Scudo Sports

performans ve viraj için lastik

Alp Aslan

Forum Bağımlısı
Tepki
4.140
Bisiklet
Cannondale
merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 ay önce nasıl bir bisiklet olacağının önemli olmadığını düşünerek salcano marka bir dağ bisikleti satın aldım , kullanacağım güzergahlarda daha çok asfalt olacaktı gün geçtikce bisikletten inanımaz keyif almaya başladım bu seferde performans sorunları başgösterdi ilk önce önce çarkları sonra arka çarklar kasetler jantlar derken 3 ayda bisikletin bana maliyeti trek fiyatına geldi genel olarak değişikliklerden memnun kaldım ancak 26'' 2.2 lastikleri 1.5'' lik bir lastikle değiştirdi sanırım kayda değer bir markası yok ben daha hızlı olsun diyince bisikletci ince bu lastikleri verdi şimdi ama şöyle bir sorunum hem hız performansı pek farketmedi birde virajları alırken çok açıkdan dönmek zorunda kalıyorum virajları çok kötü lastiklerin bunun halledebileceğim ve türkiyede bulabileceğim lastik önerirmisiniz teşekkürler iyi günler

Alp ASLAN

www.maskorganizasyon.com.tr

Scudo
Schwalbe Racing Ralph 26*2.10 Katlanır diyorum başka birşey demiyorum çünki sizin dediklerinize en uygun lastik diyebiliriz
türkiyede kolaylıkla buluna bilecek bii lastik

Lastik Markalarını Çok iyi bilmiyorum ama sen ince bi lastik değilde orta kalınlıkta bi lastik kullan derim ve de kenarları oval olmasın çünkü dönerken kayıyor.buda kötü kazalara yol açabilir şimdiden kolay gelsin.

2.10 asfalt için çok geniş sayılmazmı daha ince ve hafif olsa daha iyi olmazmı teşekkürler

@alpaslan11

Arkadaşım adam dağ bisikleti almış iyi oku lütfen buna sen ince bi lastik koysan rahat olmaz üstelikte tipi bozar diye düşünüyorum bence orta kalınlıkta al derim.Ama ince alırsan bence hiç rahat edemessin diye düşünüyorum

:Skull-175

bende 2,00 silik lastik vardı sırf asfaltta gideceğim die 1,40 silik lastik taktırdım memnunum

(link) burda tanıtımı yapılan lastik cok güzel.bende almayı düsünüyorum ama satan yer yok.ben giresundayım en azından samsunda bi bayisi olsa cok ii olurdu :(

bende semı slıckler vardı vıraj gelmesin diye dua ediyordum artık şimdi maxxıs xenıtnler var mukemmel 1.50 full slıck oburku semı slıcktı mıchelın country rocktı ama asfaltta maxxıs xenıtn bambaşka fren mesafesi uzuyor bide ıslak zeminde kullanma pek alcaksan

bu konuyu açtıktan sonra cst traveller 1.15 aldım ve çok memnun kaldım hem viraj hem performans hem yol tutuş çok iyi. ancak daha sonra bisikletimi satıp yol bisikleti aldım ancak lastiklerini inceltmeyi düşünen mtb li arkadaşlara tavsiyem cst traveller 1.15'dir,iyi bayramlar

Geri