Scudo Sports

Perge Antik kent "Antalya"

Kadir abi gez gez nereye kadar gözünü seveyim.. :D ben bile Antalya'da olduğum halde bu kadar gezmedim vallaha tebrikler ne denebilir ki :)

Scudo
@mcsilver

Muratcan merhaba :) bu geziyi 13 nisanda yapmıştım hala yorum alıyor gündemde kalan bir gezi :D
yarın kısa bir tur yapalımmı şu geyikbayırımı neydi oraya kahvaltıya gidip geri gelebiliriz saat 09:00 14:00 arası ne dersin sonrasındada bir yerde denize girebiliriz sana uyarsa...

• Beğen
Tepkiler: Muratcan Gümüş
Ayaklarına sağlık... Turların birçok kişiye bilgi veriyor... Bu bölgelere gittiğimizde nerelere gideceğimiz belli oluyor..
Tekrar teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Kadir AYINTAP
@samet_özdemir

Çok teşekkürler Samet antalyada gezilebilecek güzel yerlerden biri daha :)
kendine iyi bak sağlıcakla kal :)

@Sedat GÖKÇEK

Çok teşekkürler Sedat bey umarım buralara gelip bisiklet gezisi yapacak kişilere faydası dokunur. sağlıcakla kalın selam ve sevgiler :)

@Kadir AYINTAP

kadir çok tşk.bugün (pazar)
perge rotanı yapmak için 3 arkadaş arapsuyundan az sonra yola çıkacağız.özel mesaj atamıyorum bu arada

Tebrikler şahane bir tur olmuş.Resimlerinizde bu güzel turu bize ,tanıtmada ayrı bir güzellik katmış.İnanın Türkiyemizin böyle tarihi yerlerini ,sizin gibi gezginler sayesinde bir kez daha hatırlıyoruz ve bizimde böyle yerlere gezip ,görme hevesimizi artırıyorsunuz.Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Kadir AYINTAP
Geri