Scudo Sports

Perge Antik kent "Antalya"

@Hakan Eşme

Çok teşekkürler Hakan bey :)
fotografları beğendiğinize sevindim.. size slr foto makinası aldırmak isteyen arkadaşlarınız vardı başardılarmı bilmiyorum.. fotograflar slr makina ile çekildi :)
bisikletimin albenisi benide etkilediğinden her fotografa girmeyi başarıyor :D
yorumunuz için teşekkürler sağlıcakla kalın..

Scudo
@Kadir AYINTAP

Kadir abi merhaba.
Valla kadir abi sırf hafta sonu turlarını yakalayabilmek için gündüz vardiyasına geçmek istiyorum böyle gezileri görünce.:rolleyes:
Artık bisikletimle işe gidip gelmeyi düşünüyorum.Hasanın bodrumunda birakmıcam bisikletimi, zaten kıskandı; Korsan Hasan:Skull-175 kaçırır bisikletimi diye korkuyorum :D
Ancak hafta içi müsaid olduğunda beraber turlarız inşallah kadir abi.Hafta sonlarında da ayda sadece bir pazar günüm boş.:mad:
Kendine iyi bak.:in:

• Beğen
Tepkiler: Kadir AYINTAP
çok büyülendim. güzel ülkemi hiçbirşeye değişmem.

• Beğen
@Yunus YILMAZ

Çok teşekkürler Yunus..
cennet vatanımızın her köşesi bir başka güzel..
Akdeniz ve ege kıyısındaki antik kentler oldukca fazla tüm medeniyetler belli bir dönem buralarda yaşamışlar. insan gezip buraları görünce ibretle bakıyor.. sağlıcakla kalın..

@recep24ank

Cennet vatanımızın her köşesi büyüleyici güzelliğe sahip bunun kıymetini bilmek lazım....

@Mehmet Ser

Eywallah Mehmet :)
Mangallı bir tur artık beraber yaparız nasipse :)

@özgür bağdatlıoğlu

Güzel yorumunuz için çok teşekkürler Özgür Bey.. sağlıcakla kalın...

@MehmetCan TUGAN

Çok teşekkürler Mehmet...
evet o ford gercek amerikan fordu.... bayağı zamandır fotosunu cektiğim otelin önünde duruyor....

• Beğen
Tepkiler: MehmetCan TUĞAN
Kadir Hocam gelirseniz nasip olcak inşallah :) Daha gidemediğimiz onca yer var .

• Beğen
Elinize,ayağınıza sağlık. Muhteşem görüntüler... Perge-Antalya arası, genel olarak Alanya-Antalya arası pedallamak gerçekten güzel ve zevkli... Sanırım siz Lara tarafından gidip Aksu tarafından gelmişiniz...
Hoşçakalın

• Beğen
@-aht-

Çok teşekkürler..
Pergeye giderken lara kundu ve aksu üzerinden gidip dönüşte antalya alanya yolu üzerinden kanal boyu güzelobadan laraya cıktım..
Akdeniz sahil şeridinde dediğiniz gibi Alanyadan Marmarise kadar manzara harikülade mutlaka görülmesi gerek. cok büyük imkanlara güzelliklere sahibiz ama kıymetini bilmiyoruz avrupalılar bu yolları bizden daha iyi biliyor ve bisikletle katediyorlar.. gecen antalyadan kemere bisikletle gidip geldim yolda bisikletli 2 ayrı gurup toplam 7 kişi ile karşılaştım hepside yabancı isterdimki birde kendi vatandaşım bir Allahın kuluna raslıyayım ama nafile :)
kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın...

• Beğen
Tepkiler: ahtt
Bu güzel fotoğraflar için teşekkürler. Çok güzel bir tur olmuş

• Beğen
Maaşallah Kadir abi ayaklarına sağlık. sana söylüycek kelime bulamıyorum sen böyle güzel turlar yaptıkca biz bura da yerimizde duramıyoruz. en kısa zamanda en güzel turlara beraberce pedallamak nasip olur inşallah.

@TurgutRiis

Sevgili kardeşim Turgut güzel yorumun için çok teşekkürler..
Seninle turların tadı bir başka yokluğunda ancak bu kadar :)
Nasip olurda İst"a geldiğimde yine hep beraber şöyle mangallı güzel bir geziye pedal çevirelim :)
Kendine iyi bak kıymetli kardeşim sağlıcakla kal en yakın zamanda görüşmek dileği ile..

abicim eline koluna pedalına sağlık selamet dilerim cok güzel olmuş resim ve yorumların ayriyeten bisikletinde cok güzel gülegüle bin abi yeni gezi ve resimlerini bekliyoruz .

• Beğen
@Cihan Bilgiözü

Cihancım kıymetli kardeşim güzel yorumuna çok teşekkürler...
yeni bisikletinle artık bir tur, gezi resimleri ekleme zamanın geldi diorum ne dersin :) kendine iyi bak Cihancım öpüyorum seni Allah"a emanet...

• Beğen
Tepkiler: Cihan Bilgiözü
Geri