Scudo Sports

Pendik

Scudo
saolasın erdem abi hala çıkamadık öğleye kadar gelirde arkadaş çıkarız inş. sıkıldım artık :D

ben biras sonra yola çıkıyorum 10 gün kadar yokum aranızda kendinize iyi bakın :) benim yerimede bol bol pedal basın :) dönüşüm muhteşem olacak :D iznik turuna hazırlanın şimdiden :)

ne zamandır foruma giremiyorum samet abi geçmiş olsun bugün delta bisiklete gittim cannondale quıck 5 dıye bı model beğendım guzel bıseye benzıyo 940 tl fıyat dedı ama 900 a cekerım heralde aranızda bu bısıkletı kullanan veya bı bılgısı onerısı olan varsa yazabılırmı

10 dakika içinde fenerbahçeye kadar gitmek için pendik lisenin oradan çıkıyorum,çıkan varsa beraber gidebiliriz,0505 691 34 04 .erdem.turuncu trek var .

Arkadaşlar c.tesi için bir etkinlik fikri olan var mı ?
eBen bişeyler yapma hedefindeyim. Pierre LOti ile başlanabilir, başka bişeyler yapılabilir. Bi diğer etkinliklere bakacam şimdi. Sedat abi bu arada ctesi katılacağını söyledi, haberleşelim .

arkadaşlar çevre haftası turu nerden başlıyor ve nerde bitiyor vede zamanı nedir acaba İ?

@ersin balkaner

13 Haziran 2010 Pazar günü saat 10.00'da Taksim Gezi Parkı'nda başlayıp Harem'de bitiyor yaklaşık 18 Km.

@Serap Erdogan

köprüyü geçince kanlıcaya yoğurt hüpletmeye gideceğiz.. canı çeken gelsin..:D

@ersin balkaner

Pendikten toplana toplana gitme gibi bir planımız var zaten, gerçi saati konuşmadık ama sanırım gidene kadar 15 kişi oluruz :)

Benim için asıl konuya dönersem;
Cumartesi günü için bir tur planlayacam, bu belki başka birilerine katılarak olacak belki tamamen kendi organizasyonumuz. Ancak şöyle bir durum var yarın gündüz foruma giremeyecem. Gelmeyi düşünebilecek arkadaşlar bana telefon nolarını mesaj atarsa, yarın akşam arar son planı söylerim kararlarını verirler. Elbette ki duyuruları buradan yapacam, ama geç olma ihtimali olduğundan böyle bir iletişim kurma gayretindeyim.

@ersin balkaner

Maltepe iskelsindende katılım olabilir sizin gruba.. Saat 07:30 gibi ilk pedalı çevireceğiz biz..

Pendikten 07:00 gibi pedala basarsanız saat 07:30'da Maltepe önünden sizi karşılaşırız bostancı ve caddebostandan gelecekleri de alır yolumuza devam ederiz ne dersiniz pendik grubu uyelerı

Arkadaşlar yarın sabah sanırım saat 7:30 civarı pendik hareketle İzmit-Kirazdere Barajı turu yapacaz. Ayrıntıları ilerleyen saatlerde yazacam. Gelmek isteyenler iletişime geçsin, ona göre organize olalım.

@Ali ATAY

251 Pendik-Şişli otobüsüne binip Şişli'de inmeyi ordan bi zahmet Taksim'e sürmeyi düşünüyorum.:D Sizleri gezi parkında bulurum.:D

Geri