı göremiyorum!

ahh, konu linkinin yanında kırmızı zarf var. üzerinde beklediğimde "bu konuda 2 mesajınız var bugün" şeklinde uyarı veriyor. yalnız beceriksiz egemen kişisi bu nota ulaşamıyor. biraz önce orada 1 mesaj yazıyordu, üstteki yazımdan sonra fatih benim anlayışlı ve yetenekli olduğumu düşünüp aynı yerden cevap gönderdi ihtimalle.

O kişi benim :)
Herkes bana yolcu olmalıymışsın diyor ama Türkiye buna hazır değil.
*Mazgallarla uğraşmak,
*Mazgal/çukur var diye yanlamasına geçerken arkamdan son sürat gelen ve takip mesafesini ihlal ederken bir de kendi heyecanıyla bana korna çalan sürücülerle uğraşmak,
*Yol yarışlarında birbirini itekleyen/tepen/düşürmeye çalışan "sporcu" kişiliğinden uzak insanlara hayat dersi vermekle uğraşmayı istemiyorum.

Yine de sponsorluk kelimesinin Gelir kapısı anlamına geldiğini bilen firmalar için herşeye hazırım.
Mtb'yle de, yolla da herşeyi yapmaya hazırım, yeter ki destek olunsun.

Sayın Fatih sizi tebrik etmek isterim, başarılarının devamını dilerim. Keşke ince mtb lastiklerini yanında yedek bulundursaydın, o yarışta yol bisikletçisi falan duramazdı önünde :):):)

@suzunkopru

Videoyu bilgisayara indirmede bana yardımcı olabilirmisiniz? Çünkü halen daha indiremedim. Günlerdir deniyorum ama dosya bulunamadı diyor. Teşekkürler!

Eski link iptal oldu.Türk sunucuları maalesef böyle.

(link)

Yeni linkimiz budur.Linkte tıklayınca açılan sayfanın alt bölümünde mavi yazılı Download with File Factory Basic linkini göreceksiniz.Ona tıklayınca sayfa değişiyor.Kodu boşluğa girin ve indirme başlar.

Abi şifreyi ulaştırırsan sevinirim..

Merhaba Fatih
Video çekimini düşünmen güzel bir incelik.Şifreyi bana bildirmeni rica ederim.Teşekkürler.

Geri