Scudo Sports

Pendik

Sabah 7:00 de Pendikten olarak yazılmış.
O zaman Şöyle bir plan ortaya koyayım.

7:00 Pendikten çıkış (İdo Önü)
7:15 Kartaldan kalkış (İdo Önü)
7:30 Maltepeden kalkış (İdo Önü)
7:50 Bostancıda son buluşma (İstasyonun altındaki ışıklar-otobüs durağı)
8:00 Bostancıdan çıkış
8:20 Kadıköy iskeledeyiz
9:00 Karaköydeyiz

Karaköyden İstiklal caddesine çıkarız, istiklalden geçer buluşma noktasına yarım saat kadar erken gider muhabbetimizi yaparız :)

Katılımcı Listesi :
1. Ben (Charriere-Pendik)
2. Eren (Sultanbeyliden)
3. Uğur (Sultanbeyliden)
4.

• Beğen
Tepkiler: Eren AYDIN
Scudo
pendik - bostancı sahil kaç km ölçen varmı? ben bu akşam başladım turlamaya ne kadar yol yaptığımı merak ediyorum

@Serap Erdogan

serap hanım bencede en mantıklısı bu otobüsler bisikletleri alıyormu acaba bagajları geniş gerçiama tereddütteyim yada haydarpaşadanmı geçilse burdan ternle gidilip

@ersin balkaner

sadece popomda ağrı var seleden kaynaklı =) onun dışında ağrım yok 1 sene evvel üniv öğrencisiydim eskişehirde, ulaşımımı bisikletle yapıyordum ordan biraz kondisyon var
. 1 sene ara verince bisiklete performans kaybı oldu tabiki

ilk gün dememin sebebide bisikleti yeni aldığım için öyle dedim

Selam arkadaşlar pendikten ben. Hemen hemen her akşam pendik caddebostan yapıyorum bir arkadaşımla beraber. Katılmak isteyen varsa hep beraber gider geliriz. Hem tanışmış oluruz..

@Süleyman KARAKAYA

Tanışmak isterim.Bizde neredeyse her akşam Pendikten 6:40 civarı çıkıyoruz toplanarak bostancıya doğru gidiyoruz. Sizin çıkış saatinizi bilmiyorum ama bi akşam beraber turlarız inşallah.

@Charriere

Güzergah güzel. Tadını çıkarın. Lakin bu sefer farklı yerden gidin ki normalde gidilmesi gereken yoldan daha sonra birlikte gidelim:=) Aksi halde ben oraya gittim birdaha gitmem dersin:=) BU gün Riva turumuz olduğu için gelemiyorum.

Pazar sabahı yetişebilirsek 7de Uğurla beraber Pendikte oluruz. Pazar sabahı görüşmek üzere tüm tüm bisikletseverlere kazasız belasız sürüşler.

@ersin balkaner

Ersin çift katlı otobüslere biniyorum daha hiç red eden olmadı.:D Ben kendimi yormak istemiyorum sabah pek kalabalık olmaz zaten otobüs yorulmak istemeyen kondüsyonuna güvenmeyen bana takılabilir. :D

@ersin balkaner

Onların herzamanki hali.:D Bişe omas, bazen nazara geliyorlar sadece ama ben kurşun döktürcem, gözü olanların gözü çıksın. :D

oo pendik uçmuş :) yarın köprüde benm yerimede pedallayın 2 gündür yoldayım ankaraya gittim şimi fethiyeye geçiyorum stresli yolculuk oldu biraz :) şuan ortacadayım fethiyeye az kaldı hava 38 derece :) hadi benimle biri gelsin o gazla yapalım şu antalya izmir turunu yoksa çıkamicam tek :)

@Serap Erdogan

serap hanım otobüslere bisiklet aldıklarına hiç şahit olmamıştım ilk kez sizden duyuyorum =) yeşil otobüslerin yüksekliği az kapıları geniş onlar müsait. şöförün insiyatfine göre alabilirler. ama 1970lerden kalma kırmızı otobüslere almazlar diye düşünüyorum zaten inişide zor. bisiklet içinde ek ücret alıyorlardır değilmi? deniz otobüsünde 3TL alıyorlar. aslında bu ücretin alınmasına karşıyım neticede bebek arabasıyla, koca valizle binenlerde var deniz otobüsüne , bisiklette bebek arabasıda insan taşıyor. neden onlardan ücret alınmıyorda benim bisikletim gözlerine batıyor:D

Yuvacık turu tamam mı arkadaşlar bitirdiniz sanırım an itibari ile turu.

Yarın sabah saat 7 : 00 de Pendik ido hareket deği mi Ahmet?

@Serap Erdogan

serap hanım bende otobüs düşünüyorum bugün sordum durakta şöförlere kalabalık olmazsa yolcu alırız diyorlar ama belli degil 0542 895 60 75 arkadaşlar gelmek isteyen olursa arasın lütfen

Evvet,
Hem tur bitti :) Hem de yarın 7:00 da Pendikten hareket ediyoz yarın :)

Geri