samet semirde özelden gel dedi bırak şu fareyi dedi sana özelden anlatırırım fareyi..yalnız pendikten pazarları çok doluyor tren ..
ne vakit pazar gebzeden trenle dönsem aynı manzara bisikleti yanına alıyorsun bu vakit insanlar geçemiyor samet sende biliyorsun bu durumu...bir dahaki sefer su düşen yaparsan cumartesiye kaydır o vakit olur bak....
Samet, ben hanımdan izin alıp çıkmak isterim
Saat kaç gibi olabilir?
Bu arada Pazar günü rampalarda yolda kalmamın da etkisiyle başlangıç seviyesinde bir MTB alma kararımı hızlandırıp, hatta uygulayıp, bugün yeni bisikletin siparişini verdim. Carraro 435 Daytona V-Brake 27 Speed. Kısmetse 1-2 gün içinde ulaşır (İzmir'de buldum oradan gelecek). Eh bu durumda yarın akşam 12 yıllık emektar Beldeyama ile kapanış turu atmış olurum.
ooo süper ahmet abi çok sevindim senin adına carrarolar mükemmel bu sene çok iyi giriş yaptı piyasaya iyi tercih emektardan sonra yanlız seni tutamayız 17 18 kilodan sonra 12 11 kilo atar kendini ileri direk
yarın işten 18:00 da çıkıyorum eğer sen daha geç dersen bana uyar seni bekler veya eve gider tekrar çıkarım ama 18:00 yada 19:00 olur dersen kartaldan pendiğe gelir tekrar ordan bostancı hatta fenerbahçe yaparız oda uyar sana uyarım ben abi bundan sonra her akşamda yapıcam bu turu katılmak isteyen herkesi beklerim telefon numaran vardı bende benimkide sende var telefondanda haberleşiriz
Samet, telefonda da konuştuğumuz gibi akşam 18:00 bana biraz erken, ancak 18:30 gibi Marinturk Marina girişinde hazır olabilirim. (İzni de kapmışım, inşallah bir aksilik çıkmaz.)
bugün güzel bi tur yaptık ahmet abiyle ben kartaldan pendik e geldim pendikte buluşup fenerbahçeye gittik ve geri döndük dönüşü bostancıdan sonra yoldan tempolu yaptık antrenman çok iyi geldi yavaş yavaş toparlama oluyor 25 30 un üstünde uzun süre gidemezken bugün rüzgara rağmen bastık epey ahmet abininde yeni bisikleti gelmiş carraro daytona tekrardan hayırlı olsun abi çok iyi bi seçim sürekli bu turları yapıcam katılmak isteyenleri beklerim kartal pendik maltepe bostancı
evet pendikliler bu akşam çıkan varmı? ben kartaldayım saat 18:00 da işten çıkıcam kartaldayım eğer çıkan olursa pendiğede gelirim kartaldanda devam edebiliriz. gelen olmazsa maltepeye kadar falan gider geri dönerim.
yine süper bi tur oldu bu akşam kartaldan pendik e gittim ahmet abiyle buluştuk ordan bostancıya gittik dönüştede dragosa gelirken bi bastık kartala kadar yoldada bostancı grubundan zekiyle karşılaştık birbirimizi tanımadan peş peşe uzun süre gittik kartalda durduk o zaman tanıdım tam antrenman turuydu bizim için pazartesi çarşamba perşembe akşamları bi aksilik çıkmazsa çıkıyorum ben yine katılmak isteyenler buyursun tempo düşük çok basmıyorum bostancıya gidene kadar düşük vites yüksek kadans antrenman tarzında gittik dönüşte maltepe dragosa kadar yine aynı geldik dragostan sorna ipler biras koptu
Evet gerçekten iyi bir tur oldu.
20 kmlik düşük vites - yüksek kadans sürüş sonrası 5 kmlik sıkı bir tempo oldu.
Hatta bir ara sen ipleri baya bir kopardın O esnada Zeki'nin rüzgar boşluğuna girmek de baya bi iyi geldi
bacaklar ısınmış tam kıvamına gelmişti o esnada hiç hissetmiyordum bile ağırlığı ruble 7 de ayankol 3 te düz yolda çok ağır olmasına rağmen hissetmeden tıkır tıkır gittim o kıza vurma aşamasına gelmeseydim basardım bide sizi göremeyince arkamda yavaşladım eve çıkarkende baya tempolu çıktım rampalarda falan hiç durmadan vites düşürmeden çıktım hele biyerde yarım otobüs çıktı yola rampada onun arkasına bi geçtim rüzgarıyla beraber rampayı 35 40 km arasında çıktım sıfır rüzgar rampada tatlı annemi aramıştım maltepedeydik saat 20:01 di eve geldim 20:40 dı 5 dakika falanda kartalda birde seninle ayrılırken geçti 35 dakikada falan 15 km gelmişim.
bu akşam çıkalım diyecektim ama çengelköyden geldim şimdi sahil felaket rüzgarlı rüzgar ağaçları yerinden sökecek gibi çıkarsak bu rüzgarda kötü olur rüzgar bizi düşürür birgünlük ara ama eve bisikletle gidicem yine sabah 10 km yaptım akşamda 10 km yapalım yeter bu günlük
ooooo pendik uyuyo 2. sayfalara düştük arkadaşlar madem turlara gelmiyorsunuz yazın bişeyler kopmayalım ben her akşam çıkıyorum bu hafta off um yanlız hep dışardayım yarın yine karşıda olucam perşembe sabahı zonguldak a gidicem haftasonu gelip çınarcığa gidicem pazartesi tekrar devam turlara