Scudo Sports

İnceleme Peugeot R13 Yol Bisikleti

@Uçanrizeli ben kendim kurmuştum. Bisikleti göstermek icin bisikletcime gittigimde bu bisikletin bayisi biziz, belgelerini getirin garantisini başlatalım dedi. Kurmak size kalmış.

Scudo
Herkese merhaba, bu sene ekim ayında Peugeot r13 aldım, bu zamana kadar yaklaşık 800 km yol yaptım, bisikletimden genel olarak memnunum, fakat bisikleti almadan önce vites geçişlerinin çok hızlı olacağını düşünmüştüm, önceki bisikletim R16 (2x8 claris), ben R13 ile R16 arasında sürüş hissiyatı açısından dağlar kadar fark olduğunu düşünmüyorum, buna rağmen Shimano 105 kullanmak güzel bir duygu🤓

• Beğen
Tepkiler: Ceasar Bravo
Hocam ben de aynı bisikleti aldım bugün elime ulaştı kurulum için servis şart mı kendimiz kursak

Hocam güle güle kullanın dün ben de aynı bisikleti aldım internetten bugün elime ulaştı şunu merak ediyorum kurulum için servis şart mı sadece gidon, sele ve ön lastik takılacak en yakin servis bana 65 km kendim taksam garanti açısından bir problem oluşturur mu acaba iyi sürüşler dilerim
Eğer yetkili servise kurulum yaptırıp garanti belgesini onaylatmazsanız daha sonra bir sorun yaşadığınızda yetkili servis kurulum yapmadığı için garantiden yararlanamazsınız.

Yeni model R13’ler hakkında ne düşünüyorsunuz?siyah rengi bence gayet yakışmış

Ben 2021 model R13 leri beğenmedim, desenleri sade ve düz renkli olsaydı keşke, ayrıca üzerindeki lastikler mitas olmuş, önceden schwalbe idi.

Tahmini fiyatı ne olur acaba R13’lerin

Herkese merhaba, bu sene ekim ayında Peugeot r13 aldım, bu zamana kadar yaklaşık 800 km yol yaptım, bisikletimden genel olarak memnunum, fakat bisikleti almadan önce vites geçişlerinin çok hızlı olacağını düşünmüştüm, önceki bisikletim R16 (2x8 claris), ben R13 ile R16 arasında sürüş hissiyatı açısından dağlar kadar fark olduğunu düşünmüyorum, buna rağmen Shimano 105 kullanmak güzel bir duygu🤓

Bu deneyiminiz son zamlardan sonra bisiklet bakanlar için çok sevindirici olacak 😄 Ben önceden Sora set kullanırken peugeot r12 ile 105 sete geçmiştim ve vites sistemleri arasında oldukça fazla fark olduğunu düşünmüştüm. Tabii şunu göz ardı etmemek gerek, ilk bisikletimdeki sora seti kullanırken daha acemi idim ve belki bakımını hakettiği gibi yapamıyor, kullanımında hatalar yapıyordum.. Bir de Sora sette aynakol 3'lü idi.. Bu da akıcılığıni etkilemiş olabilir. 105 Setten çok memnundum ama yeni bisiklette Ultegra var. Henüz kullanamadım. Fakat ben de hep 105 ile Ultegra arasında pan fark olmadığını duyuyorum kullanıcılardan. İşin esasi bulabilseydim 105 setli disk frenli bir bileşen tercih ederdim.

Carraro 052’den R13’e geçmeyi planlıyordum ama bir türlü içime sindiremedim rengini

