Scudo Sports

Peugeot RS 10 1977 model, işte 20 yıllık yol arkadaşım.

Erhan Ertan

Bisikletli Operatör
Tepki
1.084
İsim
Erhan Ertan
Başlangıç
1978—79
Bisiklet
Diğer
Bisiklet türü
Fixed Gear
Bisikletim 1977 model Peugeot RS10. Sağlam, mütevazi, kendisi 20 yıllık yol arkadaşım olur. İkinci el olarak satın almıştım. Mafac Racer fren takımlarını Alman malı başka bir takımla değiştirmiştim (Mafac'ları hala saklıyorum). Jantlar Mavic'ti, kırmızı renkli Rigida ile değiştirdim. Klasik bisiklettir.

http://g1204.hizliresim.com/w/d/4c5c4.jpg

http://d1204.hizliresim.com/w/d/4c5mc.jpg

Scudo
Çok güzel bir klasik. Rengi, peugeot arması çok şık. Jantların rengi bu başyapıtta biraz fazla yeni durmuş. Ama olsun. Yinede bakımı ve gurur duyulmayı hakeden bir bisiklet. İyi günlerde daha uzun yıllar kullanmanız dileğiyle.

Yorumlarınız ve temennileriniz için teşekkür ederim.

bence muhteşem, daha nice yıllara kazasız belasız.
sizin bisikletiniz, 1991 yılından beri 21 yıldır sürekli kullandığım ve vazgeçemediğim Bisan yol bisikletine %90 oranında benziyor, bu tip bisikletlere hayranım. akıcılığı ve sağlamlığı tartışılmaz, foruma ilk üye olduğum zaman resmini koymuştum dalga geçilmişti.
sizin ve benim gibi bir avuç insan biner ve bu bisikletlere bakım yapar.aynı 69 model mustang araba gibi klasik,saygılarımla.

• Beğen
Tepkiler: Erhan Ertan

Erhan Bey Selam,
Sonunda bisikletinizin fotogralarını burada görmek çok güzel. Şöyle bir baktım, maillard(normandy) göbek setleri olsun, Atax gidon boynu olsun gerçekten etkileyici. Fren konusuna gelince de, ufak bir tavsiye açıkcası üzerinde her ne kadar çamurluk için tasarlanmış uzun bacaklı ve uzun kızaklı kaliperler olsa da Mafac Racer'ları görmek isterim. :)
Şimdiden iyi günlerde, nice 20 senelerde kullanmak dileğiyle.

Unutmadan aşağıdaki siteyi de Peugeot bisikletliler için şiddetle tavsiye ederim.

(link)

• Beğen
@Dogukanaksu

Doğukan Bey selam, değerli yorumunuz için teşekkür ederim.

çok güzel bisiklet ben peugeot nun ince kadrolarına hastayım :)

• Beğen
Geri