Scudo Sports

Peugeot Türkiye'de Satışta

@ippon yukarıda bahsetmiştim esneme konusunda bir sorun yaşamadım, ilk yol bisikletim olduğu için kıyaslamaya giremeyeceğim. Gelecek sene fiyatı 7400 tl olacağına dair bir duyum aldım bisikletçiden. Şu an grupsetine göre en alınabilir bisiklet olduğunu düşünüyorum.

Scudo
Eveeet.. Nihayet kargomuza, bisikletimize, Peugeot GTR 950`mize kavuştuk veee ilk resim bu şekilde..
Anca Cumartesi sabahtan gidebileceğim montaja, hadi hayırlısı bakalım.. :harika::harika:
P_20181031_155855.jpg P_20181031_155855.jpg

Gelelim kaç TL`ye aldığıma..

Özelden şimdiye kadar 13 mesaj aldım. Kaça aldın, nereden aldın vb. gibi sorular. Tabiki yeni bir model olması dikkat çekici donanımlarda olması merak uyandırıyor.
2018 yılı başlarında Türkiye piyasasına yeni giren, aslında benim küçüklüğümden beri (ben 74 modelim) bisiklet piyasasında var olan bir marka Peugeot..
Markanın reklamını yapmayacağım :tskler: o yüzden kısa kesiyorum..
Aynı segmentteki diğer rakiplerine göre en az 1 adım önde olması gerekiyordu adını duyurmak ve bu pazarda bende varım demek için ve bence bunu da başardı çünkü piyasada neredeyse yok sattı..
Dediğim gibi alırken çok araştırdım hem özellik hemde piyasadaki mevcudiyetini..
Ama gel gelelim koskoca Türkiye`de belkide son kalan 1-2 tane GTR 950 modelden birisine sahip oldum.
Firma adı vermeyeceğim ama yaptığım zorlu pazarlıklar sonucunda, kargo ve KDV dahil 4.170 TL`ye aldım..
Karbon maşalı, 105 grup setli, Fulcrum jantlı bir bisikleti şuan min. 5000 TL`ye alınamayacağını düşünürsek ödediğim rakam oldukça mantıklı..

Piyasada kalmadığı için büyük ihtimalle de Peugeot resmi web sayfasındaki fiyatlarını yeniden güncelliyor.
Bu da demek oluyorki bana göre fiyatlar en az %5-8 arasında zamlanacak ve yeni sezonun başına kadar o şekilde devam edecek..
2019 sezonu hem kur farkı hemde gelecek zamları da ilave edersek, GTR 950 için en az satış fiyatı 5750-6000 civarında olmasını bekliyorum..Tabi donanımı bu düzeyde tutarsa..
Sonuç olarak "bir malı alırken kazanacaksın" demişler ya, bu durum aynen onu gösteriyor işte..
Sağlıcakla..

@Angaralı BarışBenim de almaya niyetlendigim ama 56 kadrodan daha buyugu olmadigi icin alamadigim bir bisikletti gule gule kullanin[emoji4]

Kazasız belasız güzel günlerde kullanın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@furkanbr

@Erh@n

Teşekkürler.. Bu arada kadro boyu 53.. Bende 54 alacaktım zaten o kadar çatlağın su damlatmayacağını düşünüyorum..

hayırlı olsun cok guzel fıyat.alınan yerı de fark ettım zıra 1 adet 53 boy goruyordum hep o da sıze nasıp olmus...

• Beğen
Tepkiler: Angaralı Barış
@Angaralı Barış 50 kadro bulabilseydim bende bu modeli alacaktım ama malesef yoktu 2019 kadar da piyasada bulunacağını pek sanmıyorum güle güle kazasız belasız kullanın

@bayırniyazi

@C.Koc

Teşekkürler..
Cümlemizin tekerine taş değmesin..

Selamlar,
Dün akşam saatlerinde GTR 950`nin kurulumu tamamlandı.. Ve yaklaşık 45 dakikalık test sürüşüne çıktım.
Bisikletin ağırlığı 9,1 kg. Pedallar ile birlikte bu ağırlık yaklaşık 9,5kg. ulaştı sanırım.. Tabi bu fabrika verisi ağırlığa gidon bandı dahilmi değilmi bilmiyorum..

