Scudo Sports

Performans 216 ekibine yeni bisikletçiler aranmaktadır.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Denemek icin yarini bekliyorum)))

Scudo
Berkant cim ozel msj yazamadim ayarlardanmidir ney buradan yaziyorum sana bu hafta dedigin gibi serbest duz yolda kadans calis haftaya ekiple birlikte bostancida sen ben kurtulus zafer basibuyuk calismasi yapariz sevgilerle

@irfanyazicitunc

kenan beyde yeni bisiklet ile ekibe dahil olacak ve a-takımı başıbüyükte çalışmalara devam edecek a -takım dostlarım ile 28 eylülde bir arada olacağız,etap başıbüyük olur bu sefer tam yaparız.evet ondan sonra 19 ekim pazar a-takımı ile şile- tekede var olacağız.

kudret bey sizin 4 saati aşan turlarınızın grup olarak ortalama hızı nedir acaba . İnsanda bu turlarda geride kalırım uyum sağlayamam çekinceside olabiliyor...teşekkürler

@z. usta
açıkçası a-takım kaptanı irfan beyin kadrosunda yer alabilirsiniz ön hazırlıktır,b-takım ayrıdır,başıbüyük ,sert eğimler ,gidiş ve dönüş sahil olur ise 30 km' dir ,irfan bey etabı bilmektedir ,bu topikte iki ayrı grup farklı etaplarda çalışır a -takım kısa etap, b -takım ise uzun etaplarda yer alır.

anadolu performans hazırlık a-takımı kesin kadrosu

1- kaptan irfan bey
2-kurtuluş
3- kenan
4-zafer
5-berkant

anadolu performans hazırlık a- grubuna gelecek yeni pedalşörler için katılma koşulları,,,

1-uzun zaman bisiklete binmemiş olanların önce düz yollarda çalışmalarını tavsiye ediyoruz
2- bisiklet sporundan başka dalda spor yapanların ilk antremanlarımıza katılmalarında mahsur yoktur örnek maraton artı yüzme,
3- herhangi bir rahatsızlıkları olmaması ilaca bağlı olmamak,
4-18 yaş altı olanlardan kesinlikle veli izin kağıdı istenmektedir.
5-anadolu performansın etapları sert eğimlerdir,bu nedenle kilitli pedal şarttır
6-beslenmeye önem veririz, erken yatıp kalkmak,
7-bisikletlerinizin aşırı ağır olması sert eğimlerde sıkıntı yaratır ağırlık limiti 12 kilodur
8-mtb kullananlar ile kısa mesafede çalışma olabilir ama uzunlarda mtb kişiye traktör hissi verir teker inceldikçe hız gelir.

a takımı çalışma etabıdır,,,toplam 70 km 'dir

gerekli olanlar
kask-iç lastik-pompa
dostlardan istediğim önemli bi hususta arkaya sırt çanta alınmaması ufak bi adet bel çanta bence bu sıcaklarda size artılar ile dönecek sırt çanta eğimlerde sırtınızı pişirecek ve terletecek motivasyon kaybettirecek bisiklet forması olan arka ceplere pompasını koyabilir iç lastiğinide koyabilir

NameDistanceElev. Diff.Avg. Grade
(link)1.2 km68 m5.7%
(link)1.4 km109 m7.9%
(link)0.6 km47 m8.5%
(link)2.1 km44 m1.8%
(link)6.1 km72 m0.7%
(link)1.0 km84 m8.8%
(link)0.5 km41 m7.9%
(link)2.3 km55 m2.0%

etap,,,

(link)

strava,,

(link)

Pedallar da ayakkabılar da tamam, ama bugün denemek kısmet olmadı, akşamları kızıma bisiklet koçluğu yapmak zorundayım, yeni iki tekere geçti zira :) Ama pazara kadar bu ayakkabı-pedal uyumu ve tak-çıkar alıştırması şart...

güncelleme

anadolu performans hazırlık a-takımı kesin kadrosu

1- kaptan irfan bey
2-kurtuluş
3- kenan
4-zafer
5-berkant

anadolu performans hazırlık a- grubuna gelecek yeni pedalşörler için katılma koşulları,,,

1-uzun zaman bisiklete binmemiş olanların önce düz yollarda çalışmalarını tavsiye ediyoruz
2- bisiklet sporundan başka dalda spor yapanların ilk antremanlarımıza katılmalarında mahsur yoktur örnek maraton artı yüzme,
3- herhangi bir rahatsızlıkları olmaması ilaca bağlı olmamak,
4-18 yaş altı olanlardan kesinlikle veli izin kağıdı istenmektedir.
5-anadolu performansın etapları sert eğimlerdir,bu nedenle kilitli pedal şarttır
6-beslenmeye önem veririz, erken yatıp kalkmak,
7-bisikletlerinizin aşırı ağır olması sert eğimlerde sıkıntı yaratır ağırlık limiti 12 kilodur
8-mtb kullananlar ile kısa mesafede çalışma olabilir ama uzunlarda mtb kişiye traktör hissi verir teker inceldikçe hız gelir.

