Scudo Sports

Pendik

ohooo kimleri görüyoruz forumda :) ümit hoşgeldin aramıza tekrardan özcan abi ben dün öğlen gibi geldim istanbula sabah sedat abilerle çıkacaktık ama ne yazıkki gecenin bi vakti kuzen gelince sabaha kadar takıldık ee haliyle uykusuzda çıkamadım o yüzden sedat abilerlede çıkamadım şuan evdeyim yarında işlerim var bi dünya çıkamicam haftaiçide fuar hazırlıklarımız var bu perşembe cuma cumartesi pazar fuarımız var yokum yine ama nisan ayında inş. haftaiçleride binicem haftasonlarıda ;)

Scudo
Saolasın sametim hoşbulduk yeter bu kadar ayrılık =) en kısa zamanda görüşmek üzere

Merhabalar,
1,5 yıl önce aldığım ancak en fazla 7 kere bindiğim bisikletimi artık çürümekten kurtarmak istiyorum :) Atalar da oturduğum için grubunuzun rotası bana uymakta,ancak küçücük bir sorunum var;çok kötü bir bisiklet kullanıcısıyım,size ayak uydurabir miyim bilemiyoum ? Sürüşleriniz ne zaman yapılıyor,katılmak istersem ne yapmam gerekiyor ?

@EDA TEMURÇİN

Merhaba, hoş geldin.
Bize ayak uydurabileceğine emin olabilirsin. Katılmak için tek yapman gereken forumdan irtibat halinde olarak etkinliklere gelmek. :)

Bu arada ben de 6-7 aydır uğramıyordum foruma. Baharla birlikte kış uykusundan uyandım arkadaşlar. Çok sık katılamayacağım ama ara ara görüşürüz artık.

• Beğen
Tepkiler: EDA TEMURÇİN
oooo ahmet ağabey sizleride burada görmek ne kadar güzel :) çıkalım bi ara abi özledim valla grubu bende 2.5 aydır binemiyorum çok ayrı kaldım performansımın dibine vurdum yine en kısa zamanda görüşmek üzere :)

eda hanım bizde keyif turu yapıyoruz açıkcası performans derdimiz falan yok eğlenmek için biniyoruz katılabilirsiniz grubumuza rahatca ;)

Tuzla tarafına yeni taşınmış biri olarak beni de kabul eder misiniz? :p

Kabul gibi bir prosedürümüz yok Faruk.
Hoş geldin dersek bize katılman için yeterli olur umarım :) .

Samet ben de pek binemiyorum şimdilerde havalar biraz ısınsa da sabahları çıksam diye kolluyorum.

Görüşürüz inş. cümbür cemaat yakında.

• Beğen
Tepkiler: FarukDemir
@Charriere

Vay Ahmet hoşgeldin:)

nasılsın? bi gelemedim yanına kusura bakma ama en kısa zaman diyorum artık...
Hava bi toparlasın hemen dısarı atalım kendimizi...

görüşmek üzere...

@gokhanpala

Hoş bulduk. :)
düzelir inş. yakında. Görüşürüz...

Merhabalar ;
Bende Ankaradan Kurtköy merkeze yeni taşındım. Bu civarı hiç bilmiyorum. Bisiklet paslandı kış boyu. Artık biraz havalar ısınır ise pedallamaya başlayacağım. Umarım bu yakınlarda birileri vardır yada sizin grupla pedallayabilirim.

