Scudo Sports

Pendik

biz pazartesi perşembe caddebostana ordanda kaynarca bazı zamanlar pendikten evlere bazı zamanlar maltpe caddebostan falan yapıp tekrar dönüyoruz pendikte kimse yok kalmadı şuan 3 kişi pendikten caddebostan grubuna katılıyor. kış geldi herkes evine çekildi şimdiye kadar çok güzeldi ama bundan sonra zorlayacak ama gülü seven dikenine katlanır demirden korksaydık bisikletle işimiz olmazdı zaten ;)

Scudo
sametcim dogru kimse kalmadı ama ben yılmadım kendimde olsa gidiyorum kaynarcadan çıkıyorum yolda illaki tanıdık rastlıyor

çok az kişi kaldı yazın bisiklet yolunda yer bulamazken bisiklete binmek için şimdiyse bomboş hiçkimse yok bizim dışımızda

• Beğen
Tepkiler: Ozcan SEMET
@samet_özdemir

Sametçim selam,

Forumda Pendik sayfası biraz aşağılarda kalmış gördüğüm kadarıyla havalar soğuyunca tabi organizasyonlarda yavaşlamış nerdeyse bitmiş siz bikaç pendikli arkadaş başka gruplarla beraber harekeet ediyorsunuz anladığım kadarıyla kardeşim. Burda Türkmenistandada havalar oldukça soğuk gidiyor ancak genelde kuru yağmur çok az yağıyor buralara en azından benim olduğum bölge öyle. Ahmet, Sedat abi falan nasıl onlar yazmıyor foruma haberleşiyor musun onlarla iyimi sağlık durumları falan yolundadır umarım herşeyç

Ben Allah izin verirse bu ayın sonunda Türkiye ziyaretine gelicem ve yaklaşık 1 ay kadar orda olmayı planlıyorum sizlerle görüşmeyi çok isterim bu süre zarfında. Hava muhalefeti nedeniyle pedala basamasakta belki oturur bi kahve içeriz çay içeriz kardeşim Güzel Pendikte..

Kendine çok dikkat et dostum tanıyan herkese selamlarımı iletirsin...

• Beğen
Tepkiler: samet_özdemir
http://www.resimupload.com/ds848257911_sany1128.htmlarkadaşlar yakın zaman içerisinde avucumun içi kadar olmasa da çok iyi bildiğim aydos tepesinin zirve noktasına çıkacağım acaba gelen arkadaş olur mu yalnız gitmek içime pek sinmiyor :) havanın soğuk olmasına aldırış etmeden gideceğim inşallah burada da bir başlık açıp acaba gelen olur mu diye sorayım dedim

19 Ocak'tan sonra düzenlersen gelebilirim, çünkü o tarihe kadar doktora yeterliliği sınavlarına hazırlanmam ve onları emeğimin boşa gitmemesi için vermem gerek.

tamam tarihi ayarlıyacağım hava durumuna bağlı fakat :) çok geç olmayacak şubata kadar gideriz inşallah

eğer uyarsa bende gelirim ama bu haftasonu yokum 30 ocaktada yokum soğuk kış farketmez yağmur olmasın yeter eldiven olmayınca eller donuyor :) birde aydos tepesi çok soğuk oluyor frenlere bile basamayacak kadar dondurmayalım elleri birkere çıkmıştım gerçekten süper biyer tam off road

offroad için idealdir ...
artık offroaddan çıktığım için yola geçtim ama kaçırılmaz oraları ....
çekmeköy ve polinez offroadlarıda güzeldir...
bu pazar ümraniyede (izci kampında )deltanın mtb yarışları olacaktır oranın çok güzel offroad yolları vardır ....

:D tüm gelişmiş bisiklet tecrübelerimin çoğunu bu son kalmış orman parçasında geçirdim :) fakat son zamanlar içeride ciddi yapılaşma ağaç kesimi ve ufak çapta yangınlar oluyor :( mekan güzel ayrıca yolları stabilize ve asfalt kırması olduğu için gayet iyi buranın iyi bir değerlendirme sonrası cazibe merkezi olacağının kanaatindeyim neredeyse her yoluna içerideki gizli patikalara varıncaya kadar gezdim.Bence aydosun tek eksiği pek keşf edilmemiş olması ve güvenlik :(

özcan abi çıkıyoruzda dediğin gibi haftaiçleri caddebostan gurubyla çıkıyorum haftasonlarıda sedat abiyle çıkıyoruz bişeyler yapıyoruz havalar soğuyunca kimse cesaret edemiyor çıkmaya ahmet abi bıraktı artık hiç çıkmıyor gibi bişey bikere gördüm işe gidiyordu bende bisikletle gidiyordum işe öyle ayaküstü konuştuk iyiydi sedat abide iyi abi bomba gibi hatta yetişemiyoruz sedat abiye :) yarın büyük ihtimal görüşürüz sedat abiyle biyerlere kaçarız yine :) abi geldiğinde haber ver mutlaka görüşelim ;) bisikletle olmasa bile oturur biyerde çay kahve içeriz muhabbet ederz özledik valla senide burak abide gelmiyor zaten artık :) bu arada yavru kartal geldimi?

burak abi gruptan bitek ben kaldım sanırım bende kimse yazmayınca yazmıyorum sayfadaki 10 mesajdan 9 mesajı bana ait oluyo :D

selam samet....bu mesajı elbet görecen
ali atay bahara doğru topiğini canlandıracak samet bu topiğin sahibi gerçi pek uğramıyor ama sen pendiği dirilt derim ,bahara, artı su düşen bizi bekler ortak organizasyona girişelim maltepe - pendik pedalşörleri.....eskihisardan su düşen ......

kudret abi pendikte kimse kalmadı doğru düzgün bizde zaten haftaiçi ertan abilerle çıkıyoruz 3 kişiyiz pendikten katılan ben çok yazdım kimse yazmadı canlanacak olan varsa yazın canlanır mayıs ayında coşar herkes bu aylarda herkes binemiyor bisiklete haliyle su düşen yapıcaz abi havalar düzelsinde ;)

@samet_özdemir

samet selam

ali atayada mesaj attım o da yazı bekliyor eski ekib ile bi kutlama yapalım su düşen eskihisardan ,mayıs da aporta geçelim .

ben gelirim ama bisikletimi abime verdim önce yeni bi tane almam hatta abime aldırmam gerekiyo ama alınca sana haber vereyim cıkalım birlikte bende üçevlerin alt tarafında oturuyorum sonrada bi göz dagı yapıp yemek yeriz bende derman kalırsa tabi :)

Aydosa ben çıktım.Dudullu'dan aydosa tek başıma gittim.Orda arkadaşım oturuyordu o bile bisikletle geldiğime inanmadı

Samet selamlar,

bugünlerde akşam veya h.sonu çıkışlarınız var mı?
katılmak isterim:)

bu arada Ahmet neden bırakmış? Arayalım bi olmadı..

görüşmek üzere..

Geri