Scudo Sports

Pes yaaa hayret ki hayret!

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Şimdi arkadaşım arıyor aslında eyy sazanım benim diyesim var! ama gene'de üzüldüm bu benim arkadaşım bisikletini satıyordu son bir haftadır.neyse biri arıyor ,buluşuyor'lar ee gelen kişi bisiklete binip test etmek istiyor.bu veriyor sen atla bisiklete gidiş o gidiş neymiş eli yüzü düzgünmüş,temizmiş felanmış filanmışş yahu sen önce al paranı koy cebine ondan sonra ver binsin dolaşşsın doğrumu,değilmi pesss yaaa buda gelecekmiş insanın başına..:(

Scudo
Abi bu bence yüzünede dedim bunun adı aptallık böyle saçma şey yapılırmı koca adam yahu.

Tüh yazık olmuş,bu kadar kolay işte,

Hırsızın adı olmaz. Hırsız hırsızdır, it de ittir...

• Beğen
Tepkiler: verisakeet
Arkadaşım gitmiş canım gerekli yerlere bildirmiş eşgal ifade vermiş eğer polis'den önce bulursa zaten vay o adamın haline diyor diyor'da bende öyle bir kızıyorum'ki sormayın demekki bir an basiret bağlandı olan oldu işte.

Tavsiyem şu, arkadaşınız farklı bir isimle, ilan verdiği yere tekrar bir ilan versin, yine bir bisiklet satıyor gibi. Yem atsın, hırsız büyük ihtimalle tuzağa düşürecek başka bisikletliler arıyordur. Çalınan bisiklet pahallı bir bisiklet ise hırsıza da tatlı gelmiştir, diğer bisiklet ilanlarına da bakıyordur. İnşallah hırsız bulunur ve arkadaşınız bisikletine kavuşur :(

• Beğen
Tepkiler: ProfessionaL
Geri