Scudo Sports

Persembe Sabahi Gezisi ve guzel kahvalti :)

@Ender Alıcıoğlu

evet ender abi, 2.bölümü bende merak ediyorum.
sanırım benim çekimleri biraz hızlı okumak gerekecek ama neyse... :D
harun kardeşim zaten doğuştan bu işlerin elemanı...

msconfig de devreye girince daha güzel şeyler çıkacağına inanıyorum.

bizi izlemeye devam edin...

Scudo
@k.tecimen

sağolasın kemal abi,
sanırım 2.bölümde siz abilerimizin de katılımıyla daha güzel olacak.

:)Lütfü ellerine sağlık vallahi çok güzel olmuş.Ben beklemiyordum bu kadar ciddi bir çalışma ne yalan söyliyeyim.
Bizimde ilk çekimimiz tabi sonrakilerde daha verimli oluruz değilmi Mustafa.Hem böyle yönetmenimizde var.Tekrar ellerine sağlık Lütfü.

arkadaslar simdi size eski bir tarihte kamp yaptimizi zamanki resimlerden bir seyley izletmek istiyorum, oynayanlar lutfu, ben birde suan askerde olan bir bisikletsever arkadasimiz.
resimlerden ufak bir clip yapmistik bunu sizlerle baylasma karari aldik adamimla :)
sadece resimlerden oldugu icin muzik ile senkronlu bisey artik izleyin bakalim begenecekmisiniz ?
ogun yasadigimiz butun hikayeyi anlatiyor :D

iyi seyirler
http://img83.imageshack.us/img83/6808/tisortue6.jpg

buda bizim takimin hala yaptiramadigimiz tshirt'u :D
kurbaga olarak anilirdik bi zamanlar hehe

ellerine saglık lutfu ne diyeyim gercekten harika olmus cekimde harika muzikte harika montajda harika siz zaten harikasınız lütfü,ahmet,mustafa geleneksel 2.yıldız korusu senliklerinde olmaya calısacagım,gercekten harika olmus resimler ve video sizi ayakta alkıslıyorum.

Bak hele olmaya çalışacakmış daha tam emin değil yani.Bu hakikaten çok şımardı Lütfü.
Koskoca Yönetmenimiz seni filminde oynatmak isteyecek sen kalkıp olmaya çalışacağım diyeceksin ha :)

@acumur

sımarmak ne haddime :)
siz cagıracaksınızda ben gelmeyecegım ımkan dahılındemı ? tabikide kosa kosa pardon pedala basa basa gelirim :)
kacırırmıyım boyle mükemmel kisilerle birlikte olma şansını :)

Bende öyle düşünüyorum,biraz ilgi istiyor istiyor sanki.Şımarık işte dediğim gibi başka izahı yok :)

• Beğen
Tepkiler: hdeveci
evet biraz degil cok ilgi bekliyorum bune yaaa kendımı dıslanmıs hıssettım :)
helede bunu sızın tarafınızdan yasamak uzuntulerın en berbatı nayıııırrrrr katlanamıyorum bu vurdumduymazlıga ilgi istiyorum ilgililerden :)

• Beğen
Tepkiler: Lütfü Çolak
lutfu bu sigorta numarasımı ? icq:36468370

@Lütfü Çolak
bak bak bak kaprıslıymıs :)
soyleme senı kaprıslı senı ben ogrenırım ahmetten dıycem oda dıycek banane benim sizden eksigim ne ,bende hem naz hem kaprıs var :)

• Beğen
Tepkiler: Lütfü Çolak
yarin 11.30'da bostancida olucam ben bilginize degerli arkadaslar :)

evet diger basliga da yazmistim buraya da yaziyim yarin yani cumartesi saat 12:00 vapuruyla burgazadaya gecip performans amacli bir tur yapicaz, tepeye tirmanip tirmanip atcakmisiz kendimizi asagiya zemin de toprakmis yani noexit(Kadir abi) oyle dedi:) herkese kapimiz aciktir bulusma saatimiz 11:30-11:45ararsi bostanci vapur iskelesidir:)

Geri