Scudo Sports

Pendik

@samet_özdemir

Samet, sen hakkatten leyleği havada görmüşsün.

Bu ne tempo yahu, senin hızına yetişmek mümkün değil.

Scudo
ahmet abi cumartesi günü ankaraya gittim pazartesi öğleden sonra geri döndüm salı sabahı eğitim vardı sabah 6 da karşıya geçtim bu sabah saat 6 da yine karşıya geçtim öğleden sonra geldim şirkete yarın sabah zonguldak cuma akşamı geri gelicem cumartesi çınarcık gelince bakalım nereler çıkacak bu daha durgun haller ama ahmet abi diğer arkadaşlar bilirler pazar sabahı tur var ben cuma günü erzuruma gittim erzurumdan cumartesi günü adanaya geçtim akşamda antepe sabah 7 de tur var ben gece 12 hala antepdeyim uçakla dönüyorum sabah erkenden kalkıp tura yetişiyorum :)

hey gidi bi aralar her akşam pedallardık ne güzel artık kimse yok bisiklete bincek :( ben çıkıcam bu akşam yemek yiyip arabayı bakıma götürcem bisikletimide alıcam arabayı bırakıp demir atımla biras sahil turu yapıp geri dönücem gelen olursa maltepe bostancı fenerbahçe yaparız tek olursam eğer tekerlerin götürdüğü yere kadar gidicem :)

yine çıktım tek başıma geri dönüşe geçtim ahmet abiyle karşılaştık pendikde geri döndüm suadiye starbuks a gittik birer mocha içip geri döndük rüzgarlıydı biras ama keyifliydi...

ısrarla yazmaya devam edicem çıktığımız turları elbet birgün pendikli dostlarda hareketlenir akşam turlarına gelir kartal maltepe pendik ortak noktamız çok biz hemen hemen her akşam çıkmaya çalışıyoruz her akşam olmasa bile 2 günde bir çıkıyoruz yada çıkıyorum ben burdada yazıyorum tek başıma pendikte kalan tek kale olucam heralde :D

@samet_özdemir

Samet, ayağına sağlık kardeşim. Güzel tur oldu. Özellikle dönüş gayet keyifliydi. Rüzgarı arkadan almak güzel oluyor :)
Bu arada kahve için teşekkürler, bir sonraki kahveler benden ha :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: samet_özdemir
@Ahmet Ersöz

seninde ayaklarına sağlık ahmet abi rüzgar keyif verdi valla dragosa kadar zorlasada sonu iyi oldu :) afiyet olsun abi ne demek

ertan abi niyetim vardı gelecektimde arabayı bakıma vermiştim dün akşam iş çıkışı onu almaya gidince gelemedim geç kaldım yani bayramdan sonra inş. gelicem pendikte kimse yok avşar grubunu bari kaçırmayalım antrenmansız olmuyo :)

@samet_özdemir

hobaa ben bugünü cuma sanıyorum :) tamamdır abi akşam bi aksilik çıkmazsa geliyorum.

• Beğen
Tepkiler: binRR
@samet_özdemir

Aşıkmısın oğlum sen:D:D

20:30 da caddebostandayız pendikten ahmet abiyle beraber geliyoruz saat 19:00 da pendikten çıkıcaz gelecek olan varsa bekleriz herkesi :)

iş yoğunluğu ertan abi günleri bile karıştırdık artık :)

Bu sabah havanın da güzel olmasını fırsat bilip eşim ve baldızla birlikte atladık biskletlere, doğru Kartal Beltur'a. Tost, çay falan derken bir baktık Ertan abi. Ultra maratonun temposu hafif gelmiş, diğerleri tempolarını arttırırken ben sizinle bir çay içeyim dedi, sağolsun. :) (Ertan abi, senin ultra maratona yaklaşımını çok takdir ettim, bu yaklaşımı benimseyerek mtb ile ultra maratona katılabileceğimi düşünmeye başladım :) )
Biraz sonra Cüneyt abi, Berna Hanım derken kalabalık bir masa oluverdik, çok da iyi oldu.
Ultra maraton grubu, yol grubu, 2'li 3'lü gruplar, bireysel takılanlar falan, ortalık bisikletten geçilmiyordu.
Dönüşte bir de lastik patlattık ama Allan'tan eve az kalmıştı, ister istemez bir de sabah yürüyüşü yapmış olduk.

Bu vesile ile herkese iyi bayramlar...

Selam herkese,

Samet, Sedat abi Ahmet, Burak ve tanışma fırsatı bulamadığım diğer arkadaşlar size Türkmenistan' dan bolca selam ederim. İnternet sıkıntısı nedeniyle sınırlı şartlarda kullanabiliyorum interneti arada bakmaya çalışıyorum forumada.

Umarım herşey yolundadır Türkiye de. Burda yaşamak oldukça zor 1 ay oldu ben geleli, ancak burda 2 senedir bulunan arkadaşlar var onlarla konuşmalarımda abi biz bile alışamadık 2 senedir diyorlar. Akşam 11 den sonra sokaklarda dolaşmak yasak, internet yok ben şantiyede sınırlı bağlantı ile kullanıyorum ayrıca burda internete sahip 2 bilemedin 3 kişiden biriyim. Yiyecekleri bizim alışkanlıklarımıza pek benzemiyor yağları daha değişik falan falan. Şehirde sadece 6 bilgisayarlı bir internet kafe var oda inanılmaz yavaş görüntülü konuşma zaten imkansız ve buna benzer yüzlerce şey var burda dostlarım.

Türkiye de yarın Bayramın 1. günü ancak burda kurban bayramı çarşamba günü başlıyor ve 3 gün. 1 gün sonra anlayacağınız ve daha kötü bişey var yerel saat farkı 3 saat yani ben size bu maili yazarken Türkiyede saat 6:40 buda inanılmaz bi denge bozukluğuna neden oluyor. Allahtan türk kanallarını izleme şansım var evde ancak saat farkından dolayı haberler saat 9:30 gibi başlıyor.

Burdan herkesin Kurban bayramını en içten dileklerimle kutlarım.

Bol pedallı günler dilerim...

Sevgili Özcan kardeşim,

Öncelikle çok teşekkürler.
Ben de senin ve senin şahsında gurbette özlem çeken tüm pedal dostlarının Kurban bayramını kutlarım.

vay vayy vayy özcan abi geçmiş kurban bayramın mübarek olsun gurbetde ne kadar zordur tahmin edebiliyorum bayram askerde geçirdik bizde gurbet gibi ama en azından kendi ülkemizdeydik inş. biran önce işleri bitirip gelirsin seni tekrardan aramızda görmek istiyoruz senin velespit paslanacak yoksa eğer biras daha ben gelemicem dersen ben gider alırım senin canavarı paslanmasına fırsat vermem en azından :) en yakın zamanda ailene ülkene ve bizlere kavuşman dileğiyle :)

@özgür okyay

tekrardan hoşgeldiniz o zaman evet devam ediyoruz ama 2 kişi kaldık malesef :( bu akşam saat 19.00 gibi pendikten çıkış yaparak caddebostana ordanda caddebostan grubuyla buluşup kaynarca yapıp tekrar pendik e dönücez gelmek isterseniz bekleriz. cepten ulaşabilirsiniz şirketten çıktıktan sonra eve gider gitmez çıkıcam nete bakamam heralde :)

0506 291 49 71

ben fırsat buldukca cadde bostana gidiyorum gerçi buaralar şileye merak sardım hava güzel olunca atıyorum kendimi yollara :) kaynarcadan neresi eserse rüzgara salıyorum kendimi

Geri