Scudo Sports

Pendik

yarın akşam bi aksilik çıkmazsa çıkmayı düşünüyorum gelecek olan varsa beklerim belkide spd ve teker almak için deltaya gidebilirim erkenden.

Scudo
@samet_özdemir

ben geç çıkmasam gelirdim bende spd alacak gibiyim

daha almadık abi dur hele :) alınca iyi dileklerini beklerim :) tekerlekleri Schwalbe Marathon Supreme Evolution alıcam büyük ihtimal o olmazsa marathone plus

@samet_özdemir

Samet biz Ahmetle yarın çıkarız diye konuştuk.
olmadı haberleşelim beraber çıkalım.

Bende dün Tandem de SPD değil ama onun atası olan Karpiye den taktırdım:)15tl.
Çok uzun süre bisiklet sevdalısı olan ve uzun turlarda tecrübesi olan bi abim tavsiye etti.
Performansı bu kadar etkileyeceğini hiç düşünmemiştim.Kullanım olarak da çok basit.Bazı insanların abarttığı kadar da kötü ve kullanımı zor değil.İlk başta pedala ayağımı sokmakta zorlandım ama 2-3 tak çıkardan sonra rahatlıkla kullanıyorsunuz.
ani durumlarda da çıkarması hiçte zor değilmiş.Rahatlıkla ayagınızı cıkarabiliyorsunuz.Bu aparatı almamın en büyük sebebi istediğim ayakkabımla sürme imkanı oldu.Tavsiye ederim özellikle küçük bir bütçe ile büyük iş sağlıyor.

biraz daha kullanayım + ve - yönlerini yazacağım.

tşk.

@samet_özdemir

samet ilk başta ben tedirgin oldum önce evde talim yaptım
solu takarak sağı takmadan pedalı çevirdim sonra sağı takdım dururken ise yavaşlayarak önce sağı çıkartıp sağ ayağı yere koyarak durma talimleri yaptım
bunun faydası oldu tabi evde pek bir şey kırılmadı ama genede 3 kez düştüm hafifçe yeri öptüm o kadarcık olur dedim yalnız yüzde yüz farkediyor hem rampada hem düz yolda

@samet_özdemir

Sende bu azim varken ne yaparsan başarırırsın Samet:)

Gökhan bey " Karpiye " nerede bulduğunu sorabiirmiyim, her bisikletç,d eyok sanırım

@kadir tekiner

Kadir bey,

Küçükyalı daki TANDEM bisiklet de taktırdım.Bilgileri aşağıdadır.

(link)

eyv. saolasın gökhan bugün kaçabilirsem erken kaçıcam işten eve gidip bisikleti alıcam deltaya gidip spd taktırcam şirin bisikletdede tekerleri değiştircem inş.

Samet bende erken cıkıcam bugün.
4engec 5 de evdeyim.uyarsa sana eşlik ederim.

tel,i m 533 597 00 89 ararsın yada sms atarsın.

tamamdır gökhan beraber gideriz eğer sanada uygun olursa teker değişimini yapıcam önce sonrada deltaya hareket :)

samet bi çaldır veya msj at da kaydedeyim numaranı.
herhangi bir aksilik olursa bileyim,bildireyim.

görüşmek üzere...

0506 291 49 71 :) çay almaya gitmiştim geç oldu :) saat 5 de de evde olsa 6 da kartalda olurum heralde en geç üst baş değişimi falan çünkü ararım seni yinede evden çıkarken ;)

Selam arkadaşlar uzak kaldık biraz forumdan. Spd olayı almış yürümüş valla alanlara alacaklara hayırlı olsun.

Benim yaralar iyileşiyor yavaştan ama hala pek iyi sayılmam açıkçası suratta pek kalmadı ama kol, omuz, bacak yara bere içinde.

En kısa zamanda görüşmek dileğiyle.

Herkese bol pedallar..

@Ozcan SEMET

Abicim sen iyileş biz seni aramızda görmekten mutluluk duyarız:)

Haklısın tüm grup ve diğer arkadaşlar pedlları sabitlemeye başladı.Arada komik vakalar yaşıyoruz:) Samet bugün bizi güldürdü,üstüne nbende dururken bi bocaladım ama allahtan düşen olmadı:)

Kendine iyi bak abi,
görüşmek üzere...

@Ozcan SEMET

Sen uzak kalsanda kalbin burda yeter be Özcanım :)

İyileş iyileşte tekrar pedallayalım.

• Beğen
Tepkiler: Ozcan SEMET
özcan abi biran önce iyileşip aramıza dönmeni bekliyoruz ;) her defasında yinemi o ayakkabı dedin dayanamadım aldım spd leri :D

bugün spd leri aldım (exustar 620 ayakkabı - shimanno 520 kilitli pedal) üstüne bide Schwalbe maraton plus tour aldım teker süper yol tutuşu mükemmel akıyo resmen yerde hissetmiyosun ama ağırlıkdan dolayı heralde performansda çok fazla bi artış yok yada ben pazar gününden beri binmiyorum ve biras yorgunum ondan düşükdü performansım :) spd lere hemen alıştım kanka olduk :D 3 defa bocaladım ama düşmedim bocalamamın sebebide zaten bi köpek bide karşıdan gelenlerdi hele biri burun buruna geldik o durdu son anda direksiyonu kırdım yoksa kafaya kafaya giriyoduk kalabalığın arasından önüme atladı resmen :) diğeride kalabalıktan kaçtı sağdayım dedim üstüme üstüme geldi durdum sahildeki kayalıkların betonu tutundumda durdum :D

• Beğen
Tepkiler: Ozcan SEMET
Geri