Scudo Sports

Pendik

Evet arkadaşlar Ersin abiyle ben yarın saat 19:30'da Pendik İdo'un önünden hareket edip Caddebostan'a gidicez. Katılmak isteyen var mı?

Scudo
mailler sonucu pendikten kartala kadar bisiklet yolunun sadece kenar çizgileri çizilmiş. belediyeden göstermelik bir iş daha...

@serkan ertan

Serkan abi tur yazısını yazdım resimlerle birlikte ekledim 2 gün uykusuz olarak yola çıktık aksilikler oldu biras birde aç karnına devam ettik yola sıkıntı oldu biras çok güzel ve yorucuydu :)

Samet selam Pendik grubu burda merak etme kardeşim. Çok uzun zaman oldu görüşmeyeli bi konuşup karar verelim bi buluşma ve tabi bi tur yapalım feçtiğimiz aylardaki gibi. Uzun olmazı şart değil yine Göçbeyli bile güzel olur kanımca.

Siz ne dersiniz?

özcan abi olurda abi ben bu haftasonu izne çıkıyorum çınarcığa gidicem ordayım 1 hafta bu akşam değilde yarın akşam bi caddebostan yapalım müsaitseniz yada dragosa gidelim çay içer biras muhabbet ederiz uzun zaman oldu görüşmeyeli iyi olru bu akşam yalovaya geçicem iş için büyük ihtimal orda kalıcam akşam yokum :( bu arada telefona format attırdım hafıza kartını tanımıyor biçimlendirmem lazım bütün numaralar gitti abi numaralarınızı yollarsanız tekrar sevinirim :)

slm forumda yeniyim pendiklide bolmuş zaten:) bu akşam çıkçak olan varsa toplanıp pendik bostancı yapalım saat 18:30 gibi?

uyan varsa msj atsın buraya ido önü buluşalım( arabaların girdiği yerde marina tarafı).....

mesaj atmayı üşeniyorsanız 18:30 gibi orda olursanız beklerim....

keyifli günler:)

@SEMİH BAŞSARAY

slm semih akşam bende pendikden çıkacam 18,30da ido iskelesinin önünde buluşalım mı?

@SEMİH BAŞSARAY

evet semih bende çıkıcam dediğin saatte dediğin yerde olmak ümidiyle görüşmek üzere

kudu baba ben çınarcıkta olucam denize gircem haftaiçide çınarcıktan turlarım artık :) çıkan varm bu akşam çıkalım

Ben bu aralar mesai yapıyorum. Hafta sonuda çıkmayacağım sanırım. :':)'( Hafta sonu'da işe bisikletle gelip giderek artık telafi etmeye çalışacağım.

Samet nete şimdi girdim yeni gördüm mesajları ne güzel olurdu bu akşam neyse sen gelde ondan sonra yaparız bi hasret giderme buluşması. Sedat abi kolay gelsin sana da mesaide bende hafta başi kaldım 2 gün geç saate kadar dinlenemiyor insan hadi kolay gelsin tekrar..

sedat abi geçmiş olsun bende binemiyorum eve bi geliyorum bitik vaziyette oluyorum hava muhalefetinden dolayıda işe gelemiyorum bisikletle çok sıcak ter muhabbetinden dolayı bu akşam çıktım avşar cafecilerle buluştum pendik yaptım caddebostan pendik artık kimse yok sahil bomboştu yani bisikletci yoktu hiç hep yürüyüş yapanlar.

özcan abi iyi olurdu bea sıkıldım tek başına caddebostana girdim aklıma avşar cafe grubu geldi onlara takılayım dedim onlarla geri döndüm :) gelince yapalım bi buluşma :)

Pendikten CM katılacak olanlar kimler? Saat belirleyelim pendik ido önünde toplanıp birlikte gidebiliriz

Geri