Scudo Sports

Pendik

Scudo
Çok teşekkür ederim.. Ben bir iyi bir bisiklet kullanıcıyım ama foruma katıldığımdan beri(son 1 haftada) çok şey öğrendim. Etkinliklere katılacağımdan emin olabilirsiniz...

• Beğen
Tepkiler: Serap Erdogan
tur yok heralde bu aralar ben bu hafta off um çıkamıyorum iş ve başka sebeplerden ötürü en kısa zamanda aranızda olucam ;)

@samet_özdemir

samet bu pazar saat 10.00 bd nini düzenlediği etkinliği kaçırdın demek
köprüden geçilecek ben ekibi anadolu yakasında yakalayacağım
ordan üsküdara ineceğim ve sonra ada 3. kez geçtik köprüden ilk geçenlere hakkımı bırakıyorum

:in: :in: :in:

burada olsam köprüye gitmezdim zaten adaya giderdim ama burada olamayacağım için ikisinede gidemiyorum. velostiğin etkinliği daha güzel ve daha iyi son ana bırakılmamış çok önceden planlanmış bi etkinlik 1 saatlik değil 2 günlük hemde. :)

@samet_özdemir

doğru dedin aslında
ben köprüden gelenleri anadolu yakasında karşılayarak adaya gideceğim
hava cumartesi gene yağmur gözüküyor ama pazara durum değişti yarı bulutlu
her iki etkinlikte varım senin anlayacağın azıcık eğlenelim samet hep acı çekmeyelim ağır turlarda yahu esen köy rampası unutulmazdı o rampa kartepeden daha zor neydi o be

:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

esenköy rampası aslında beni yormazdı çok keyifliydi ama rüzgar kötü yaptı beni o rampada basıyorum basıyorum gitmiyo bisiklet olduğum yerde duruyorum rüzgar bi sağdan bi soldan vuruyo yere düşürüyo toz pislik ağzıma yüzüme vuruyo zorlu oldu ama rüzgardan dolayı zorluydu :) tam antrenmanlık bi rampa orası eğitim rampası olabilir aslında inerken inişi öğreniceksin çıkarkende performansını arttırcaksın :)

tabi abi bazende keyif lazım hep zorlu turlar olmaz :)

@samet_özdemir

evet sen söyleyince hatırladım unutmuştum yaşlılık işte
o rüzgar bir ara bizi inanılmaz bir şekilde arkadan alıp öne doğru savurdu acaip keyif aldım ve hatta ibo ve zekeriya bağırmaya başladılar abi bu ne yahu diye hepimiz şaşırdık böyle garip bir rüzgar olamaz hemde rampada bize destek oldu ama sonra sağdan yandan bizi tokatlamaya başlayınca işte o an zorlandık

üstadlarım merhaba,

bu akşam cıkacak veya düşünen arkadaşımız var mı?
varsa katılmak isterim.

bir de bi konuda danışmak istiyorum.
Bu ara 2. bir bisiklet bakıyorum bizim hatun için.700 e kadar bi bütce ayıracağım.Tandem de bi carraro begendim 680 dediler.Mekanik disk fren acera sistem li , maşa kiltlemeli vs. vs.
Şirin Bisiklet dede bianchi var toledo modeli oda yakın özelliklerde.
kararsız kalıyorum.Varsa tavsiyelerinizi beklerim.

bu arada karpiye taktırdım pedallara.
bu konudada bilgiye ihtiyacım olacak.

saygılar...

estağfurullah kudret abi ne yaşlılığı hepimize taş çıkartıyosun :) o rüzgar bi bizi itiklemedi hep tuttu karşıdan vurdu tokatladı :)

gökhan ben carroronun kadrosuna bayılıyorum çok güzel kadroları var bianchi alacağıma carraro almayı tercih ederdim eğer özellikleri aynıysa carraro derim ;)

(link)

Birazdan bu modeli alıp, Atalar'dan sahile çıkacağım. Son dakika golü atıp alma diyen varsa yardımcı olursa sevinirim, aldıktan sonra pişman olmak istemiyorum.

@samet_özdemir

OK,
Samet bunu dikkate alacağım.
görüşmek üzere ..

@Ozan Bilgin MERTER

Ozan bey,

Şirin bisiklette vardı Erdem abide bundan fiyatına göre bayagı iyi aletti.
Bütçe doğrultusunda düşünülmeden alınabilir.
şimdiden hayırlı olsun.

@gokhanpala

Şirin'den alacağım ben de:) Pazarlık sonunda 500tl'ye bağlasam iyidir, Bu arada yağmur bastıracak gibi, yeni bisikletim ıslanmasın:( :)

@Ozan Bilgin MERTER

Yağmurda binmenin tadı başkaymış yaşayanlar öyle diyor daha bana nasip olmadı :D

çok güzel alet kesinlikle alın derim şirin bisikletin kalite ve müşteri memnuniyetide çok iyidir ;) hiç şüpheniz olmasın bende herzaman giderim hep yardım etmişlerdir. ;)

bu arada yağmurda binmenin tadı gerçekten çok güzel özellikle uzun turda :) geçen iznikten gelirken orhangaziden 5 km lik rampa tırmanırken hemde sağnak bastırdı üstümde hiçbişey yok sadece kısa kollu formam sırılsıklam oldum tirtirtitredim ama süperdi yinede :) yağmurun tadı başka bisikletede hiçbişey olmaz hiç korkmayın sadece biraz çamur ve zincirdeki yağ gidebilir yağlarsınız devam yine :)

@gokhanpala

ben Maltepe sahile inicem birazdan çıkacak olan irtibat telden Rasin buluşalım hava süper terletmez

Geri