Scudo Sports

Pendik

hops pendik göbek bağladık iyice hadi çıkan yokmu bu akşam yeter bu kadar tembellik sıcağı bahane ettik ramazanı bahane ettik çıkamıyoruz ee hafif serin havayıda bahane edecek değiliz yağmur çamur durmak yok bu akşam gelenler?

saat 19:30 veya 20:00 pendik ido iskelesi gelecek olanlar yazsın ona göre bekleyeyim yoksa direk maltepe bostancı fenerbahçe yapıcam.

Scudo
Çağatay AVŞAR kardeşimiz vefat edeli neredeyse 3 ay oldu...Hiçbir gelişme yok!...Katil veya katiller elini kolunu sallayarak aramızda dolaşıyorlar...
Bu nedenle "imza kampanyası" açıp,Forum yönetiminin veya içimizden birinin hazırlayacağı uygun bir metin ile birlikte Cumhurbaşkanı'na yollamayı düşünüyoruz.

Katılmak isteyen arkadaşlardan cevap bekliyoruz.

Not:Kişisel olarak "byyurt" rumuzlu arkadaşımız müracaat etmiş( https://www.bisikletforum.com/showthr...=65290&page=42 )
Geçen gün yine aynı arkadaşın açtığı "ÇAĞATAY AVŞAR için sesimizi duyuralım" ( https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=71058 ) başlıklı konu içinde mesajlaşırken, "hakano" rumuzlu arkadaşımız bir metin hazırlayıp,hep birlikte yollamamızın daha etkili olabileceğini önermişti.
Ben de moderatör arkadaşlardan birine ö.m ile durumu ilettim.Henüz bir cevap gelmedi.

--------------------------------------------------------------------------------

• Beğen
Tepkiler: Mhmt_EMR
Yarın sabah F1'e doğru pedal basacağım. 06:00 Bostancı hareket... Çalışacağım için fazla oyalanmadan dönüş yapacağım. Varmı gelmek isteyen?

ben :) abi eğer askilik çıkmazsa ben varım ;) 2 gündür çıkıyorum bitmişim ben dün gece fenerbahçeye gittim hızlı gittm dönüşte dragosa kadar çok hızlı geldim sonra kesildim yavaş yavaş geldim eve pedal basamadım resmen :) bugünde sabah maltepeye gittim ordan şirkete kartala dönüşe geçtim zor döndüm şirkete açlık vardı bide :) öğleden sonrada 15 km yaptım yarın daha iyi olurum ;)

arkadaşlar her akşam pendikden 19.30 hareket ediyorum yani yarından itibaren katılmak isteyen arkadaş varsa haberleşelim fenerbahçeye kadar gidiyorum

yarın iş seyahetine çıkıyorum uzun bi ara yine olamayacağım 10 15 gün kadar gelince herakşam kartaldan fenerbahçe dönüşü pendik olan turlara devam edicem :) haftasonlarıda başka turlar tabi :)

kimseler yok sanırım kabugunuzdan çıkın arkadaşlar havalar sogumaya başladı bu havaları biraz zor buluruz

heytt pendik ben geldim bu sabah itibariyle istanbuldayım akşam turcuları ahmet abi sedat abi ali abi özcan abi daha sayamadığım tüm turcular mayısı nisanı mumla arar oldum valla hadi bakalım pazartesinden itibaren akşamcıları bekliyorum...

@Kudret Kurtcebe

kudret abi bi durabilsem yerimde hareketlendircemde duramıyorumki bu akşam trabzona gidiyorum çarşamba günü dönücem istanbula ama ondan sonra büyük ihtimalle istanbuldayım ve turlara başlicaz. :)

@samet_özdemir

şimdi rutin bir olay başladı yol bisikletçileri ile geçen cumartesi kilyos etabı yaptık yarında yapılacak onada gideceğim haftaya pazar büyük çamlıca rampa dedim...ayın 10 una geliyor ....
sen haftaya bir plan yaparsan uyarım bu arada enver babonun turlarıda fena değil onlar bu pazar belgraddalar sanada uyarım enver baboya da ....

@samet_özdemir

Perşembe akşamı Caddebostan-Kaynarca turumuza bekleriz o halde :)

Arkadaşlar 10.10.2010 tarihinde yapılacak olan BAŞIMIZA GÜNEŞ GEÇTİ etkinliğine katılmak için Yalova'ya gidiyoruz. Buluşma yerimiz Pendik İdo iskelesi, 11.45 vapuruyla Yalova'ya geçilecek. Katılmak isteyen arkadaşları bekleriz.

kudret abi bi aksilik olmazsa gelmek isterim bende biliyosun iş güç şehir dışındayım sürekli trabzona gittim geldim pazarteside ankaraya gidicem hemen geri gelicem haftasonu burada olursam kesin gibi ;)

@samet_özdemir

eyü eyü ..yalnız havalar berbat benim tekerler 1.5 maxxis yol tekeri erikli inişi yerler ıslak olursa güm artı yağmur 2-3 saat sürerse sorun değil yalnız bugünkü gibi olursa hava ben yataş 17 sinde....ama samet sen grubu götür derim ersoy samet çağrı siz takılın derim ...

17 ekim erikli delmece dipsiz göl gelmek isteyen gezi tur ve duyuru organizasyonundan ismini yazdırabilir ;)

@samet_özdemir

Demin baktım 17 Ekim'de hava yağmurlu bu iş yatar gibi geliyor bana

@Sedat GÖKÇEK

sedat dostum iki saatlik yağmur ne yapar yahu size yağacak geçecek belkide sizi vurmayacak yalovaya yağacak yada siz giderken eriklinin yüksek yerlerine yağacak iki saatlik yağmur geçişi bu ....bütün gün yağmur yağsa o vakit haklısın ....

Geri