Scudo Sports

Pendik

@muratuste

Güzel şehrimize hoş geldin :)

Yavaş yavaş öğrenirsin buraları. Buraya yakın sayılırsın da çokta yakın değil. Ama orada da arkadaşlar var. Bir ara tanıştırırız.Hatta dur ben bulayım da yazsınlar. SBG diye bir grupları da vardı, forumda var mı bilmiyorum.

Tekrar hoş geldin:)

Scudo
Muratuste Kurtköy merkez tam olarak neresi oluyor? Viaport'a yakın mı?

Kış boyunca depoda duran bisikletimi havaların ısınması ile birlikte aydınlığa kavuşturmayı düşünüyorum,üzerinde gereken bir iki bakım var ama size ayak uydurabilir miyim bilmiyorum.Normalde arkadaşlarla her gün sahilde sürebildiğimiz kadar süreriz umarım size ayak uydurabilirim.

kış boyu nie binmiyorsunuz bisikletlere bi türlü çözemedim havalar bisiklete binilmeyecek kadar soğuk olmadıki hiç bi haftasonu binmezsin birgün hava düzgün olur binersin boşuna kendinize işkence çektiriyorsunuz sonrada biz kar yağmur bindik bu melete hiçde hasta olmadık üstünüzü adam akıllı giyinirseniz hiçbişey olmaz zaten (adam akıllı giyinmek kalın giyinmek değil bi forma üstüne bi yağmurluk kesiyor herşeyi zaten ıslanmadıktan sonra sorunda yok ;) )

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Apak
@samet_özdemir

samet doğru der ,,,,,
yalnız yağmurlu havalarda çıkmadım hafta içi ve hafta sonu boş olduğumuz için bize her gün bayram...
bu sene yalnız çok kötü kış oldu hafta içi ve hafta sonu beni hapsetti şubatın sonları kötü idi martta bi ara iyi oldu sonra gene bozdu ve hala havalar toplayamadı şimdide 15 gündür yağmurlarla uğraşıyoruz bu nisan çıkmadan bize rahat yok mayısı iple çekiyorum ....bu hafta bi cuma hava
iyi, bu iki gün kötü dün bindim ........pazar hava fena değil cumartesi yağış ......
samet bu pazar gene sen çalışmada olursun kaldık tek başımıza yollarda, dün bi arkadaş geldi çalıştık biraz........

@samet_özdemir

doğru diyorsunda belli olmuyordu havalar şimdi ısındığına göre sorun yok,ara ara sürmeye çalışıyorum eski bisikletimle bakalım maksat spor.

bir kere ara verince sonrasında toparlanmak zor oluyor aynı kondisyonu bulamıyorsunuz kendinizde ben işimden dolayı çok aralar verdim 2 aylık aralarım oldu hep sonrasında işkenceye dönüştü bu aralar çıktığımız gruptan hiç kopmadan gider gelirdik şimdi en arkada nal topluyorum tabiri caizse kendimi toparlicam tam yaza kadar sonrayine bi iş çıkacak uzun süre binemeyeceğim yine sıkıntı ama burda olduğum sürece hep bindim binicemde kar yağmur farketmez. ;)

@Kudret Kurtcebe

Benden bahsediyorsan ben zaten hazırım abi :D:D Bisiklete binmediğim hafta sonu yok nerdeyse....

Ahanda turlar aşağıda :D:D

(link)

sedat selam......
şimdi yukardaki güzergaha pedalşör aranmakta toplam 198 km 44 artı 44 artı 110 km toplamı ...bostancıdan ekip toplanacak samet pendikten katılacak kartaldan gelen olursa eyvallah da bu iş zor bütün kış uzun yol yapmayanlar bu yolda kalır samet organizasyonu yapacak tek adam ama o çalışmakta ve işleri yoğun fakat yukardaki tur yapılamayacak gibi değil samet ile yapılan daha önceki iznik turunda olay daha zordu yani gölün güneyinden geçerek kuzeyinden devam ettik yalnız gebzeden dönüşte bana adam lazım tek dönmek zevksiz olmakta gebze tren istasyonundan dönüşte trene binmek niyetinde değilim ayrıca gidişte eskihisara basarak gideceğim arada tren felan olmayacak ..sadece feribot kullanılacak 6 ytl bisiklete para yok ...
samet şu işlerine bi ayar çekmeli hepimiz hazır olmalıyız bu tura avrupa yakadan talep olursa eyvallah ama organizasyonu samet burdan yaparsa daha iyi olur ali atay ne der bilemem maltepe tarafından katılım olursa şık olur biraz kalabalık olalım istiyorum...

@Kudret Kurtcebe

Senin dediğin güzergahı bu kadar adamla gitmek zor olur yolcularda gelecekse yolculara ayak uyduracak kişilerin gelmesi gerekiyo... Biz dün gittik biraz farklı bir güzergahtan tabi... bisiklet üstünde uzun süre kalmak yoruyor insanı... Dün ben artık olacak gibi değildi tempo yaptım ilk köyde diğerlerini bekledim. Buda insanı mahvediyor. Soğuyorsun...

Ahanda güzergah:

(link)

evet bekleme olayı ters ...aytekin erzan onur ben üçlüsü alacak o yolu gene başka çare yok ....nerde çokluk orda zorluk...anlaşıldı...

Yaptınız mı turu yaptınız mı :))) Bende Uğurmumcu' da oturuyorum. Haftaya bisikletim nasip olursa elimde olur. Ha kondüsyon sıfır, sınırım nedir bilmem ama Recep İvedik gibi bir adamdırım. Sınır tanımam, sınırım yokturrrrr bohöhöhöhö :))) Şaka bir yana da bende gelmek isterim. Ama dediğim gibi kondüsyon sıfır şu anda. Ha derseniz ki yürüyerek gidelim keçi gibi dağ bayır gezerim onda okeyim.Ama sizin piskiletiniz var,yürüyüşü nappalım dersiniz, eee bisikletiniz varken kondüsyonda iyi kötü vardır sizde. Ben en güzeli piskileti alınca bir vücut halime bakayım ne durumdayım.Daha sonra sizlerle gezi durumuna sulanayım :)))

Bende yeni başladım abiler.Salcano 243 sd bisikletimler Pendik sahilden Kartal,Maltepe arası 2 akşamda bir sürüyorum.Tek başına sürmek zevk vermiyor.Beraber sürecek ve bana bilgilerini paylaşacak arkadaşlar arıyorum.Selamlar.

ben işe bisikletle gelip gidiyorum akşam iş çıkışıda bostancı yapıp geri dönüyorum eğer katılmak isteyen olursa buyrun beklerim performans olarak şuan çok iyi durumda değilim ortalama 25km/h ile gidip geliyorum akşam saat 18:10 da kartal migros önünden sahile iniyorum katılmak isteyen olursa yazsın burdan haberleşelim saat çok erken biras geç saate alalım diyen olursa ben pendiğe gelirim pendikten geri dönerek devam ederiz bostancıya 18:30 18:40 da pendik idoda buluşabiliriz. ;)

• Beğen
Tepkiler: Engin EŞ
Samet ilgin için çok sağol.Ben ancak akşam 20:30 dan sonra çıkabiliyorum.Ama buradan yine haberleşiriz.Selamlar.

Geri