Bu deneyiminiz son zamlardan sonra bisiklet bakanlar için çok sevindirici olacak 😄 Ben önceden Sora set kullanırken peugeot r12 ile 105 sete geçmiştim ve vites sistemleri arasında oldukça fazla fark olduğunu düşünmüştüm. Tabii şunu göz ardı etmemek gerek, ilk bisikletimdeki sora seti kullanırken daha acemi idim ve belki bakımını hakettiği gibi yapamıyor, kullanımında hatalar yapıyordum.. Bir de Sora sette aynakol 3'lü idi.. Bu da akıcılığıni etkilemiş olabilir. 105 Setten çok memnundum ama yeni bisiklette Ultegra var. Henüz kullanamadım. Fakat ben de hep 105 ile Ultegra arasında pan fark olmadığını duyuyorum kullanıcılardan. İşin esasi bulabilseydim 105 setli disk frenli bir bileşen tercih ederdim.
Az önce söylediğim gibi ben R13ten memnunum fakat benim beklentilerim daha yüksekti. Bende Peugeot M11 var (Shimano XT 1x12) bu sistemin vites geçişleri çok daha hızlı ve hub sound u mükemmel, ben R13 ü alırken en az M11 kadar hızlı ve orgazmik bir sistem olur diye hayal etmiştim ama öyle olmadı, buna rağmen pişman değilim, şuan ikisini de kullanıyorum asfaltta R13 dağda bayırda M11, herkese bir yol bir de dağ bisikleti tavsiye ederim:)
Carraro 052’den R13’e geçmeyi planlıyordum ama bir türlü içime sindiremedim rengini
Ben celeste rengini seviyorum(2020 model) bu renk güneşte farklı gölgede farklı görünüyor, yani iki renkli bir bisikletiniz oluyor:)

Son düzenleme:
Bende Peugeot R13 Celeste kullanıyorum geçtiğimiz ağustos ayında aldım ilk yol bisikletim. Çok memnunum. Sadece ilk geldiğinde varmıydı yoksa sonradan mı farkettim bilmiyorum ruble göbek atıyor kıvırıyor. Muhtemelen arka göbek mili yamuk. Novatech göbek aldım ama kütahyada ördürecek ve akort ayarı yaptıracak yer olmadığı için geri sattım. Fulcrum jant seti çok iyi bence değiştirmekte içimden gelmiyor. Bisikleti ilk aldığımda 95 kilo civarındaydım banamısın demedi şimdi 78 e düştüm. Alacaklara tavsiye ederim alü olıpta kilosu hafif olan kadrolardan. Memnun kalırsınız.

Bende Peugeot R13 Celeste kullanıyorum geçtiğimiz ağustos ayında aldım ilk yol bisikletim. Çok memnunum. Sadece ilk geldiğinde varmıydı yoksa sonradan mı farkettim bilmiyorum ruble göbek atıyor kıvırıyor. Muhtemelen arka göbek mili yamuk. Novatech göbek aldım ama kütahyada ördürecek ve akort ayarı yaptıracak yer olmadığı için geri sattım. Fulcrum jant seti çok iyi bence değiştirmekte içimden gelmiyor. Bisikleti ilk aldığımda 95 kilo civarındaydım banamısın demedi şimdi 78 e düştüm. Alacaklara tavsiye ederim alü olıpta kilosu hafif olan kadrolardan. Memnun kalırsınız.
Hocam carraro 062 ve r13 arasında kararsizim

• Beğen
Tepkiler: Aesert
Hocam carraro 062 ve r13 arasında kararsizim
062 de fizik sele, vision jantlar, fsa gidon ve sele borusu, fizik gidon bandı var
R13 te selle royal sele, fulcrum jantlar, deda elementi gidon ve sele borusu, no name gidon bandı var,
Her iki modelde de aynı vites ve fren sistemleri var, hatta vites oranları da aynı,
Ben daha sade ve şık bulduğum için R13 ü tercih etmiştim ama 062 de gayet güzel bir model

R13 güzel gözüküyor.

Aslında haklısınız 2019 modeli daha güzel. 2020 si agir
Eğer 2019 model 062 vs R13 derseniz ben burada her türlü 062 derim ama 2020 model 062 vs R13 derseniz bu sefer R13 derim 2020 modelleri göze hiç hoş gelmiyor o kadroyu aero ya benzetmeleri iyice bozmuş bisikleti o yüzden

• Beğen
Tepkiler: dincerozturk16
IMG_20210108_211721.jpg
Bugün carraro race 042 bisikletimi sattım. Hemen yalovadan r13 u aldım şansıma beden de vardı. İlk binisimde sora da çok farklı olduğu farketttim. Vites geçişleri frenler akıcılık son derece iyiydi. Carraro 062 ile arasında kalmıştım ama Peugeot yu bulabildim en azından sıfır alma şansımız oldu.

Geri