Scudo Sports

PerformanStanbul

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Ozan Güner

ozan selamlar bu pazar mahmut şevket paşa rampalarına bi ayar çekebilirim ama yerler ıslak olursa yatar bakalım pazar sabahı ne olacak ,,,,evet o.k dersen burdan haberleşmece senle bostancıda saat 08.00 de buluşmaca ordan üsküdara ve beykoz ,,,,,,,

(link)

Scudo
anadolu performans,,,,,,,,

1- semir karabulut-mtb
2- çağatay bey,,,,yol bisikleti,
3- bugsbunny -ogün mtb
4- yılmaz -city bike,,,
5- ozan-mtb
6- osman- mtb
7- bahtiyar,-mtb
8- erkan -yol bisikleti,,
9- kudret hibrit,,,

@enver avcı

teşekkür ederim enver dostum,,,,,,şimdi burdan senle şu kartepe olayını organize etmesi kolay olur dabıl minibüs olayı sinan dostum gelirse bilmiyorum ne der ,,evet gerçi belgradda biraz konuştuk olayı dabıl minibüs izmite kadar gitmece tren istasyonunda park etmece izmitten maşukiye ye ordan 18 km rampa ve dönüşü suadiyeye yaparak tekrar sapanca istikametine çıkarak sadece bi 10 km aynı yolu dönüşte alarak izmit tren istasyonunda olayı noktalamaca bunun için sabahın köründe kalkmaya gerek yok sanırım yalnız kapasite kadar adam almaca senin minibüs 6 kişi alır ,eğer sinan dostumda 6 alsa kontenjan 12 kişide kalacak malesef ,,bu tur 100 km olmasına rağmen bu 100 km içinde 18 km lik rampayı hesaba katalım 100 artı bi olay demek hiç yoktan iyidir bostancıda saat 07.00 de olmaca tabi bende dahil bostancıdan 4 kişi olabilir karşı avrupa yakadan 8 kişi olur toplam 12 kişi kontenjanı o kadar olur,,,sinan dostun işi olursa 6 kişi olacak malesef 4 anadoludan 2 avrupadan olur ,,,,,,

hoş geldin kudret abi 2012 sezonunu açıyoruz tüm bisiklet severlere hayırlı olsun havalar iyi olursa turlara başlıyalım

@bahtiyar közen

teşekkürler bahtiyar saat 01,49 kendi ilkelerime bu aylar ve performans ilkelerine ters düşüyorum saat dolayısıyle evet erken yatmak lazım erken kalkmak fakat ocak ve şubat aylarında ne hikmet ise uyku tutmuyor beni, dün saat 04.00 de yattım sabah 14.00 kalktık ,,iyi değil ,biliyorum,,neyse şubat ayına bakacağızda bu sene çok kötü bir kış yaşıyoruz ,,,uzun mesafeler günlerin kısa olması dolayısıyle zor olur artık ,,,ayrıca ısının 0 ve - lerin altı çiğerleri yakarız ,,,süratli bisiklet kullandığımız için uzun mesafeler artık yaş olmakta,,,,

evet abi hava sıcaklığı 10 12 derecelerde olursa bıçkıdere polenez yaparız bu soğuklarda gidipte hasta olmayalım

evet dostlar şubat aktiviteleri,,,,,,,

1- polinez
2- garipçe,,,,

kısa etaplar,,,

mart ayının 15 inden sonra bıçkıdere etabına bakarız,,,,,ayrıca nisanda şile yaparız dönüşü eski şile yolundan yaparak mesafeyi 200 artı km ye getiririz,,,,,,

kartepe otel,,,,,a-b planı,,,,

a plan için 6 adam face den hazır saat 06.00 da bostancıdan hareket edecek üç adam olacak ben bahtiyar erkan ,,soner ise sonradan yetişecek yolda bizi yakalar,,,yılmaz ve osmanda keza aynı durumda ,,,,gebzeye tren ile giderek bizi yakalama şansları 40 km sonra mümkündür,,,
b plan ise enverin minibüs ayarlayarak osmanı yılmaz ı ve hasanı artı diğer gelecek arkadaşları ,arabanın kapasitesi kadar alacağı pedalşörleri alarak bostancıya saat 06.00 de yetişmesi ,fakat yetişemez ise bizi yolda yakalaması,,,,

evet yarın yerler ıslak olmaz ise tek tabanca takılmaca çamlıcadan ,mahmut şevket paşa rampalarına doğru ,sabah bakalım yerler nasıl şimdilik ıslak gözükmekte,,, ,,,,,

(link)

evet ,,29 hava gene kötü haftaya kar var,,,,şubatta durum pek farklı olmaz ise evde treynırı olan çevirsin olmayan kapalı salonda koşsun ,,,bu gün sabahtan koşu yapınca bisiklete zaman kalmadı ,,,öğlen yeşile gittik ,gürsel belgraddan ekibi ile geldi bisikletler çamur içinde idi,,evet ekip teşkilatlı arabalı ,,,,