"Şimdiye kadar neye binmişim ben" dedirten, SPD pedalın performansa ne kadar katkıda bulunduğunu gören, grup setin muhteşem akıcılığını test eden birisi olarak mutlu bir şekilde döndüm eve :asik::asik:
Yokuş inişlerindeki hızlanması ve aynı yokuşu neredeyse ayağa bile kalkmadan tırmanışı, düz yoldaki inanılmaz akıcılığı gerçekten çok etkiledi beni..
Viraj performansı konusunda bir şey diyemeyeceğim, MTB`den yol bisikletine geçtiğim ve neredeyse asfalta yüzükoyun uzanır gibi gittiğim için haliye biraz tedirginlik yaşadım ve oldukça yavaş bir şekilde dönüşler yaptım.
Evin yakınındaki pazar alanında ise 15 dakika boyunca hem normal bir şekilde dur-kalk yaparak hemde ani duruşlar yaparak ayağımı pedaldan çıkartma antrenmanları yaptım ve hiç düşmedim :harika::harika:
Tabi bu durum kalabalık trafikte nasıl olur bilemem..
Kaldı ki GTR 950`nin maşası karbon, kadrosu alüminyum ve orta üst sınıf bir grup sete sahip.. Full karbon ve üst sınıf (dura-ace veya ultegra) grup setli bir bisiklet, insana kimbilir neler yaşatır..
Kısmetse yarın sabahtan saat 8-9 gibi çıkıp, en az 2-3 saat turlamayı planlıyorum, umarım bi aksilik çıkmaz..:hhhhhh::hhhhhh:
Sağlıcakla..

@Angaralı Barış kilitli pedal ile ilgili bir tavsiye vereyim. Bu tavsiyeyi de geçtiğimiz haftasonu düşerek tecrübe ettim. Boş yerde kullanmasi kolay bu pedali fakat trafikte veya her an duracak gibi olduğunuz yerde kullanması zor. 30-40 kişilik bi turla gezerken yolun tek şerit olduğu bir yerde bütün bisikletliler tek sıra olarak gitmek zorunda kaldık. O esnada grubun hızı çok düştü. Ve bir anda aniden önümdeki durdu tabi hızımız düşük ve çok yakın mesafe takip ettiğim için önümdeki arkadasi ayakkabıyi pedalda çıkarma şansım olmadı ve yavaş çekim yolun sağ tarafına düştüm. Hafiften gidon bandı yırtıldı bende bişey yok çok şükür. Tavsiyem şudur ki önünüzde ne varsa çok yakın takip etmeyin ve trafikte ileride ufakta durma ihtimaliniz varsa pedalin birinden ayağınızi çıkarın. Çünkü ani biseyde pedal aklınıza gelmiyo özellikle de biz acemiler için.

@Angaralı Barış

Hocam sormanız gereken ilk soru bu olmamalı bence :) ama sorunuzu cevapsız bırakmayayım, tca 735 tiagra’dan bir tık ucuz.

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
@alperkayali başka ne sormalıydım anlamadım.. kaç tekeri var, yoksa vııın diye gidiyor da zıın diye mi duruyor deseydim..
Mesaj yazdığınız sayfayı biraz okusaydınız aynı bisikleti benimde daha 4 gün önce 4170 TL`ye aldığımı görürdünüz..
ne kadara aldığınızı sadece ben değil, bir çok kişi merak ediyordur, hem benim alış fiyatımdan daha mı ucuza aldınız yoksa daha mı pahalı aldınız fiyat mukayesesi yapmak adına sormuştum ya neyse.. yinede hayırlı uğurlu olsun..

Gtr 950 53 kadro alanlar boyunuz kaç acaba ?

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@C.Koc Boy 174 cm. 53 kadro bana oldukça iyi geldi.. haa 54 olsaydı ne değişirdi diye sorsanız hiç bir şey farketmezdi bana göre..

• Beğen
Tepkiler: C.Koc
@Angaralı Barış @Hekza teşekkürler bir ara niyetlenmiştim 50 kadro bulamayınca 53 kadroya ama iyiki almamışım boy 170 cm

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gtr 940 ikinci el 900km kullanilmis, 2500₺ uygunmudur acaba?

Geri