alo alo samet şu iznik olayını tekrar canlandıralım 15 mayısa kadar sen hazır olursun ......evet bu sefer senin o gittiğin yolu gidelim ben ordan gitmedim üstelik acaip kısa o yol toplam 110 km ben 44 km basarak gene eskisi gibi gebzeye tren istasyonuna gelirim gelirsen sevinirim 6 ytl getireceğim yol parasını gidiş ve dönüş tren yok tek dönerim kimse gelmez ise ....nedeni biliyorsun dönüşte tren kalabalık olmakta..
hepsi 118 km artı 44 artı 44 km ye bana patlayacak hatırlarsan 204 km yapmıştık daha önce gölün güneyinden girdik kuzeyinden çıktık...evet 2 sefer yaptım iznik e bu üçüncü olacak ama o karamürsel yolu istikameti daha kısa haritadan baktım......
evet 15 mayısa kadar hazır olursun sedatta hazır olursa topuklayalım kaynarca ekibinden gelen olacak ulaş organize edecek sıcaklarda gidelim 15 mayıs uygun haziran öldürücü olur biliyorsun haziran su düşen şelale de okullar kapanınca orda araç bolluğu fazla olmakta ......

kudret abi dün söyleim sana gidelim die ama dün öldüm resmen performansımın dibine vurdum 2,5 aydır binemiyordum dün eve varana kadar resmen ağladım :D 45 50 km arası bişey bindim zor attım kendimi eve en kısa zamanda toparlanıp yapalım abi ama kesin birşeyde diyemem hazırlıklar var şuan haftasonları sürekli bi koşuşturma var ama en ufak bi boşluğu değerlendiririz ;)

@samet_özdemir

Samet, hafta içi turlarına yine düzenli gelirsen o zamana kendini rahat toparlarsın :)

Merhaba ben pendikten gezilerinize katılabilirim...bisikleti yarın salcano 241 sv alıcam gezilere ne zaman başlıyosunuz ?

@samet_özdemir

valla samet hasret kaldıkta sende haklısın geçen sene su düşen artı esen köy artı iznik olayları çok iyi idi biliyorsun orda sen iyi idin ...o vakit boşluklar bulmuştun ve çalışma yapmıştın şimdi gene sistemi oturt bence akşam kaçamak yapma olayı kaynarca ekibi ile ulaş dostum ve ekibi ile bu arada sedatta kaçamak yaparsa iyi olur ali atay maltepe ekibi şu an durmuş vaziyette ama en kısa zamanda haftaya havalar düzeliyor ve ataklar başlayabilir bu sene beter bi kış yaşadık malum zati bende dahil hiç kimse uzak diyarlara basamadık ....
maltepe ,pendik ve kaynarca ekibi bi kaynaşırsak bu olaya valla eski günleri yağ ederiz tam 25 kişi dalalım anasını satayım iznik köfteci yusufa 15 mayıs olmaz 22 mayıs yeterki sen hazır ol performans tam olsun......

Critical Mass İstanbul
Zaman: 17:00 - 20:00
Yer: Göztepe Parkı Kuzey (Bağdat Caddesi)

bu etkinligide biliyorum daha katılmak nasıp olmadı. bu ay sonu cumartesi günü katılmak istiyorum gelmek isteyen olursa beraber gidebiliriz...

ulaş abi inş. bundan sonra gelicem çok ara verdim işlerden ve özel işlerden dolayı :) dün tekrar başladım salı ve perşembeleri bundan sonra bende varım performans için elimden geleni yapıcam 2 haftada en geç toplarım kendimi ben ;) kudret abi geçen sene rahattık da bu sene o kadarda rahat değilim abi işler yoğun 2 kişi işten çıktı onların yoğunluğu direk bize geldi önümüzdeki hafta 2 tane montaj ve demontajımız var tomografi biri antepde biri istanbulda o aralarda fırsat buldukça kaçamak yapıcam zaten ;)

recep portal hoşgeldiniz aramıza turları fırsat buldukça yapıyoruz forumdan ve telefonlardan haberleşiyoruz biz ama buradanda kesin yazıyoruz pendikten 3 kişi bostancı grubuyla çıkıyoruz biras yüksek tempo yapıyorlar ama yetişebildiğimiz kadar gidiyoruz :)

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Apak
evet sahilden bostanbıya güzel tur olur :) bisikleti alsamda biran önce turlara baslasak diyorum :D

Geri