Scudo Sports

Pendik

7:00 Pendikten çıkış (İdo Önü)
7:15 Kartaldan kalkış (İdo Önü)
7:30 Maltepeden kalkış (İdo Önü)
7:50 Bostancıda son buluşma (İstasyonun altındaki ışıklar-otobüs durağı)
8:00 Bostancıdan çıkış
8:20 Kadıköy iskeledeyiz
9:00 Karaköydeyiz ve İstiklal caddesi üzerinden Taksime gidiyoruz :)

Not: Lütfen vaktinden 5 10 dk. önce buluşma noktasında olacak şekilde kendimzi ayarlayalım.

Scudo
size iyi turlar bol pedallamalar dikkat edin köprüde çok fazla rüzgar oluyor 2 defa yürüyerek geçmiştim normal yoldaymış gibi yakın gitmeyin birbirinize malum sadece 1 şerit bisiklete ait araç trafiği olacak köprüde

@özcan parlakoğlu

Zaten yeşil otobüsler ve çift katlı otobüslere binebilmek mümkün. Ben ikisinde bindim bir tepki almadım en son turdan dönerken şoför aslında yasak masak dedi ama çok yorgun olduğum için dinlemedim bile binmiştim zira.:D Özel halk otobüsleri ücretini aldıktan sonra hiç sorun çıkarmıyorlar. Herkesin bi fiyatı vardır nihayetinde. :D

neyse sabah şansımı deniycem olmaz derlersede trene geçerim kaynarca istasyonu yakın oraya

@özcan parlakoğlu

özcan kafana takma kiloyu ben 114 den 82 kiloya düştüm bu ayki hedefim 80 altına inmek

@Süleyman KARAKAYA

20.00 den sonra olursa katılabilirim spordan çıkıp bisikleti alıp gelmek ancak o saati buluyor

işin sırrı spor ve dengeli beslenme 6 ayda verdim son bir yıldır 82 ve 84 arası oynuyor diyet yapmadım çünkü diyabetikbir hasta degilim sadece dikkat ettim

@ersin balkaner

O saat bizim için biraz geö oluyor, zira evli olanlar var aramızda, eve de zaman ayırmak gerekiyor. Ama Arada sorada o saate sarkıtabiliriz belki, tek başıma net bişey söylemiş olmıyayım :)

@Charriere

Şimdi şöyle ben saat 18:40 ya da 18:50 gibi evde oluyorum. Sahile inişim 19:10'u buluyo. 19:15 gibi Pendik İdo'nun önünde olursak hep beraber tanışmış oluruz en azından.. Tabi bu benim fikrim. Sizede ayak uydurabilirim!..

Ben biraz önce geldim. :( Gata'dan aşağı doğru hızla inerken biri aniden önüme bisikletini kırdı. Frene basmak zorunda kaldım, bisikletim çok savruldu büyük bir kaza atlattım. :( Mucizevi bir şekilde sadece sol dizim yüzüldü. Sağolsun Serpil ve eşi ordaydı bana yardımcı oldular. :( Nazara geldim sanırım bu kurşun döktürme işe artık farz oldu artık. :D

@Serap Erdogan

geçmiş olsun serap abla ben köprüde dikkat edin demiştim ama köprüden sonrada böyle şeyler olabiliyoru işte neyseki ucuz atlatmışsın :( çok güzel geçmiş ama resimler falan harika keşke bende orada olabilseydim neyse bende nispet yapayım bende ölüdenizdeydim bugün :) :) :D

@burak ekemen

Burak siz gittikten sonra adam beni otobüsten indirdi. :( Bostancıya kadar o bacakla sürmek zorunda kaldım sürdükçe sızladı. :( Bostancıda başka bi otobüse bindim kendimi eve zor attım. :D Size tekrar teşekkür ederim yardımlarınız için...

@Süleyman KARAKAYA

O saat belki olabilir, en azından bana uycak bir saat.

@Serap Erdogan

Çok geçmiş olsun abla, Allah kazadan beladan korusun. Otobüs niye indirdi onu anlayamadım. Yok almasaymış bari!

@Serap Erdogan

Serap çok geçmiş olsun, umarım ciddi bir şey olmamıştır.
Bencede büyükçe bir nazar boncuğu taktır :)

@Serap Erdogan

Serap çok geçmiş olsun, umarım ciddi bir şey olmamıştır.
Bence bisikletine büyükçe bir nazar boncuğu taktır :)

• Beğen
Tepkiler: Serap Erdogan
Geri