SametAksuoğlu
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 434
arkadaşlar istanbul, üsküdar, beykoz, polonezköy, şile, riva şeklinde sahil boyunca devam eden tali yollarda bu arkadaşlara rehberlik ettim. Dün akşam riva da onlardan ayrıldım ve geri döndüm. Şuan muhtemelen KANDIRA civarındalar ve yine muhtemelen önceki günlerde olduğu gibi, çadır kurmak yerine boş bir inşaata girmiş, orada yemek yapıyorlardır. günde ortalama 100 km yapıyorlar , malum yollarda bolca yokuş var. Philipp ve Robin dışında onlara şans eseri katılan bi alman daha var, üç kişi şeklinde sahil şeridi boyunca karadenizi geçmeye çalışıyorlar. gürcistan..vs sonunda amaçları hindistana ulaşabilmek. yşları 22 - 23 eklinde. Bir şekilde irtibat kurabilir, onlara benim gibi 100- 200 km şeklinde eşlik edebilirsiniz. yanınıza mat ve uyku tulumu almanız yeterli, gerekli olabilecek diğer herşey onlarda fazlasıyla var. +4916095384343 bu hangisinin numarası bilmiyorum ama iletişime geçmeniz adına işinizi görecektir. aynı şekilde bloglarına da sizleri şurda karşılayabiliriz, bilmemne ggünü şurda kalabilirsiniz, burası çadır kurmak için iyidir, şurdan geçerken muhakkak bölgenin pidesini yiyin..vs şeklinde yardımcı olabilirsiniz. türkçeyi çok az biliyorlar, ingilizce ve almancaları ise iyi. biri biyoloji öğrencisi, diğeri tıp, sonuncu olan ise bisiklet tamirciliği yaptığını söyledi zaten garip bi bisikleti var.