Scudo Sports

photoshop lazım

Nevzat KÖSEOĞLU

Forum Bağımlısı
Tepki
569
merhaba arkadaşalar bana photoshop programı lazım şoyle insanların yuzlerıı degıstırebilecegım bana bi program onerebilirmisinz

Scudo
Fotomontaj olarak düsünüyorsan.Face on body bence daha basarili ve eglenceli bir program...

Arkadaşlar ben şimdiden hatırlatıyım.
Forumumuzda, lisanslı olarak satışta olan bir programın ücretisiz (ve de yasadışı) download linkini vermek yasaktır. Bu yasağın kaynağı da ilgili kanunlardır.
Saygılar.

adobe photoshop cs2 gercekten guzel,profosyonel fakat biraz karisik bi program, o yuzden basta yardima ihtiyacin olabilir...cs3 var onun bi ust versiyonu, extended i da cikti...
isik oyunlari filan istiyosan yine adobe un lightroom u war...
(link) yasal olarak indirebilicen yer:)
ulead photoimpact var, o da isini rahatca gorur,kullanmasi daha basit...
(link)

yalniz programlarin hepsi shareware...

Adobe'un internet sitesini ziyaret edersen, Photoshop CS2'yi (ve sanırım bir üst model cs3 de var...) deneme sürümlerini indirip kurabilirsin. Memnun kalırsan satın alıp ürünü aktive edebilirsin, ya da...:Skull-175

:)

Gimp'i deneyebilirsin. Ücretsiz ve oldukça işlevsel bir program diye biliyorum.

cok teşekkurler saolun valla 10 dk olmadı yazıyı yazalı hızırgıbı yettınız cok saolun cok hızlı yaw bisiklet forum valla

Eger yükledigin progranmlarda eksik görür begenmezsen detaylar için daha profesyonel programlarla destek verebilirsin.Asagida konu ile ilgili program adlari ve islevleri dökümü yaptim.Googledan arama yaparak ulasabilirsin.
Hairstyle: SaÇ Şekİllerİ Ekleme
Caricature: Photo Efekt
Jelly: Foto Efekt
Painter Studio: Çİzİm Programi
Photoart: Resim İŞleme
Studio: Foto İŞleme
Digia Image Plus: Foto İŞleme
Zeno Morpgh: Foto İŞleme

Eklemeyeceksin.Bu programlar detay profesyonel yazilimlar.Begenmedigin bir sonuç alirsan mesela saç için detay yazilima ihtiyac duyasan listeye ekledigim programi googledan arama yaparak ulasabilirsiniz.Simdiden kolay gelsin.

Malesef.İnternetten indirecek kadar sabırlımısın bilmiyorum.Programlar 300-650 mb civarında

@ncok

amacın sadece küçük ve kalıplaşmış montajlar ve resim rütüşlamaksa... herhangi bi dijital makinası aldığında o firmaların kendi yazılımlarını ücretsiz alabilir ve bahsettiğin işlemlerini yapabilirsin... photoshop programını detaylı ve lisanslı bi program lisanssız kullanımı yasak.
hatırlatayım: internetten indirdiğin veya köşe başında bulduğun cd ler bilgisayarına zarar vermekten başka bi işe yaramaz.

Photoshop hem basit, bir o kadar da zor bir program. Siz kendi ihtiyacınızı karşılayacak kadar öğrenebilirsiniz ve bunu kolayca kullanabilirsiniz. Ancak program sizin kullanabildiğiniz kadardır. Ne kadar çok fonksiyona hakimseniz o kadar verim alırsınız. (Grafik tasarım olarak prof anlamda)

Geri