Scudo Sports

Pilli Hapörlör...

Tepki
0
Beyler araştırdım; sonunda pilli hopörlör diye bir şey buldum. Anlayan arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Ses yüksek ve güzel çıkar mı ??

Scudo
Ben eskiden Sony marka pili bile olmayan bir hopörlör kullanıyordum mp3de çalıyordu, enerjisini mp3'den alıyordu; gerçekten güzel ve kaliteli ses veriyordu ama biraz''cık''az ses verıyordu.
Ama pilli kullanan arkadaşlarım var, gayet memnunlar öneririm.;)

• Beğen
Tepkiler: özgür çetin
pilsiz hoparlör asla verimli ses vermez, gücü mp3çalardan veya laptoplardan alan bu tip şeyleri tercih etmek yerine pilli veya usbli olanları tercih etmenizi şiddetle öneririm, etrafı hoplatırsınız eğer kaliteli seçim yaparsanız. Mutlaka gücü bir yerden almak zorunda.

• Beğen
Tepkiler: bullshark
@celil.mayaoglu katılıyorum. kesinlikle bir güç kaynağına bağlı olmalı veya pil, akü gibi şeylerden güçünü almalıdır. Başka türlü olmazzz. Ses kalitesine gelince, markasına,modeline göre değişir. Ben eski bisikletime, özel amfi yaptırmıştım güçünü 12voltluk şarj edilebilir aküden alıyordu 2adette stereo su geçirmez hoperlör bağlatmıştım kaç wattlık çıkışı vardı hatırlamıyorum. Yoldaki herkes bana bakardı :)

Bu pilli hoparlörlerden biz satıyoruz.İstersen elektriğe takıpta çalıştırabiliyorsun, pillede.Sunny marka var bizde.Fiyatı 30 tl.Ses olarak düşük. Zaten pilli bir hoparlörden çok bir ses beklenemez.

bende de ataba marka var 25 tl ye almıştım çok harika stero ses veriyo ama uzun süre kullanmaya dayanmıyo pilleri bende adaptör girişi soket yaptım adaptörle çaılıştırıyom

Geri