Scudo Sports

Pendik

Scudo
@fatih yılmaz

Kardeşim bende whistlenin 1052D modeli var. Ondan düşünebilirsin. Biraz pazarlık yaparsan belki fiyatları o dediğin rakamlara yaklaştırabilirsin. Ben çok memnunum şahsen!..

@özcan parlakoğlu

EEE zaten burada bi grup var ne diye başka biyere ihtiyaç duydunuz anlamadım!
Yok sonrasında hangisini takip edecez vs. bi yere yazacak biri öbürtarafa bakacak başkası ben onu görmedim vs.

Ersin Bey size çok çok teşekkürler bu duyarlı davranışınızdan ötürü.

arkadaşlar şimdi inecegim sahile tekrar durum tespiti yapıp negibi degişiklik olacak kontrol edecegim artı sahildeki çöp konteynırları bisiklet yolu üzerinde resimleyip mail atacagım seyyar satıcılarında resimlerini çekecegim bisiklet yolunda mangal yapan olursa resimleyecegim

aslında sahildede mangal yakanlara cezai bir yaptırım uygulansa süper olur belirli mangal yakma yeri olacak mesela tekeli geçince idi sanırım orada bir çok karşılıklı banklar felan var sadece orada yakılsın diğer yerlerde insanlar otursun çayını içisn vs. bostancı migrosun arka tarafındaki sahili gibi, bunun için gerekli şikayetlerde bulunsak nasıl olur ?

@Berna Solak

Türkiye'de 12 milyon engelli var sanırım bunların 2,5 milyon kadarı İstanbul'da yaşıyor. Nüfus bu kadar çokken etrefta fazla engelli insana rastlayamayışısınız nedeni düşüncesizce rampa önlerine park eden otomobil sürücüleri ve tabikide uygun olmayan toplu taşım araçları. Yapacağımız hareketle bu arkadaşlarımızın topluma katılmalarına da yardımcı olmuş olacağız.

Bernacım çok teşekkür ederim dezavantajlı insanlara karşı olan duyarlılığından ötürü.

@ersin balkaner

Ersin Bey sessiz çığlığımıız duyurduğunuz için çok teşekkürler.

Ben piknikçilerin çokça olduğu Cumartesi ve Pazar günlerinde haftada yada ayda düzenli olarak kalabalık bir şekilde bisiklet yolunu kullanarak halkı bilinçlendirme amaçlı turlar düzenlemeyi teklif ediyorum. Varmısınız?

fatih ben istanbulda değilim istanbulda olsam yardımcı olurdum hatta beraber gider bakardık sedat abinin geotech i var satıyordu city bike istersen bi görüş sedat gökçek arkadaşın adı özel mesaj at istersen yada ben yarın konuşur sana haber veririrm telefon numarasını veririm konuşursunuz ;)

serap abla grubun adı bağımsız bisiklet grubu katılın ben onaylayayım :)

• Beğen
Tepkiler: Serap Erdogan
ohh süper ahmet abi iyi turlar size benim yerimede pedallayın özledim bisikletimi keşke getirseymişim getirmediğime bin pişman oldum :(

• Beğen
Tepkiler: Charriere
@samet_özdemir

Teşekkürler Samet, diğer turlara aramıza bekliyoruz, uzatma sakın.

@Charriere

Ahmet cumartesi sabah en erken 8.30 da kucukyalidan cikicam, ne taraftan gidilecek?
Çok fazla km yapmiyacaksak sabah çıkışı biraz daha geç cikilabilirmi?

@Serap Erdogan

selam serap hanım ben zaten iki akşamdır insanları bilinçlendirmek için durup uyarıyorum güzel bir üslupla anlayan özür diliyor ama bazısıda burası yaya yolu diyor baksana kırmızı diye saçmalıyor bu akşam 3 büyükbaşın arasına daldım resmen daldım ama adam tırstı bişey diyemedi homurdanarak gitti pendikteki bankları biraz düzene sokmuşlar sadece bir tanesi bisiklet yolundaydı onuda ögleden sonra koymuşlardır sanırım

• Beğen
Tepkiler: Serap Erdogan
@Ali ATAY

Küçükyalıdan direk bisikletle çıkacaksan sorun yok abi, ama eve uğruyacam diyosan az daha ileri alabiliriz. Km 130 u kesinlikle geçmez zaten 60 ı PEndik kadıköy , olmadı trenden de yararlanılabilir.

Güzergahı anlatsam daha iyi. Beşiktaşa geçecez oradan belli değil tam ama, ya levente çıkıp ormana girecez ya da sarıyere gidip oradan ormana girecez. ormanda ki km nin fazla önemi yok orman çok zaman alıyor o var sadece, dönüşte yine iki alternatifle de olabilir. Bi ara çizecem haritayı inş.

Duruma göre birileri sarıyere falan arabylada gidebilir orda buluşuruz. Hani bunlara net bi karar vermedik ki, kendi şekillensin forumda.

@Kudret Kurtcebe

rica ederişm nedemek sıkıntıyı yerinde göserdim sadece sonuçda hepimiz kullanıyoruz benimkisi sadece bir parça taşın altına elimi koymak oldu hepimiz bir olursak o zaman daha etkili olur

@Charriere

tamam ben cumartesi en erken 8:30 en geç 9:00 da kucukyalı sahilde olurum bana biraz zaman konusunda torpil yap ona göre şekillendirelim ki gelebileyim. eve uğramam bisiklet sırtındayım!

bugün sahilde ilerlerken bir anda 2 tane sokak köpeği fırladı ayağıma doğru hamle yaptı bir anda neye uğradığımı şaşırdım gidonu sola kırdım deniz tarafına doğru ve kenardaki duvara bisikleti sürttürerek durdum kayalıklara düştüm o anlık sinirle elime bir sopa geçirseydim o köpekleri orada öldürürdüm sanırım. neyseki bir yerime bişey olmadı

Geri