Scudo Sports

Performans Bisiklet

Telefonla arayıp bir ürün hakkında bilgi almak istemiştim. Kiminle konustugumu ismen bilmiyorum fakat fazlasıyla ilgi ve alakalilar.

Scudo
ben Sadun bey den internet üzerinden iç ve dış lastik aldım gayet memnunum

• Beğen
Tepkiler: kaydogdu
Merhabalar, normalde Ankara'da yaşamıyorum, bir iş için gittiğimde gitmişken hem ziyaret hem ticaret babında firmaya gittim ve gerçekten işini bilen ilgili arkadaşlarla tanıştım. Gayet memnun olarak ayrıldım ve gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim. İşini iyi bilen ve seven insanlar belli, bir yanlış olacağını düşünmüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Yunus M.
Öğlen performansbisiklet den zincir aldım ve ödemeyi yaptım.Sitede gezinirken gözüme paça bandı ve kadro koruyucu çarpdı .Shımano olan stok yok yazmasına rağmen aradım sordum elimizde var dediler siteyi güncellediler.Tekrar ödeme sayfasına geldiğimde erişim sağlanmadı yazdı.Aradım site bakımda siz almak istediklerinizi söyleyin zincir ile birlikte kargo bedava olarak yollucaz ,bakım bittikten sonra ödeme yaparsınız dediler.Sadun beyin güvenilir ve iyimser esnaflığından dolayı teşekkür ediyorum.

Benim de daha önce internet üzerinden alışveriş yaptığım ve samimiyetle ilgi gördüğüm bir bisikletçi.

• Beğen
Tepkiler: dogan58
Şu an ki 410umu iyi fiyattan aldığım tavsiye edebileceğim bir satıcı

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
Ben de şu aralar kendileriyle görüşme halindeyim. Telefonla aradım Whatssapp'tan yazdım gayet ilgili cevap veriyorlar.
Henüz alışverişim olmadı ama istediğim bisikleti büyük ihtimal buradan alacağım.

Bu arada iki ayrı Performans Bisiklet var, bilginiz olsun. biri com.tr biri sadece .com. Birbirlerinden farklı ürünler satıyorlar.

Benim bahsettiğim ".com" olan. Yani Ankara'daki. Sadun Bey yani :)
"com.tr" olan sadece aksesuar satıyor sanki.

Geri