a takımı çalışma etabıdır,,,toplam 70 km 'dir

gerekli olanlar
kask-iç lastik-pompa
dostlardan istediğim önemli bi hususta arkaya sırt çanta alınmaması ufak bi adet bel çanta bence bu sıcaklarda size artılar ile dönecek sırt çanta eğimlerde sırtınızı pişirecek ve terletecek motivasyon kaybettirecek bisiklet forması olan arka ceplere pompasını koyabilir iç lastiğinide koyabilir

NameDistanceElev. Diff.Avg. Grade
(link)1.2 km68 m5.7%
(link)1.4 km109 m7.9%
(link)0.6 km47 m8.5%
(link)2.1 km44 m1.8%
(link)6.1 km72 m0.7%
(link)1.0 km84 m8.8%
(link)0.5 km41 m7.9%
(link)2.3 km55 m2.0%

etap,,,

(link)

strava,,

(link)

bu topikten anadolu performans -b takımı çekilerek diğer topikte yoğunlaşacaktır,kış sezon topiği açılmıştır,a -takım kaptanı irfan beydir ,yeri geldiğinde irfan bey gezi anlayışında tur buradan düzenleyebilir ama topikten anlaşıldığı gibi b-takım eleman ihtiyacı a 'dan olacaktır , yeni topik açılmıştır b takıma hayırlı olsun.

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=140705&p=1733380#post1733380

Arkadaşlar geçen gun bir forma yaptırmak icin bir site resmi yollamistim o firma sirkecide aradim firmayi en az 7 adet firma ozel yapim forma yapabiliyorlar fiyat 55 tl den basliyor
Ingulizce olarak. Anatolia performance group
Veya turkce.anadolu performans gurubu yazdirabiliriz renk secenekleri ve boyutlari furma mail leserek hallederiz ben sordum top sizde ne dersiniz

ve hatta derimki ekimde formalara kavuşalım ama kış geldi ,yazlık forma olur ,tabi kışında giyeriz, ama en altta termal, üste yazlık forma, üste kış için uzun kollu bisiklet forma olur ,fikir güzel ,siyah hakimiyeti bence trafikte farkedilmez,farkedilen renkler sarı -beyaz-turuncu olabilir

Forma için Kudret abimin dediği gibi fark edilen renkler olması avantajımıza olacaktır. En farkedilen renkler malumunuz üzere fosfor sarısı ve turuncu.

Bizim formamız koyu turuncu renk ağırlık olursa güzel olur.

Örnek
http://g03.s.alicdn.com/kf/HT14KEmFT4cXXagOFbXy/221078539/HT14KEmFT4cXXagOFbXy.jpg

Detay : (link)

Portakal renginin daha çok hakim olduğu bir forma. Turuncu-Siyah uyumu göz kamaştırıyor.

http://g03.s.alicdn.com/kf/HT14KEmFT4cXXagOFbXy/221078539/HT14KEmFT4cXXagOFbXy.jpg

ultra üzerinde anadolu performans bisiklet takımı ,valla 10 numara olur,

(link)
(link)

Şurdaki formalarında renk uyumlarıda güzel geldi. İyice bir araştıralım daha sonra yaptıracağımız yeride kesinleştirden sonra hallederiz. Bu konuyuda Pazar gündeme getirelim.

bence bu ,,,,,,,

Bu haftasonu rotasını mapmyride ile çıkarttım. Şuradan bakabilirsiniz rota ve eğimlere:
(link)

https://i.hizliresim.com/8mB2Ba.jpg

bu ne yahu :) ben bi tane aldım ,140km toplam

https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/10398052_780685871963989_1686571166396916358_n.jpg?oh=4acf2834e12570400195418c152028c3&oe=5481D900

bu sele çok hafif idi parası büyük idi ,benim sele bu biçim ama ben zamanında 30 lira vermiş idim,yalnız selenin çok hafif olması, tavşanlı etaplarında, zamanla sele ,aynen borusundan kırılabilir ,benim başıma geldi bu olay,evet sert zeminlerde ola ola sele dayanmaz.

@Kudret Kurtcebe
http://gewichte.mtb-news.de/img/b8/67/64/b86764b6d1c5e4c3542adf5908388efd5b88e27e/large_IMG_0172.JPG

246 gr mış. Fakat fiyatı aşırı pahalı minimum 200 TL'ye gördüm internette 200-350 TL arası değişiyor. Bu fiyat aralığına daha iyi bir sele alınır.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri