Scudo Sports

Pendik

@burak ekemen

Ahmet dün çekicekti ben biraz amale modundaydım alt'ta kot sırtımda laptop çekme şimdi boşver dedim :)

Sametcim ben belayı mıknatıs gibi çekiyom galiba :D:D:D

Alicim laptop sağlam birşey olmadı.

Scudo
akşam görüşürüz abi kaç gibi çıkarsın benim 8:15 gibi evde olmam lazım o yüzden fazla takılamicam

@Sedat GÖKÇEK

tamamdır abi bende pendiğe geçerim 18:30 dada pendikten çıkarız heralde :)

@fatih yılmaz

Tabi ki yardımcı oluruz(Samette söyledi zaten :) ) Önce ama ekonomik durumunu bi kendii adına netleştirmen lazım. Yani şu an ne kadar verebilirsin, ilerde ne kadar verebilirsin ve benzeri. Çünkü bu bisiklet olayı öyle bişey ki bu gün idarelik bişey alayım çok vermeye gerek yok diyosun, bi süre sonra yükseltme dürtüsü baş gösteriyo içinde. Elindekini satsan bi türlü satmasan bi türlü (Sedat abi bilir bu duyguyu iyi :) ), derin düşüncelere dalıyosun bu sefer biraz daha bekleyip daha da mı iyisini alsam falan ucu çok açık. Tabi sadece bisikleti almaklada bitmiyor. Aldıktan sonra yanna bi sürü ekipman ıvır zıvır alma ihtiyacı duyuyorsun. O nedenle en başta ekonomik planını iyi yapıp alabildiğin en üst bisikleit alman lazım. Eğer 400'ü geçemeyeceksen 0 değil 2. el bir bisiklet bakalım sana derim. Çünkü o fiyata aldığın 0 bisiklet çok alt seviye olur senin için 1 ay sonra bi sürü sorun başgöstermeye başlar. Şu an büyük ihtimalle kask vb. şeyler almayı düşünmüyosun ama biraz uzun mesafelere gidersen alma gereksinimi duyacaksındır, o tarz ihtiyaçlar çok çıkabiliyo planlarını o yönde yap derim.

Bu arada bu akşam 18:40 pendik çıkış, 19:55 kartal geçiş, ve 19:15 civarı da maltepe giçiş idi. Gündüz takip edemediğim için forumu benim adıma kopukluk oluyor. Her gün aynı saatte çıkmaya çalışıyorum.

@Charriere

Evet Ahmet'e katılıyorum ben 2 ay geçmeden yeni bir bisiklet almak zorunda kaldım. Bütçenizi 400-500 gibi birşey düşünüyorsanız ikinci el almanızda fayda var. Sıfır alacaksanız bütçenizi sarsmayacağını düşündüğünüz taksit imkanları sunuyorlar. Bence gezebilidiğiniz kadar bisikletçi gezin şu an sahil turlarına katılabiliyorsanız katılın derim. Çünkü herkesden birşeyler öğreniyorsunuz. Farklı farklı fikirler geliyor. Benim yaptığım gibi 2 haftalık bir araştırmadan sonra gidip bisiklet almayın derim. Benim ki tam bir cahillikti :D:D:D

bende bisiklet alırken tecrübeli bisiklet konusunda uzman bi arkadaşımla gitmiştim trek 3900 alıcaktım aklımda hep o vardı 490 euro ydu corratec motion u gördükten sonra trekden daha iyi ve çok az bi farkla bunu al demişti (579 euro) trekde alivo vardı heralde motion da deore var ilk zamanlar anlamayacaktım o farkı ama artık anlıyorum keke xtr olsa bile diyorum :D hatta sene sonunda carbon almayı bile düşünüyorum bu iş böyle birşey alırken iyi inceleyin üstüne 3 5 daha koyun bisiklete bindikçe binesi geliyor insanın :) keşke kendi işim olsa sabit param gelse her ay hiç durmadan hergün bisiklet üzerinde olurum heralde :)

@samet_özdemir

samet xtr ayna kol tavsiye etmem benim gibi 24 saat bisiklete binen adama yaramıyor hafif olduğu için çok çabuk bir yılda yersin yaprakları ondan sonra he babam orjinal yaprağını arar durursun en doğru seçim xt ayna kol xt nin tüm kompenantları uzun ömürlü ve sağlam xt aktarıcı 2 senedir bende sorun dahi yaratmadı dün ses geliyordu arka xt aktarıcıdan sipreyle wrüth ile iş hallodu tık yok arka aktarıcıdan yalnız epey sıkıldı arkaya aktarıcıya siprey bisiklette şu anda tek sorun sağdan hafif kaçırma yağ geliyor maşadan bu da fox maşanın yağının yenilenmesi anlamına gelirki bu konuda tek uzman adam muhanmed dostumdur delta bisiklet bostancı o maşanın çıkartılıp yeniden takılması teknik bilgi gerektiriyor

Evet Beyler Bayanlar,
Yarın akşama CM YE gidiyoruz anladık. Sabaha bişeyler yapmıyomuyuz.

Sedat abiyle görüştüm şimdi Pendikte sabah 7 de buluşuyoruz.

@Charriere

Abi ben saat 09:45 gibi işte olsam yeter saat 7 de idonun önündeyim nereye gidiyoruz :) sabahın erken saatini bari değerlendiririm.:)

@Charriere

Ben sizlerle 17.00'de Göztepe Parkında görüşürüm. Valla sizi bilmem ama ben dersimi çalıştım. Çok eğlenceli bir zil aldım. :D Hatta bu gün test ettim yeteri kadar ses getiriyor.:D Siz naptınız bakalım? hıh hatta bööö:D

@Serap Erdogan

Tura çıkamadım dün (cuma) maalesef. Bende yaptım hazırlığımı ama. Artık bir düdüğüm var :)

eve daha yeni geldim sabah kalkabilirsem gelicem bende ahmet abi kalkamazsam gelemem beni beklemeyin ;)

@samet_özdemir

samet süpriz bir atak var cumartesi

ani hücum olayı

Herkese merhaba;

Bu forum sitesini bisiklet almak için yaptığım araştırmalar sonucu öğrendim. Gerçekten keyifli bir site.. Herkese iyi forumlar diliyorum...

• Beğen
Tepkiler: Serap Erdogan
@Kudret Kurtcebe

ahaha ne atağı abi sabah işe bile geç kaldım kalkamadım :D 9 buçukda kalktım :) atağı akşam yapıcaz bi aksilik çıkmazsa cm de :)

@onrylmz

14:40 Pendik Buluşma
14:45 Pendik Hareket
15:00 Kartal Hareket
15:30 Maltepe Hareket

Umarım bu program herkese uyar.

Geri