Scudo Sports

Pendik

Bu akşam caddebostan pendik turumuza katılan arkadaşlara çok teşekkür ederiz:) keyif verdiniz, tekrar görüşüp sohbet etmek dileğiyle ayaklarınıza sağlık:)

Scudo
sizinle tanışmak güzeldi abi inş. bundan sonraki turlardada beraber pedallarız performansınızda baya iyi biyerde koptum sonra rüzgar aldı beni yetişemediö kendimide zorlamadım :)

• Beğen
Tepkiler: binRR
@samet_özdemir

Yok yahu:D dün bir dostumla beraber katılmıştık, benim kullandığım canondale in vitesleri problemli, büyütmek istiyorsun öyle bekliyor, sonra kafasına göre büyüyor:D tamamen kafasına göre:D ama yinede hızlı tabi;) bende onun yüzü suyu hörmetine gurup çekmeye kalkıştım zaten:D kendi bisikletimle ya selçuk abinin arkasında yada ulaşın arkasında gidiyorum:D öne geçersem gurup komple düşüyor:D idare ediyoruz şimdilik böyle 25 yıl aradan sonra anca bu kadar toparladım, birde sigarayı bırakırsam peeeehhh:D
Dün akşam hakikaten çok keyif aldım, inşallah bu yaz birlikte turlara da çıkarız:)
Hepiniz süpersiniz, sağlıcakla kalın:)

ben pendik dönüşü dragosa kadar falan bi öndeydim bi arkaya geçtim dinlenmek için falan sonra bi ara ışıkda durdum spd leri takamadım o sıra gruptan koptum sonrada zorlamadım kendimi bide pendiğe geri dönüşüm vardı pendikten sonrada 3 4 km rampa tırmanıyorum çünkü :) bu akşam çıkıcam yine eğer denk gelirsek dönüşü beraber yaparız.

yaw şimdi bi hesap yaptım benim bisiklet 15 kg falan olmuş ya :( öldürüyo beni yolda spd aldık lastikleri değiştirdik rahatlarız dedik lastikden sırf 1000 gr fazlamız var en az oda maratonlar 1100 gr tanesi * 2 = 2200 + 370 gr pedallar = 2570 + matara ve tutucu 50 desek en az 2620 gr 13,2 kg ydu ekle üstüne 1500 :D 1450 gr oldu :D bu saatden sonra hafifletememde öttük :D

@Charriere

Sağolun arkadaşlar bu hafta olmazda haftaya başlarım sanırım turlara ufaktan..

@samet_özdemir
O kadar ağırmı bu lastikler ya, bisikletin kilosu çok artmış gibi geldi banada.
Millet 100 gr 100 gr düşürmeye çalışıyor seninki bol kepçeden tersine olmuş:D
Keşke ağırlık konusunu dikkate alsaydın. Ama sen genç adamsın be sametcim, sana bişeycikler olmaz :)

@samet_özdemir

samet iki adet lastik markası vereceğim

1- şivalbe -okunuşu ile yazdım 80 ytl toplam 280 gram bir tanesinin ağırlığı toplam iki tekerin ağırlığı 560 gram gramda benim gibi adama dayanamadı 4 ayda arka teker açıldı ve içinden şerit gözüktü hayatta bir daha o tekerden almam

2- continental -toplam 40 ytl toplam ağırlıkları 1.060 gram
bir tanesi 530 gram 4 ayda arka tekerin dişlilerini erittim ama daha dayanır
yalnız offroadda bu tekerler iyi asfaltta dönmüyor teker

bir de hem offroadda giden hem da yolda giden tekerler var yalnız ağırlıklarını bilmiyorum şimdi bu tekerleri geberttikten sonra 530 gramlık hem offroad hemde yolda giden tekerlere bakacağım

şivalbe işte offroad dada ufak ufak beni götürsün demiştim yağmurda performansı iyi olsun yolda yol tutuşu iyi olsun demiştim bide uzun turlara çıktığımız için lastik patlama derdiyle uğraşmayalım demiştim ama ağırlığıda epey arttırdık baya zorluyo beni dün semirle bostancıdan kartala geldik semir uçtu ben kaldım arkada ilk başlarda 30 40 arası gittik maksimum 40 dı minimum 30 du sonralarda ben kesildim baya yoruldum açlıkta vardı biras semir kapattı gitti ben arkada kaldım normalde hiç kaçırmaz giderdim ama ağırlık öldürdü beni bide spd ler zorluyo şuan tam alışamadım ondan heralde. :)

@samet_özdemir

kısa zamanda antramanlarla durumu egale edersin samet
artı ağırlık dez avantaj evet şu kartepe olayına girmeden önce eskihisardan topçulardan gemlik taraflarına doğru antraman turlarına girsek diyorum örnek serindere

serindere değilde benim iş durumu belli olsa haftasonları antrenman yapıcam tuzla fenerbahçe birkaç defa gitcem ama işlerden dolayı yapamıyorum antrenman :(

bütün forumun bisiklet bayramını kutlarım arkadaşlar dışarda yağmur mağmur yok olsa ne yazar ben bu gün durmam rota bellidir aydosun çamuru alın bisikletlerinizi istediğiniz rotada bu güne yakışır bir biçimde kutlayın
yaşasın bağımsız bisiklet sürücüleri
ve yaşasın dünya bisiklet bayramı

@samet_özdemir

Samet, o sprint bana pahalıya patladı. Eve nasıl vardım bilmiyorum. Dilim yere değiyordu resmen. Bir de, dönüşte Bağdat Caddesi'ne daldım. Dalmaz olaydım. İstanbul'un en ciks yerinin ortasında düştüm yine spd'ler yüzünden:D

Merhabalar,daha önce de pendik grubuna yazmıştım ama yeni bir bisiklet alacağım için güzelce araştırmak istedim ve bütçemi de yükselttim..En sonunda sedona borla almaya karar vermiştim hatta erdoğanlar bisikletle görüştüm en son 530 nakit fiyat verdiler..18'' kadrosu da varmış..Siteden araştırdığım kadarıyla da herkes borlayı tavsiye ediyor..
Lakin erdoğan bisiklette hussarı gördüm ve biraz araştırdım...Herkes memnun ondan da ..Çokta güzel görünüyor..Biraz fiyat farkı var ama hani değer mi değmez mi ne düşünürsünüz özellikle bu gruba yazdım çünkü bisikletim geldikten sonra pendik sahile çıkmayı düşünüyorum her akşam..Şimdiden yardımcı olmanızı istiyorum..

Burdan bakabilirsiniz;Sedona Borla;

(link) 620

Hussar;

(link) 36

Ayrıca Hussarın disk frenli olanı da 20€ farkla satılıor ..Diskli frenli mi alsam..Gerek varmıdır??Ne düşünüyorsunuz??Yardımcı olursanız gerçekten kararsız kaldım ve hani biranönce de sahip olmak istiyorm..sabırsızlanıorm..almışken iyisini de almak istiyorm..yorumlarınızı bekliorm arkadaşlar..

Geri