Scudo Sports

Performans düşüklüğü

Scudo
Kaç nabızla gittiğin, hangş zone da gittiğin yani kendinş ne kadar ve ne süre zorladığına dikkat et. Training Stress Score (TSS) diye bir olay var. Her antrenmandan sonra bu skora göre kaç gün recovery ve dinlenme ile kasların, vücudun toparlandığının hesabı var. Forumda performans kısımlarında bulabilirsin bu parametreleri.

• Beğen
Tepkiler: OrhanOzkaya
Uzun bir turun hemen ardindan ikinci bi turu yapman dogru degil. Biraz dinlenmelisin. Buyuk ihtimal yaktigin kalorileride geri alamadinsa bitkinlik olur. Muz , ceviz , bal gbi seyleri rondoda cekip yersen tur oncesi bomba gbi olursun. Ama tura cikmayacaksan bu karisimi yedigin anda bir duvara tirmanma arzusu risklidir.
Duvarlardan uzak dur

@OrhanOzkaya

Aynen no duvar no cry şekli.
Birde tura çiktiginda kisa araliklarla az az yemeli ve su icmelisin.
Findik olur , muz olur , firin sütlac olur, ne bileyim wafıl olur. Az az yemelisin . Sütlaç ve wafıl iptal digerlerine devam

Performans düşüklüğü iyi yaptığınız üstünüze vazife olmayan bir işin size yapışması sonucu olur. Eğer okulunuzun içinde fotokopinin yaprağı 25 kuruşsa, siz evinize yakın bir yerde 8 kuruşa çektiriyorsanız tüm sınıfın fotokopisini siz çekersiniz. Ben hazırlık sınıfındayım, writing(yazma) dersi hocamız 8 sayfalık bir not bıraktı cuma günü, dersler bu nottan işlenecek. Bu sabahki sürüşümü de fazladan 29 öğrenci x 8 sayfa = 232 adet fazladan A4 kağıdının ağırlığı eşliğinde yaptım.

Ama yine de arkadaşlarıma iyilik yapmaktan dolayı mutluyum. Fazladan taşıdığım ağırlıklar da helâli hoş olsun. Atalarımız "İyilik yap denize at, balık bilmezse halik bilir." demiş.

@mariokaldato
Bu karışımı yapın aslında ne olduğunuzu görün. Kasları yola çıkmadan ısıtın diğer bir deyişle ısınma hareketi şart.

@MAERKEK Isınmam falan hepsi gayet temiz bir şekilde yaptım fakat yola çıktıktan ilk 10 km ısınma geri kalanda kendimce performas odaklıydı fakat 30. kmden sonra pedal dönmez olmuştu o andan itibaren yiyecek takviyesi yapmama rağmen ( Kek vs. ) çok geri kaldım hedeflediğimin altında kaldı birde bahsedilen karışımı hazırlayıp güzel bir kahvaltının ardından yola çıkıcağım.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Antrenman km niz eksik olduğundan bir müddet geri gitmeniz normal. Bir süre sonra yavaş yavaş toparlarsınız. Beslenmeyle alakası yok...

Geri