Scudo Sports

Pendik

sedona güzel ama ben olsam hussar alırdım amoebe değilmi hussar ? disk fren alma derim alacağın disk fren mekanik olacağından iyi bi performans alamayacaksın dağda bayırda bozulduğunda çözümünüde bulamayacaksın v fren öyle değil ama dağda bozulsa çözümü kolay ;) hussar v fren lisini al derim ;) aldıktan sonra artık sahilde pedallarız bol bol :)

semir senden sonra ben belturda oturdum bişeyler atıştırdım sonra çıkabildim yola çok acıkmışım :D ama gerçekten ağırlık aşırı şekilde etkiliyo belkide spd her iki yöndede kasları çalıştırdığından şimdilik fazla yoruluyorum ondanda olabilir :S

• Beğen
Tepkiler: afatihyilmaz
Scudo
samet hocam neden amoeba peki?görüntü olarak falan mı ??birde amoebaların kadrosunun çok tutulduğunu gördüm üzerinde kullanılan parçalar da sanırım sedonadan iyi..lakin alü 7005 ,borlada kullanılan 6061 den ağırmış galiba..birde incelediğinizde maşası kilitleniyor mu amoebanın..ben anlayamadım da :D...Bir sorum da kargoyla geldiği zaman montajı kendim yapabilir miyim,hani sıfır bisiklete akord ayarı falan gerekli midir? en iyi anadolu yakasında neresi yapar,pendikte oturuorm da ben ..

buarada haftalardır sorularla boğdum sizi,farkındayım ..ama nabaym iyice araştırmak istiyorm..buarada samet hocam teşekkür ederim çok senden başka da yazan olmadı bana :)

@samet_özdemir

Hocam sana Fox maşa alalım o zaman ağırlık sorununu çözmek için; şöyle Kudret Abi'dekinden. Hatta bana da alalım. Birlikte alırsak indirim yaparlar:D

fatih hocam amoeba da alivio var sedonada altus var amoeba daha iyi ikisininde maşası aynı zaten 40 dolarlık bi maşa var üzerlerinde rst çapa t5 kitleniyormu bende anlamadım ama kitleniyor gibi :) hussarın kadrosu alu 6061 sedonanınki nedir bilmiyorum ama 7005 alüminyum kadronun en hafifi en sonu ondan sonrada carbon geliyor zaten ;) kargoyla gelirse toplayamazsanız iyi bir bisikletciye götürün sokak aralarındaki bisikletci daha beter edebilir kartalda şirin bisiklet var en yakın bildiğim oraya götürebilirsiniz. ;)
rica ederim ne demek bisikletinizi aldıktan sonra aramızda görmeyi isteriz sizide ;)

ahaha semir o maşanın fiyatına ben bisikleti almıştım :D çok para yaw 1200 tl ona verene kadar carbon kadro alırım ben :) artık ilerleyen zamanlarda ya hafifletici birşeyler yapıcam yada böyle idare edicez :)

az önce görüştüm de amoeba yokmuş ellerinde..sedonayı da sedonanın sitesindekiyle karşılaştırdım özellikleri sanırım oynamışlar biraz..ben bugün iş çıkışı şirin bisiklete gideceğim hocam,kargo margo uğraşmıcam,gözlerimle görüp alacağım..sedona borla da yokmş ama orada 15inde gelecek dedi..bi gideyim bakalım fikrimi değiştircek illaki birşeyler söyler..oradan da tandem bisiklet varmış küçükyalıda ona da uğrayayım diorm..hussar olsaydı vallahi verecektim siparişi:D ne bahtsız adamım ben yaa..

bu arada da ben bisiklete binmeyeyim diye yağmur da maşşallah ne yağdı yaa...

şirinde carraro modelleri var kadrosu çok güzel carraro ların cebinize göre güzel uygun bişey oradanda bulabilirsiniz ;) yağmur yağıyor diye işe bisikletle gelemedim ıslanmak sorun değilde çamur oluyorum baştan aşağıya sonra temizlenmek sorun oluyor :D

hocam başlarda pek fazla vermeyi düşünmüordm ama ctesi sirkeciye gittim orta halli bişey düşünüorsan 500-600 kesin çıkarcan..o yüzden bende nabayım vereceğim..biliorm kendimi içime tam yatmayan birşey olursa hiç binmek istemem..o yüzden 1 kere alaym tam alayım diorm..eet bende görüştüm şirin bisikletle telde bugün iş çıkışı gidebilirim gözüm keserse..dün gece 3 e 4 e kadar uyuyamadım..yorgunum da biraz..ama sedona borla alacağım galiba ya..15nde gelecek dedi şirindeki hocam..

