Scudo Sports

Pendik

Scudo
Selamlar,

Ramazan ayı herkes sağlık, mutluluk ve bereket getirsin. Allah dualarınız ve ibadetlerinizi kabul etsin arkadaşlar.

Ramazan süresince Cuma, Cumartesi akşamları 22:00 civarlarında pedallamayı düşünüyorum. Katılmak isteyen arkadaşları beklerim.

@orhan algan

Dün için kusura bakmayın, çok zorlamama rağmen yetişemedim maalesef.

Hatta sizleri 19:10 gibi Marintürk çıkışında gördüm ancak ben araba ile eve yetişmeye çalışıyordum.

Bu arada anladığım kadarıyla iki ayaklı büyükbaşlar ile vukuatınız olmuş, geçmiş olsun diyorum !

@Ahmet Ersöz

keşke durup bildirseydiniz biraz beklerdik zaten ilerde sinanın lastigi patladı oyalandık bu akşam iftardan sonra çıkacagız gelmek isterseniz buyurun

@Sedat GÖKÇEK

Sedat abi merhaba ,

Öncelikle bende herkese hayırlı Ramazanlar dilerim.

Çetin geçiyr bu sene ramazan abi, acaba çıkarmıyım diye düşünüyorum ama inan çok zor . Ama sen sanırım çıkacaksın Cuma, Cumartesi günleri bizi biliyorsum malum mazeretimiz büyük ama en azından bir akşam beraber pedallamak isterim seninle..

herkezin mübarek ramazan ayı hayırlı ve kutlu olsun ALLAH bu sıcaklarda oruç tutan herkese sabır ve serinlik versin :) çok sıcak çok :)

sedat abi napıyoruz bu akşam çıkıyormuyuz eğer çıkacaksak saat belirleyelim buluşma yeri olarak 20:16 iftar saati 30 dakika yemek 20:46 15 dakika keyif malum yemekten sonra hemen çıkarsak olmaz :) 21:15 gibi evden çıksam pendikten bostancıya pedallamam 22:15 falan olur ordan fenerbahçe yapıp tekrar dönerim sende nereye kadar eşlik edersen bana yada dragosta çay molası verip çay sohbet muhabbet ardından dönüş olabilir.

yarın pedallamak isteyen varsa pendik ido önünde saat 12,00 de güzergah kafamıza göre kadıköy emin
önü,dileyen olursa adalar da yapa biliriz..

merhaba ben tuzladan,onumuzdekı gunlerde mutlaka pendık pedal la yolyapmayı dusunuorum bu aralar iş ypgunlughu dolayısıyla zaman olmuyor fakar hafta içleri 17 den sonra bostancı sahıl yolunda pedal cevırmek isteyen pendıklı arkadasları beklerım, herkese selamlar

arkadaşlar pendik taraflarında kaliteli markalar parçalar satan bildiğiniz iyi bir yer varmı 95 bianchi aspidim var bir tane göbek ve arka jant değişmesi gerekli tavsiye ettiğiniz yer varmı

kartalda migrosun arkasında şirin bisiklet var orda aradığın herşeyi bulabilirsin kaliteli malzemeler orada var pendiğe en yakın ;)

Merhabalar,
sevgili bisiklet grubum:) (özcan abi,samet,ahmet ve sedat abi) selamlar hepinize..
Ramazan ın da etkisiyle bayağı uzak kaldım sizlerden.
Varmı bu ara gezi,tur yada kıyı sürüşü?

görüşmek üzere...

• Beğen
Tepkiler: Ozcan SEMET
@gokhanpala

Gökhanım bizde uzun bi aradan sonra Cumartesi plansız sahil turu :) Pazar günüde planlı olarak F1 turu yaptık gayet keyifliydi tabi Sedat abinin lastiğini patlattık onu saymazsak.

Sen nasılsın?

Arkadaşlar 14 eylül salı günü bir istanbul gezisi yapmak istiyorum . istanbulda misafirim . Kadıkoy acıbademdeyim kadıkoy iskelesini biliyorum bir tek yardımcı olabilecek arkadaşlarla gün boyu gezi yapabiliriz istediğiniz yere yeterli kondusyona sahibim sadece istanbulu bilmiyorum umarım arkadaşlar çıkar..

• Beğen
Tepkiler: Ozcan SEMET
@Ozcan SEMET

teşekkürler abicim,
iyiyim bi sorun yok çok şükür.Bu ara garaja bi 2 tekerlekli canavar daha soktum(600cc) onla oynadım bayramda:)

o zman en yakın tur da görüşmek üzere diyorum..

Geri