Scudo Sports

Pendik

samet bey cumartesi iskelenin önüne geldim fakat kimse yoktu kendim çıktım pendik çıkışı arkadaşımla karşılaştım bostancıdan döndüm normalde suadiye ye kadar gidiyorum hem sohbet hem geze geze iyi oluyor

Scudo
cumartesi günü herkez uzun soluklu turda oluyor genelde kimseyi bulamamanız normaldir. Hafta içi akşam saat 18:30 18:40 arası pendik ido iskelesi önünden bi grup çıkar veya 1 kişi farketmez kartal idoda 19:00 da buluşup maltepe bostancı yapıyoruz.

hafta içi ben sporda oluyorum 20 00 de çıkıyorum o saatten sonrada suadiyeye kadar gidiyorum genelde hava güzel oldugu zaman

hafta içi spora gitmediğiniz günler gelebilirsiniz bende spora gidiyordum spordan erken çıkıp bisiklete biniyordum yada gitmediğim günler bisiklete biniyordum :) nereye gidiyorsunuz spora?

fit body pendik arkadaş çevremiz hep orda 18.00 salona giriyorum 40 dakikada antreman bitiyor sonrasıda yürüyüş bandı falan işte 20.00 kadar oyalanıyorum

hımm biliyorum kuzende bi aralar oraya gidiyordu sonra hep beraber emex otele başlamıştık bi arkadaşımın abisi var ordada :)

dostlar saat 16.00 da güneş açacak akşam parçalı bulutlu gece yarısına kadar yağmur yok

ben yokum sabah kalktım sağ bacağım kalf kasları denilen yerde kaslarım gerildiğini hissettim acıdan öldüm resmen kalkamadım ayağa sonra kalktığımda üstüne basamadım sağ bacağıma yüklenemedim bile hala ufak bi ağrı var çıkarsam kesin yolda kalırım zorlamayayım bari bugün

@samet_özdemir

Samedim geçmiş olsun benimde düzeldi yaralar en kısa zamanda çıkalım hep beraber bi tur yapalım.

@samet_özdemir

geçmiş olsun kas gevşetici tablet alırsanız rahat edersiniz eczanelerde mevcut 7 veya 8 lira civarı

saolun arkadaşlar şimdi biras daha iyiyim hala bi ağrı var ama bastırınca zorlayınca tekrar nüksetcekmiş gibi kasları zorlamayayım bari.

özcan abi en kısa zamandada ben yarın fethiyeye gidiyorum yaklaşık 10 gün kadar yokum geldikten sonra bi tur yapalım uzun soluklu bol manzaralı :)

Geçmiş olsun samet!!!!
Arkadaşlar bu akşam 18:30-18:40 gibi pendik ido önünde olurum. Gelecek olan varmı?

saolasın ali abi geçti artık bişey kalmadı gibi :) öğlen gibi fethiyeye gitcem eğer gitmezsem gece ilk trenle ankaraya geçicem :) o yüzden ben yokum 10 gün kadar görüşemicez.

Geri