Abi yeni gördüm mesajını kusura bakma, yarın arkadaşa söz verdim onla görüşeceğim ondan sonraki herhangi bir gün havanın güzel olduğu bir gün gelebilirim fakat bana bi 2 gün önceden haber ver bisikletçiye gidip ufak bakımlarını yaptırayım 3 aydır atıl duruyor bisiklet lastiğin havasını şusunu busunu ayarlatayım

@Ozan Güner

ozan,,şimdi esas meseleye gelelim sen büyük olasılıkla hazır olamazsın kartepe otele çünki okulun var ve antremanlara gelemezsin ben açıkça marttan bi tane ve nisandan iki tane ve son mayıstan bi tane olmak üzere tam 130 km olan bıçkıdere ki rampalar ile 150 km yi bulur 4 çarpı 150 km ne eder,,600 km evet bunlar yapılmaz ise hepimiz unutacağız kartepe oteli fakat büyük olasılıkla 4 adet bıçkıdere etabını 13 mayıstan önce yapabiliriz durumumuz budur,,

kartepe otel antreman disiplini,,,

1- 4 adet bıçkıdere toplam 600 km dir,,,,,,
2- marttan bir adet olacak ,,,,

tarihler,,,,,,4-11-18-25,,,, mart 15 den sonra olmalı,,,

ya 18 mart yada
25 martta ,, erteleme olma olmayacak hava durumu bizi bağlamayacak,,çünki sezon açıldı artık,,

3- nisan 3 tane,,,,,,,,

tarihler,,,,,1-8-15-22-29-

1 nisan -15 nisan-29 nisan ,,,,nisan ayı hava durumu bizi ilgilendirmiyor yerler ıslakta olsa yağmurda olsa basacağız aksi takdirde erteleme bizim aleyhimize olur,,,,,

evet toplam 4 adet bıçkıdere bi etabı şile olarak yapabiliriz, dönüşü eski şile yolundan yaparız isteğe bağlı bu durum,,,,
geldik mayısa 6 mayız pazar,,,,,hafif bi tur 13 mayısa alacağız kartepe oteli ,,anca yukardaki antremanlar yapılırsa tabi,,, benden söylemesi bu işi hafife alamayız,,,

ayrıca ,,,

anadolu performans daha öncede dediğim gibi temposu düşük olan arkadaşlar için antremanlar yapacaktır anadolu performans kişisel gelişimi ön plan tutmamaktadır her zaman en iyi performans sahibine ise asla tabi olunmayacaktır,,,önemli olan esas kadronun yapacağı antreman tarihleri dışında düşük tempolu arkadaşlar için antremanlar garipçe ve polinezde yapılacaktır burda kemik kadrodan yani yüksek basan arkadaşlar gelirse ki gelebilirler onlar düşük tempolulara uymak durumunda kalacaklardır programlar belirlenirken düşük tempolular için polinez ve garipçe etapları düşünülmektedir,,,,,
bir takım anlaşmazlıkları sahada halletmek için, her şeyi baştan kuralını koyarak hareket etmekte fayda vardır,,,,,

bende sahil turu yaptım km saatini de aldım turlara hazırım görüşmek üzere

@bahtiyar közen

valla bahtiyar anadolu yaka kemik adamlar sen ben erkan başka yok bu sezon,,,3 kişiyiz karşıdan ise yılmaz ve osman var toplam beş adam ,,,,,,,,,,,,,

havalar ısınınca sayımız artar kudret abi umutsuzluğa düşmeyelim

@bahtiyar közen

umutsuzluk meselesi değil bahtiyar bizim tarz binen yok primi yok yılmaz doğru diyor fazla insan güçlük 9 kişilik kadro kemik,,,,zati sen ogün semir,çağatay bey erkan ben ,pedallama olayı oldu ,,şimdi soner olayına gelirsek o bağımsız
yalnız biz biliyorsun yola müsait olmayan güzergahlarada dalıyoruz stabilize sert düz toprak yollar,,,,,sadece asfalt beni bozar,,,,
bu kartepe olayını pek fazla kasmıyorum en son çare minibüs olur bakalım ,,,,belkide hiç olmaz aynen kaçarız şileye eski şile yolundan ulupelit rampalarına dalarız anadolu yakada iyi yerler var rampalarda var bu kartepe olayı masraflı aynı zamanda nerden baksan araç olmaz ise dönüş biliyorsun o banliyö çekilmez,,bakalım 13 mayıs ne gösterecek benim tahminim b planı devreye girer ama biz gene de sevdiğimiz mekanlarda oluruz şile artı bıçkıdere biliyorsun sevmiyorum sahil yollarını,,,

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/404199_328610863838161_100000677512973_1072643_1081491584_n.jpg

facede kapalı grubumuz

1-osman
2- çağatay bey
3- yılmaz
4- ozan
5 - bahtiyar ,,,,

evet bahtiyar ile aynı düşüncelere sahibiz ogün ve erkan ile de face onlara alerji yapıyor semir çoktan kendini aforoz etmiş..

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/p480x480/406497_330415200324394_100000677512973_1076834_491051392_n.jpg

paris rube eurosportda nisan ayı evet bekliyoruz asları göreceğiz yol bisikletin dünya çapında babalarını seyredeceğiz,,,,,,

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri