Scudo Sports

Perşembe Akşamı Bisikletçileri

@binRR

:) Ben yapmıyorum ki.. Benimle hiç alakası yok haberini ben yaptım. Ama destekliyorum. İzmirde başlamış bir proje ve hızla yayılıyor.

Scudo
@RAİF KORKMAZ
Raif abi sana kesinlikle katılıyorum. İnsanların kendi fikirlerinin dışındaki fikirleri duymaya bile tahammulü yok. Hasip Çehre benim arkadaşımdır. yanlış anlaşılmasın onu savunmak gibi bir niyetim de yok. Bana göre de forumun yönetim şekli tamamen bir saçmalık. Ben de geçenlerde bir konu başlatmıştım belki görmüşsünüzdür. Ülkemizde bisiklete ya da futbol dışında herhangi bir spora ne kadar destek verildiği ile ilgili başımdan geçen bir olayı anlatmıştım ve bunun sorumlularını eleştirmiştim. Aradan bir kaç saat geçtiğinde bir baktım konu tamamen silinmiş. Bir açıklama istememe rağmen hiçbir açıklama yapılmadı. evet diyorum ki forumun yönetim şekli tamamen saçmalık. Hadi şimdi benim de ismimin üstüne bir çizgi atın benim için şereftir. :)

@RAİF KORKMAZ

saçmalık....

perşembe değilde cuma cıkılsınn

bisiklet forumcuların fotoraflarında bira şişeleri var...vsvs

atılmasına elbette gönlüm razı gelmez yanlız size tek birşey sormak istiyorum affınıza sıgınarak sizce bir forum sözdaşı olarak biraz daha duyarlı ve teşvik edici olmak gerekmezmi?

• Beğen
Tepkiler: Raif Korkmaz
@murat uludağ

Muhakkak gerekir sevgili kardeşim, ama adam öyle yada böyle fikrini belirtmiş bize görede onun fikri saçma olabilir, ama bu onu susturmamızı gerektirmez, bırakalım o fikrini söylesin, bizde fikrimizi söyleyelim çoğunluk neyi kabul ederse o olur, beğenmeyende perşembe harici her gün binsin, mesela biz çarşamba ve cuma günleri biniyoruz, birileri bisikleti statüye sokacak diye illede perşembemi binecez??? Her neyse ne demiş üstad Hasip Çehre
''bırakın perşembeyi Cuma yı bisiklete binin ve çevirin.... '':D :D :D
Saygılar

aytekin erzan kimdir.......
400 km yi bi günde gitmiştir yol bisikleti ile...
aytekin erzan ismi ile yasaklandı........nedeni geçmişe dayanır.....
hasip çehre ile bu forumda vardı bence bu karışıklık giderilmeli ve aytekin erzan olarak bu foruma tekrar üye olunmalı bir hafta sonra aramızda tekrar olacak.gene hasip çehre ile olacak ama kafa karışıklığı devam edecek bence aytekin erzan olarak foruma gelmeli...
artık eskisi gibi forumdan atmalar yok uzaklaştırma var nitekim eski yönetimin bu tavrı yüzünden çok insan bu forumdan gitmiştir bence yasaklama kelimesi bile iyi değil uzaklaştırma olabilir bir hafta kadar...forum kuralları hepimizi bağlar....hiç kimse burda bir başkasına hakaret edemez ....bu zati suçtur sanal suçlar vardır ve sanal polis iş başındadır....
kişi kendisine hakaret edildiği vakit mesajların çıktılarını aynen savcılığa verir ve tazminat davası bile açılabilinir.... nitekim bir arkadaşım burda dava açmıştır
evet aytekin dostum hakaret etmemiştir .....yalnız onu tanımayanlara söylüyorum çıkartma yapar insanlara ve karşı taraf bunu algılayamaz gerçekte çok alicenap kişiliktir sanal ortamda insanları tanıyamazsınız onları anca sahada tanırsınız...bu forumda birbirinden km lerce uzak insanlar var klavye arkasından insanlar tanınmıyor bire bir tanınır.....bi bakıma ben eski kafalı bir adamım dostlukların bire bir yüz yüze kurulmasından yanayım çetlerle olmaz bu iş...aytekinde kendi öz eleştirisini yapar buna emin olun...
arka sayfalara gidin şehirler arası ve şehir içi turlara bakın 3900 metreye bisikleti taşımıştır...evet forum yasakladı aytekini ama resimleri yasak değil herkes onu görüyor ...onu tanımayan ne düşünür bilemem hem resimleri duruyor ve adam yasaklı allah allah der herhalde....
benim bir kişiye tahammülüm yoktur onunla sahada görüşüyoruz rakip olarak zaten anlaşmazlıklarımı asla buraya taşımamaya yemin ettim artık onunla sahada dövüşeceğim yani pedallaşacağım tabi rakip olarak...
haftanın hemen hemen her günü binen bir adam olarak bende perşembe bisikletçileri hakkında bir şey yazabilirdim ama yazmadım......
evet olaya bakış tarzım şudur herkes performans bisikletçisi olamaz olmak durumunda asla değildir...bisiklete insanların biniş tarzları tabiki farklı olacaktır....
kimileri neyi sever gezi bisikletçiliğini yada konaklamalı uzun yollara gitmeyi yada belgesel bisikletçiliğini....
tabi saygım sonsuz bu arkadaşlara onlar performans yapmıyorlar yani en kısa sürede en uzun mesafeleri yapmak gibi durumları yok dediğim gibi seçim meselesi....
bazı arkadaşlar ise öyle değil bu arkadaşlar bu forumda azdır en kısa zamanda en uzun mesafelere bisiklet ile gidip gelmek ve performans yapmak peki ne için bu arkadaşlar yarışlaramı hazırlanacak hayır bunu zevk için yaparlar bu olaydan zevk alırlar aynı benim gibi....nonstoptempo topiğime gelen arkadaşlar var..performansları düşükte olsa gelişeceklerinden eminim çünki herkes çalışarak kendini geliştirir...
ayrıca ben kendi namıma beslenmeme çok dikkat ederim malesef antremanlarımda ağır yemek yemem sadece enerji barı ve su başkada bi şey yemem....
bu forumda çalışan insanlar çoktur ve hafta sonlarını pekala iple çekerler nedeni bıkmışlar masabaşında oturmaktan onları çok iyi anlıyorum...
ve onlar için kurtuluş oluyor bisiklete binmek hafta sonu keşke bütün türkiye bisiklete hem hafta içi hem hafta sonu binsede artık bizde bisikletliler dünyasına katılsak.....
temennim budur..bisikleti bu ülkenin sevmesi......
ona bir çocukluk hastalığı ile bakmaması..

adana pab temsilcisiyim sayımız günden güne çoğalıyor 40 bazen 50 kişi oluyoruz turlar çok keyifli geçiyor dilğim inşallah bütün illerde yapılır

özetle .....anlatırsam..forumlar her türlü fikrin paylaşılarak doğruların.....ve yanlışların ayrıştırılabilme ......şansının ....tanındığı alanlardır.....seviye korunduğu müddetçe........herkese saygı duyulmalıdır........bir avuç güzel insanın birbirini kırıp .....incitmesi ....çok üzücü.........inanın biz... bu ...olmamalıyız

• Beğen
Tepkiler: Raif Korkmaz
bende ilk defa bu perşembe katıldım izmir grubuna.tesadüf oldu gayet hoş ve güzeldi.yalnız mola yerinde sigara içenleri gördüm.çok üzüldüm.

bu spora yeni başlayanlardanım şuan için şirktette 3 arkadaşız.Bursa'da PAB gurubundan olan arkadaşlar varsa bizde katılmak isteriz.İnternet erişimim PAB sitesi için engelli olduğundan buradan yazmak durumundayım.Bursa PAB perşembe akşamları nerede toplanıyor???

konu eski ama hortlatması zevkli olacak :)

tekirdağ/çorluda var mı bu gruba dahil kimse ? :)

• Beğen
Tepkiler: Önder Aslan
Arkadaşlar Merhaba;
siteye İzmir den henüz bu gün dahil odum. geçen yaz bir perşembe akşamı iş dönüşünde göztepe köprüsünde 2 arkadaşımla buluşmak için Konaktan yola çıkmıştım ki ekibinizin göztepe de olduğunu ve çeşmealtına yola çıkacağınızı bizimde size katılabileceğimizin haberi telefonla arkadaşlarım tarafından bildirildi. biraz daha acele edip guruba katılıp çeşme altına yola çıktık. o dönem henüz bisikletimi alalı ve bisiklet sporua dahil olalı henüz 4 gün olmuştu ki sizinle çeşme altına performans la gitmeye cersaret edip yola çıkmıştım. doğal olarak ekibi biraz mesafe ile takip edip turu tamamlamıştım. daha sonralarıda uzun bisiklet ile kendimce yol yaptım ama sizinle beraber aldğım keyfi alamadım. ne varki mesai saatleriminde ters düşmesi sebebi ile perşembe günleri sizi yakalayamadım.
sizlerden ricam şayet halen devam ediyorsanız, bana ama özelden ama onder.aslan@isbank.com.tr adresinden istikameti en azından bir gün öncesinden haber verebilirseniz s,zlerle beraber düzenli olarak pedallamak isterim.

istanbul anadolu yakası sorumlusu kim her perşembe tur oluyor mu?

Her perşembe tur olmakta. Detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

(link)

request attım beklemedeyim :) birkaç sorum var grup nerede kaçta buluşuyor tur ne kadar sürüyor? Birde bende önde flashor yok ve fosforlu giyiside yok normal giyisilerimle sürüyorum + kask ile tabiki sorun olur mu

@Laçin Aslan

Ön & Arka aydınlatma ve kask olması her şeyden önce sizin ve grubun güvenliği için önem arz eden şeyler. Bunu dikkate almanızda fayda olacağını düşünmekle birlikte grup sorumlularının da bu detayı gözden kaçırmayacaklarını düşünmekteyim. Reflektörlü kıyafet zorunluluğu yok ancak başta belirttiğimiz şeylere azami ölçüde itina gösteriyorlar.

arka aydınlatma + kask mevcut sadece ön aydınlatma yok onuda sevmediğim için yok yani yoksa 50 tl gidip alırım

Geri