Scudo Sports

Peugeot Türkiye'de Satışta

Bence fiyatlar uygun kalitesi güzel.En kötü shimano vites takan şehir bisikletlerine 1500 lira fiyat çekiyor Peugeot fiyatları çok insaflı gerçekten.

• Beğen
Tepkiler: Upper Architect
Scudo
Araba markali bisiklet fikri cok farkli geliyor insana. Tofas şahin doğan kartal serisi de bekliyorum

Bana hitap edemedi.

• Beğen
Tepkiler: makifir
@ahlaksız

@ahlaksız merhaba

Trekking modelleriyle ilgili bu yorum ciddi bir yorum muydu yoksa şaka olsun diye mi yazdınız ? Merak ettim.

Selamlar
five

Peugeot.jpg
Tiagra modelinde ön maşa karbon değil, ayrıca jantlar aliminyum, çift katlı olarak geçiyor jantların markası ve model yok son olarak gözüme çarpan bu ayna kol ve ruble oranları ile kondisyonsuz arkadaşlar için yokuş çıkma zahmetli olacaktır.
Bence alınacaksa minimum 105 sete bakılmalı derim aşağısı kurtarmaz.

Bu donanımdaki bisikletler bu fiyatlara bulunabilir (link) / (link) / (link)

Dışarıdaki modellerle aynı değilse madem, büyük ihtimalle Bianchi ile aynı olacak, Accell bisiklet burada üretecek o zaman. :(

@five
Fitness'le karıştırmışım..Doğru diyorsunuz..
Saygılar;)

@Ehlikeyif ama burda yok. fuarda bakarız artık. olurlar muhtemelen.

Tüm modelleri inceledim Türkiye sitesindeki, güzel alınabilecek fiyatlarda bisikletler var gerçekten ama asıl elektrikli kategorisi çok ilginç geldi. Çok farklı tasarımları var. Tek taraflı maşa, disk frenler... Gerçi biraz pahalılar ama incelemeye değer. :)
Peugeot-Bisiklet-EF01.jpg

Bu model örneğin katlanır ama katlanınca bayağı ufak duruyor ve katlanma mekanizması da pratik gözüküyor. Yabancı sitede videosunu da buldum.

Bir de bu model var bu katlanmıyor ama ortasına çanta koyma yeri yapmışlar. :komik:
Peugeot-Bisiklet-AE21.jpg

Peugeot-AE21-Blanc-1280x615px.jpg

@mariokaldato
Peugeot markasını motor üreticisi olarak bilirdim çünkü Peugeot star 103 ' ün üstünde bir çocukluk geçirdim sonradan öğrendim pisiklet ve araba üreticisi olduğunu . (Bu arada o motor halen sağlam , yatıyor ) . Benim için normal bir durum . Peugeot şöyle kırmızı bi yol bisikleti yapsa da alsam diyorum

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
(link)Peugeot-Bisiklet-GTR-980.jpg
Şaşırdım vallahi, Eskişehirede gelmiş, bu yol bisikleti, Çok şık duruyor gerçekten, 7000 TL ye alınabilir buradan...

• Beğen
Tepkiler: ATTy ve MAERKEK
Kalitesini filan bilemem, ama fransızlarin bisiklet meselesine fransız kalmadığıda aşikar. Time, look, lapierre kendini ispatlamıs markalar. Peugeotunda gideri var. Çelik kadro dan gelen deneyimini sürdürebiliyorsa benim için yeterlidir. Kadro ve renkleri sevdim, kalite algısı uyandırdı bende. Yalnız pazarlama stratejisinde zayif kalmışlar. Şöyle afilli tabirler kullanacaklardıki, kendilerine mesafeli bir hayranlık duyacaktık. Oysaki fazla ayrintı yok. Biliyoruzki pek çok diğer tumturaklı, cafcaflı marka gibi giantın tayvan fabrikasından çıkıyorlar. Sözün özü 105 set, fulcrum jantlar, deda boyun, fizik sele ile aero karbon bir bisiklet bu devirde 7000 tele güzel fiyat.

7200 liralik carbon 105li model guzelmis. Ama mosso reborn ayni ozelliklerde ve tasarimi daha guzel olmasina ragmen 6400. Tabi bunun adi peugeot, fakeder

@etkiliadam
Sanırım Mosso Reborn Aeora kadro değil, kıyaslıyacaksak Merida Reacto ile kıyaslanabilir diye düşünüyorum. Bana görede Merida nın modellerine göre daha şık ve başlangıç jantları daha iyi gibi geldi..

• Beğen
Tepkiler: Srdr_gkhn
@Adrenalin26
Peugeot'un bu modelleri fiyat olarak rakiplerine yakın yerlerde. Ama renk olarak sade ve düz renkte olmaları çok hoşuma gitti. En ucuz bisikleti bile düz renk, bu çok önemli

• Beğen
Tepkiler: Adrenalin26
Marka birçok ilde satışa başlıcak sanırım , yani bisiklete ulaşım kolay olacak gibi, eskişehirde bile buluyorsak diğer illerede getirilir, geçen gün Facbookta gördüm, İzmire bir bayi açılmış, birçok modeli de bulunuyormuş..

• Beğen
Tepkiler: Afyon35
Geri