Scudo Sports

Pendik

Ben Serap Hanım'ın dediğine katılıyorum. Yoğun olan günler cumartesi ve pazar kalabalık bir grupla akşama doğru çıkılsa mangal yakanlarıda yolda aylak aylak gezenleride bir kişi değil hep beraber uyarsak daha iyi olur.. Ben hafta sonu için varım!...

• Beğen
Tepkiler: Serap Erdogan
Scudo
@özcan parlakoğlu

özcan geçmiş olsun sanırım su verdigim arkadaş sendin alnına baktım sinirsel olarak bir şeyin varmı diye

@ersin balkaner

emeğinize sağlık uğraşıyorsunuz da..bu akşam biz çok ilginç birşeye denk geldik bisiklet yolu üzerinde.. bostancıdan caddebostana doğru olan kısımda.. bildiğiniz şişme bot içinde iki ufaklık sabah saati de değil akşam..bisiklet yolunda bırakılmış vaziyette oynuyorlardı..aileleri de arkada mangal çay olayına girmişti..herşeye rastladıktı da akşam vakti bunu görünce paylaşmadan edemedim burda...bu zihniyet çok zor düzelir..:(

• Beğen
özcan bu akşam küçükyalı bostancı arasında da bir arkadaşa köpek saldırmış yere düşmüştü bisikletten kafasını vurmuştu bizde durup yüzünü yıkadık kendisine gelmesini sagladık sizde mesajda belirtince sandımki o arkadaş sizsiniz raslantı işte geçmiş olsun

özcan geçmiş olsun köpekleri gördüğün yerde kaçmak yerine dursaydın hiçbişey olmazdı onlar aslında dönen tekerlerden dolayı peşimize koşuyorlar furunca bırakıp giderler bizimde başımıza çok geldi ;)

Konu 100. Sayfaya ulaşmış bunun adına bi kutlama yapalım :) deniz falan şöyl :)

Serap abla ben varım o grupta sen nasıl görmedin ya ardanın açtığı grupdu o hatta böle gözlüklü tatil modlu bide resmim var :) benn sana istek gönderirim :) bi otele gideyimde

Aklıma birşey geldi motorcular hersene festival yapıyor istanbula yakın biryerde konaklamalı kamplı biz niye yapmıyoruz tüm pedalseverler toplansak istanbula yakın biyerde kamplı bir festival alanı oluştursak toplanan ufak bi miktar para toplansa etkinlikler ve kamp alanı için artan parayla okullara okumak isteyipde okuyamayanlara yardımda bulunulsa iyi olmazmı türkiyede enduro motor kulubü bunu yapıyor emok bi bakın isterseniz ;)

@samet_özdemir

düştükten sonra farkettim durunca koşmadıklarını :D

bu arada pendikte bisiklet aksesuarı alabileceğim neresi var?

kondüsyon gerektirmeyen her türlü organizasyona varım :) bu sabah erken çıktım yine, yol bisikletli arkadaşların arkasından nal topladım her zamanki gibi :)

• Beğen
Merhaba. Her akşam 6.30 gibi pendikten hareketle bostancı idoya kadar gidiyorum. gruptaki arkadaşlarla beraber turlamak isterim. bu akşam tura çıkacak arkadaşlar varsa haberleşebiliriz.

@ersin balkaner

Bir iki kişiyle farkındalık yaratamayız. Eren gibi en az 5 kişiye ihtiyacımız var.:D

Şaka bir yana yapalım şunu Cumartesi yada Pazar Pendik, Kartal, Maltepe grubu ile Pendik-Bostancı arası gider geliriz. Belediye'nin Dragos tesislerinde dinlenip muhabbet ederiz. Hem çok bir performans gerektirmediği için 7'den 77'ye herkese uygun bir tur olur.

Hem iyi bir amaç için pedallamanın dayanılmaz hafifliğide cabası hım?:)

• Beğen
Tepkiler: ceyhun ilguy
@özcan parlakoğlu

İlahi Özcan.:D Çok geçmiş olsun benimde köpekli çok anım var. Bi kere bileğimden ıssırdı itler.:D Sabah karşılaşmayayım diye dua ediyorum.:D

@özcan parlakoğlu

Geçmiş olsun öncelikle. Sorunun cevabına gelince hiçbiyer yok, maalesef dandik bisikletçiler var pendikte. Atalarda sahil migrosun arkasında Şirin Bisiklet var oradan ihtiyaçlarının büyük çoğunluğunu giderebilirsin.

@Özgür_Aksoy

Maalesef kısa süreli sakatlığımdan dolayı 3 gündür çıkamıyorum, yarın aksilik olmazsa çıkacam inşallah.Yalnız 6:40- 6:45 gibi çıkılıyor genelde buradan haberin olsun, buçuğa yetişemiyoruz da :)

@Süleyman KARAKAYA

Kısmet.
Pazar günkü etkinliğimize katıl sende. Onun ne olacağı şu an hiç belli değil ama; sanırım c.tesi turda belirginleşebilir.

Geri