@semir karabulut

fox maşa 600 yuro sıfırı bence değer
2 senedir tek bir sekme göstermedi hafif yağ sızıntısı 2 hafta önce nüksetti bence onca paraya değer
yalnız maşayı çok dikkatli kullandım düz yolda kilitledim maşayı offroadda açtım offroad yokuş yukarı çıkarken maşayı hep kilitledim ama kesinlikle yokuş aşağı inerken hep açıktı kilit
bir arkadaş bu yüzden maşayı bozdu
yokuş aşağı inerken maşayı kilitli tutmuş
para gitti çöpe

@fatih yılmaz

ben dün lastik patlayınca şirine gittim ellerinde amoeba vardı ama scudmuydu hussarmıydı hatırlamıyorum,4-5 tanede carraro vardı,sanırım 2 tanesinde satıldı diye etiket vardı .Geçen haftada tandemde sedonalar görrmüştüm .gitmeden önce ararsanız yok yere gitmemiş olursunuz .

• Beğen
Tepkiler: afatihyilmaz
@HofSorroW

teşekkür ederim,aradım ikisinde de yok borla..tandem ne zaman sedonanın göndereceğini bilmior,şirin ise 15nde geleceğiini söylüor..erdoğanlara sipariş versem mi acaba?toplaması falan sorun yaratır mı?sedonanın sitesindeki borlayla karşılaştırdm sele falan deişik geldi bana,o yönden bi sıkıntı olmaz değil mi,bilen var mı acep

ya bide bu sedonaların garanti süresi ne kadar

@fatih yılmaz

Hocam Carraro 436 Daytona gibi bir model vardı. Ara model değil. Full deore. Bulabilirsen o fiyata iyi bir seçenek;)

aşar o hocam o beni...forumda biraz araştırdım da carroroyu teknik servis iyi değil yazmış çoğu carrraro kullanıcısı..sedona kullandınız mı peki siz hiç? kıyaslama yapsak sedona borla-carraro grunge mü en düşük modeli(en ucuz:D ) kıyaslasak??

garanti süresi hepsinin aynı kadro ömür boyu kompenentler 2 yıl oluyor carraro servisini beğenmeyenler nereye götürüyormuş bisikletini onu sorsaydın ona göre karar ver ;) semirdede carraro var çok memnun çokda güzel bisiklet yani ben öyle biliyorum memnundur heralde :D sedona alacaksan niye aslı bisiklete gitmiyorsun sirkeciye zaten sedonayı yapanlar onlar :)

@fatih yılmaz

merhaba
erdoğanlardan çok alışveriş yapan var,hiç sorun yaşayan görmedim,güvenilir bir satıcı.bisikletler standart zaten oynama yapıp gönderemezler,geldiğinde sitedeki parça listesi ile kaşılaştırabilirsiniz,farklılık görürseniz her durumda distribütör aslı bisiklete şikayet edebilirsin,ama kargoda hasar vs yaşamanız durumunda can sıkıcı olabilir :mad:

@samet_özdemir

aga gittim ctesi gitmez myim??ellerinde borla yok,ortaköyde var dedi bende beşiktaşa kadar o sıcakta 2 saatte gittim fena trafik vardı,pendike yetişmem gerekiordu kadıköye geri döndüm..

şirin bisklete gitmekte fayda var ya,gitcm oraya..

arkadaşlar pendikten bostancıya mtb bisikletlen giden varmı acaba akşamları sahilden ?

@ersin balkaner

merhaba ,

akşamları genelde aşağıdaki saatlerde çıkan oluyor ama çıkacağınız zaman bir mesaj atarsanız eşlik edecek birini bulmanız daha kolay olur.ben haftaiçi genelde 20:30 ,haftasonu ise 21:00 sonrası çıkıyorum .

Buluşma saati / Hareket saati
Pendik ido önü: 18:35 / 18:40
Kartal İdo önü: 18:?? / 19:00

• Beğen
Tepkiler: samet_özdemir
@ersin balkaner

erdem abi cevap vermiş ama yinede yazalım :) pendikten bostancıya her akşam kesin bi tur oluyor yani tek kişi bile olsak çıkan birileri var ;)

Geri