Scudo Sports

performance

Scudo
Umut ilk mesajın benden olsun ;)

Bisikleti çok güzel topladın ve ne kadar özenerek topladığını biliyorum, güle güle kullan. Verdiğim lastikleri de takmışsın çok da güzel durmuşlar hatta sanırım parlatmışsın da :) Artık yollara çıkma zamanı hadi bu akşam turumuzda seni de aramızda görelim.

• Beğen
Tepkiler: bryant
Yol arkadaşın fena değilmiş, ama parçaları biraz tanıtsaydın keşke (parça listesi gibi). Gidon setini de çok beğendim, bana da böyle birşey lazım.
Bu arada nickinden anladığım kadarıyla nba'i takip ediyorsun. Ben de maçlar yüzünden kaç gece uykusuz kaldım sayısını bilmiyorum. Yol arkadaşınla da aran hiç bozulmaz umarım, güle güle kullan...

güle güle kullan güzel bir rengi var kazasız belasız sürüşler

• Beğen
Slm kardeşim çok güzel olmuş..Kazasız belasız binmek nasip etsin... :)

• Beğen
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
sevabına bikaç resim ekliyeyim dedim.:)
donanımın güzelmiş güle güle kullan fakat aynakolu merak ettim?

Aynakol 2005? (yanılıyorsam belirtin) LX.Güle güle kullanın

@dgt97

guizzo gerçekten ihtişamlı ve hafif bir gidon tavsiye ederim. Bisiklet haricinde ki en büyük eğlencem basketball ,tabiki NBA,tartışmasız KOBE ayrıca saat farkından bende çok şikayetçiyim final serisinin olduğu dönemde bir derse yetişememiştim laker philadelphia 76ers maçı 2 uzatmaya gitmişti hiç unutmam

@Berke ÖZTÜRKMEN

abi sağol beğenmene sevindim lastikler işimi gördü tşk ederim

@bryant

Ben de 3 senedir üniversitedeyim, ama bahar şenliklerini hep kaçırıyorum. Play-off dönemine denk geliyor şenlik tarihleri :( Şenlikler neyse de kaçırdığım derslerin haddi hesabı yoktur. O Philly-LA maçını ben de izlemiştim. 76ers o maçı almış, sonraki 4 maçı da Lakers üstüste almıştı. Shaq'ın Shaq olduğu dönemler...

BİSİKLETİN PARÇA LİSTESİ

batus performance kadro(42cm)
suntour xc pro (80 120 140 gidondan travel ayarlı)
fcm 572 lx aynakol
sram x5 arka aktarıcı
fdm 760 xt ön aktarıcı
x5 triger 9 lu vites kolu
cs m770 xt kaset
cn hg 93 zincir
mavic 317 çember deore fhm 555 göbekler
guizzo gidon ve gidon boynu
amoeba sele borusu
tektro mekanik disk kaliperleri
smrt 60 rotor
selle italia nitrox sele
avid digit 5 fren kolları
pedallar (505) oldu

Umut güle güle kullan, nihayet tek parça görebildik bisikletini :)
Yalnız ön fren hortumunu zip tie ile sabitlemelisin.Fazla ortada geziniyor.Kolaylıkla bir yere takılabilir, aman dikkat.

• Beğen
güle güle kullan güzel olmuş fakat dikkatimi çeken bişi var sormadan yapamıycam : maşa 130 mm sanırsam trail mi yapıyorsun ? xc görünümünde bisikletin ondan sordum :)

Geri