Scudo Sports

İnceleme Peugeot R13 Yol Bisikleti

Maşanızda oynama var mı
Hayır yok ama orda bir halka olması gerekmezmi
kimi aradıysam Peugeot u kötülüyor. gerçekten bu kadar kötü mü? yoksa satmadıkları için mi kötüleniyor anlamadım.
Şöyle diyim önceden cararro 022 kulanıyordum peugeot gecince daha bi rahatladım peugeot biyasada en uyguna alına biliecek yol bisikletleri var

Scudo
Şundan sordum, peugeot r12 kullaniyoeum ve ben bikefit yaptırdıktan sonra maşada bir boşluk problemi oldu. Spacer eksik dediler (bikefit sonrası takmayı unutmuş olabilirler) eklediler. Bir tur attım yine boşluk oluştu. Bu sefer ben bir spacer daha ekledim. Çektirme vidasını sıktım. Tura çıktım bir döndüm yine langır lungur. Tekrar götürdüm meğerse maşasın içinde çiçek de denilen vida yeterince sıkılmamış. Onu sıkıp tekrar takınca sorun kalmadı.

Belki bir söküp hizalarsınız. Benimkinde orada ekstra bir halka vs. Yok.

Şundan sordum, peugeot r12 kullaniyoeum ve ben bikefit yaptırdıktan sonra maşada bir boşluk problemi oldu. Spacer eksik dediler (bikefit sonrası takmayı unutmuş olabilirler) eklediler. Bir tur attım yine boşluk oluştu. Bu sefer ben bir spacer daha ekledim. Çektirme vidasını sıktım. Tura çıktım bir döndüm yine langır lungur. Tekrar götürdüm meğerse maşasın içinde çiçek de denilen vida yeterince sıkılmamış. Onu sıkıp tekrar takınca sorun kalmadı.

Belki bir söküp hizalarsınız. Benimkinde orada ekstra bir halka vs. Yok.
halka olması lazım bence

Doğrudur benimkisi karbon kadro karbon maşa olduğu için herhangi bir halka takılacak yeri de yok zaten. Sizinkini bilemiyorum.
Kadro aliminyum karbon maşa acaba üretim hatası mı

Harika bisikletmiş gerçekten. Kazasız belasız kullanın.

• Beğen
Tepkiler: sedat3133
B
Sanmıyorum. En fazla arkadaşın yolladığı gibi bir parça unutulmuştur. Kolayca halledilir bana kalırsa.
Bisikletciye gitim yok bu böyledir falana yaptı dedim usta su kaçarsa proglem olmasın burda halka olması gerekmezmi bunlar bilyeli değil runmanlı dedi yoladı ben ☹️

Açıkcası burada yetkili servis veya fabrika ile görüşmenizi tavsiye ederim. Bayileri gezip aynı modelde bu açıklık var mı yok mu diye kontrol de edebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: ibrahimguler
Acıklık yokmuş kulanan birinden fotoraf istedim
240065 dosyayı görüntüle

Bir parça eksikliği yok o zaman sanırım. Bu durumda çektirme vidasını çıkarıp gidonu söküp maşayı tekrar pozisyonlandirip çiçek isimli vidayı da sıkılaştırırsanız sorun kalmaz sanırım. Olmazsa fabrika ile iletişime geçin.

Benim de böyle sendeki öne kaymış gibi

Benim de böyle sendeki öne kaymış gibi
Teşekkür ederim fotoraf için kaç kadro
Bisikletciye gitim ve kople söktük maşayı gidonu üretiminde bi sıkıntı var herhalde cünkü alın borusunun içi normaldi ve halkalar herşey tam oturuyor ama dışarı da kozmetik olarak kayık gibi duruyor siyah oje ile kapatıcam 😁

@Frat.Mokoc Belki de maşanın şaft borusu 1-2 mm orta eksenden geride üretildi veya kaynaklandıysa, maşa onun için önde duruyor olabilir.

Peugeotlar nere üretimi, ülkemizde satılanların hiç biri global sitede yok.

Yerli üretim, izmirde galiba fabrikaları, kadroların üretim yeri yol yarışlarda çin

232369 dosyayı görüntüle232368 dosyayı görüntüle
R13 Test düşüncelerim;
İlk sürüşlerimi genellikle geçtiğim rotalarda en yüksek ortalama ile sağladım.
Split atmayı daha uzun süre sürdürüyorum, diğer bisikletime nazaran.
Sora sistemden geçmeye değer mi, diye soran olursa?
Performans artışı yüzde 5 civarlarında ve Bisiklet görsel olarak cazip kılıyorsa geçinir, diye düşünüyorum.
Hocam ben de aynı bisikleti aldım bugün elime ulaştı kurulum için servis şart mı kendimiz kursak
232369 dosyayı görüntüle232368 dosyayı görüntüle
R13 Test düşüncelerim;
İlk sürüşlerimi genellikle geçtiğim rotalarda en yüksek ortalama ile sağladım.
Split atmayı daha uzun süre sürdürüyorum, diğer bisikletime nazaran.
Sora sistemden geçmeye değer mi, diye soran olursa?
Performans artışı yüzde 5 civarlarında ve Bisiklet görsel olarak cazip kılıyorsa geçinir, diye düşünüyorum.
Hocam güle güle kullanın dün ben de aynı bisikleti aldım internetten bugün elime ulaştı şunu merak ediyorum kurulum için servis şart mı sadece gidon, sele ve ön lastik takılacak en yakin servis bana 65 km kendim taksam garanti açısından bir problem oluşturur mu acaba iyi sürüşler dilerim

@Uçanrizeli garantiden çıkar deniliyor. Kutuyu evde kendiniz actiginizda kutu içinden bozuk, arızalı bir ürün çıktığında mağdur olursunuz, karşınızda muhatapiniz olmaz.

Geri