Scudo Sports

Pendik

Scudo
@B. Berna Solak

1 yada 1.20dk gibi bir sürede pendikten bostancıya varırım. saat 3 gibi çıkmayı planlıyorum. yani saat 4-4.20 arası bostancı ido önünde olabilirim

@özcan parlakoğlu

slm özcan akşam 15:30 da idonun önünden gidebiliriz sıcak olur diyosan yarım saat geçde çıkabilirz

saat 3 te çıkacağım ben, evden kaynarcada oturuyorum , 15dk bisiklet indirme-gelme faslı sürer 3.15 te ido önunde olurum

berna hanım kırmızı beyaz sedona kullanıyorum ordan tanırsınız artık =) bostancıdan geçerken sizide alırız 4.te bostancı ido önünde olursanız kaçırmazsanız bizi

irtibat no : 0554 272 51 54

bende kaynarcada oturuyorumm sahil yoluna nerden bağlanıyosunn ben kaynarca tren istasyon köprüsünden bağlanıyorumm beraber gidebiliriz

tren istasyonunundan giriyorum sahile. camininyanında spor parkı var orda beklersen geçerken alırım 3. te cıkacağım ona göre hazırlanırsın sende

ben hafta sonu hafta içi hergün müsaitim.Pendikteyim beraber turlamak isterseniz.özel pm atın buluşalım

slm arkadaşlar bu akşam saat 19:00 da ersin abiyle pendik idonun önünden pedallıyoruz gelmek isteyen arkadaşları bekliyoruzz...

@orhan algan

Müsait olursam ben de katılmak isterim. Tabi sizin için de uygun ise!

Bu arada nereye kadar gidiyorsunuz?

Ben birazdan çıkıyorum ahmet bey küçükyalıya kadar gidiyoruz idonun önünde görüşmek üzere..

çok çetin bir tur oldu, rüzgar çok zorladı, midye lastiğimi patlattı ama yılmadık hayvanları doğal ortamlarında inceleyerek keyifli bir tur geçirdik

büyükbaş çıktı önüme bende direk üstüne hayvanın elindeki mısırlar uçtu tabi bide orhana laf söylüyor sen neden beyaz yoldan gidiyorsun diye adam tam bir büyük baştı anlıycanız

Geri