Scudo Sports

Perşembe Akşamı Bisikletçileri

ulas

Forum Bağımlısı
Tepki
9.588
Bisiklet
Geotech
Perşembe Akşamı Bisikletçileri "İzmir Bisiklet Festivali / Ekim 2011

http://i199.photobucket.com/albums/aa51/ulasbaydar/izmirbisiklet_festivali.jpg

•1. Gün – Geleneksel Perşembe Turu Etkinliği ( 27 Ekim 2011 )

Katılımcıların kamp alanına yerleşmesinden sonra, saat 20.00’de Göztepe Vapur İskelesi’nde buluşarak, her zamanki gibi Perşembe Akşamı Bisikletçileriyle beraber İzmir’i turlayacaklar

•2. Gün – İzmir – Seferihisar Turu Etkinliği ( 28 Ekim 2011 )

Türkiye’nin ilk sakin şehri Seferihisar’ı pedallıyorlar. Mandalina bahçeleri arasında geçtikleri Sığacık ’ta Teos Antik Kenti’ni geziyor, denize giriyorlar

• 3. Gün – Doğal Yaşam Parkı ve Kuş Cenneti Turu Etkinliği ( 29 Ekim 2011 ) -

Sabah feribot yolculuğunda, deniz kokusuyla başlayacak tur, trafiğe hiç girmeden, bisiklet yolundan Doğal Yaşam Parkı ve Sasalı Kuş Cenneti’nde sürecek. Akşam da Cumhuriyet’in 88’inci Kuruluş Yıldönümü Kutlamaları’na katılacaklar

•4. Gün – Urla Turu ( 30 Ekim 2011 )

Turun son gününde Tanju Okan, Necati Cumalı, Yorgo Seferis’in memleketi Urla’ya pedallıyoruz. Dünyanın en eski batığı olan Uluburun Batığı’nın birebir kopyasını yerinde görüyor, Klazomenai Antik Kenti’ni ve Karantina Adası’na turluyorlar

Turla ilgili kayıt ve bilgiler için: www.izmirbisikletfestivali​.org

Bisiklet Forum olarak yolunuz açık olsun diyoruz.

Scudo
arkadaşlar harikasınız izmirliyim ama malatyada yasıyorum ızmırde olsaydım kesınlıkle aranızdaydıım ;)

İzmir deki bütün dost arkadaş ve akrabalarıma selam olsun yolunuz açık gönlünüzden bisiklet sevdası hiç eksik olmasın.. ;)

Ben de izmirliyim ancak İstanbul'da yaşadığımdan dolayı katılamayacağıma çok üzüldüm haberi okuyunca. Katılanlara iyi eğlenceler.

Emeği geçen, destek olan herkese teşekkürler. Bu tarz organizasyonların çoğalmasını diliyorum.

Geri