Scudo Sports

Pendik

İlk kez forumdan arkadaşlarla birlikte caddebostan- maltepe arası git-gel yaptık. İdare ettiler beni saolsunlar, zamanla sizin seviyeye ulaşmak ümidiyle yılmadan devam edeceğim :)

Scudo
Samet başın sağolsun kardeşim şimdş okuyabildim yazılanları.

Arkadaşlar hepinize iyi dilek ve temenniler için teşekkür ederim.

En kısa zamanda görüşmek dileğiyle..

saolun arkadaşlar dostlar saolsun bu aralar çıkamicam yinede olurda çıkarsam haber veririm.

özcan abi sen nasıl oldun abi ağrı sızı varmı? bişey lazım olursa unutma herzaman yanındayız ;)

selam arkadaşlar bende çarşamba ve cumartesi akşamları peşinize takılırım diger günler spora gidiyorum bisikletim ne kadar profesyonel olmasa da eminim idare edeceginize çarşamba pendik idonun orda olacagım kısmetse dün tarihte bir ilki ben başardım sanırım iki adet yetişkin kedinin üzerinden geçtim maltepede sanırım kaçan kedi dişiydi ikisi birden girdi tekerin altına ne kadar frene bastıysamda kurtaramadım üzüldüm ama bişey olmadı kedilere kaçtılar keratalar koca sahilde beni buldular umarım çarşamba akşamı gelen olur ve birlikte pedallarız

çarşamba akşamı gelen kesin olur ;) kediler özellikle tekerlerin arasına giriyolar ya geçen bende zor kurtardım ezecektim hayvancağızı :) geçenlerdede aramıza daldı bi kedi pedalların üstünden atlayarak kaçtı :)

• Beğen
Tepkiler: Serap Erdogan
benim kediler ve ben şanssızdım demekki gelen olursa çarşambaya iyi olur dönüşten sonra semaver keyfi yaparız sahilde maksat muhabbet olsun derim

@Serap Erdogan ekmedim lastigimin Patlak oldugunu biliyosun ben benzinlikte sisirip size yetişmeye çalıştım yetişemedim sonra sahil yolunda bekledik siz Kadıköy'e gitmisiniz sanırım sonra geri dondüm yani grubu yakalayamadim :)

Hocam selamlar,bi kaç gün öncede yazmıştım,bisiklet seçimi için yardım istiyorm die,forumda gördüm de arkadaş castello almış bende bayadır biliorm bu markayı hatta çook küçükken bi tanıdığımın vardı o zamanlar fazlasıyla meşhurdu..ama araştırdım biraz üretimi falan durmuş,arkadaşta doğubankın oralardan almış ama bisiklet hoş duruor..bi bakabilir misiniz acaba,uyarılarınız var mıdır..bende düşünüorm aynı bisikleti..hem fiyat olarak gayet ucuz,hemde alimünyum ve amortisörü hoş duruor :)

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=63798&page=2

düşüncelerinizi alabilir miyim?

teşekkür ederim serap hanım hoş bulduk diyeyim inanınki çok üzüldüm ama frene basmaktan başka birşey yapamadım gerçi bişey olmadı kedilere

@Ali ATAY

Tüh günahını aldık o zaman.:D Sıkılıp kaçtığını düşünmüştüm.:D

Bisikletliler Derneği'nin etkinliği aklımı çeldi yaf.:(

Tarih: 06 Haziran 2010 Pazar
Zaman: 10:00 - 13:00
Yer: Taksim - BOĞAZ KÖPRÜSÜ - Harem (Köprüden bisikletle geçiş hemde dayı demeden :D !!!)

Ayrıntılar feysbuk kullananlar için;
(link)

Ne düşünüyorsunuz bakim?

bu pazar sabah dalmaya gidecektim bisiklet gezi haftası diye iptal ettik ama şimdide ufaklıklar amca bizim sınavımız var pazar dediler onları götürcem sınava

@Serap Erdogan

facebook tan bulamadım ilgili linki ama illaki saat onda taksimde mi olmak lazım? 10-13 arası köprüden serbest geçiş mi var yoksa ?

@Serap Erdogan

süper şeyler düşünüyorum köprüden bisikletle geçmek çok hoş olur :D ama adadaki etkinliğe de katılcaz demiş bulunduk :rolleyes:

@Serap Erdogan

ben köprüden 3 defa geçtim bd nin düzenlediği etkinlikte artı dünyayı bisikletle dolaşacak iki arkadaşı yolcu etmiştik üçüncüsünde anarşiştlik yapıp daldım köprüye yarı yolda ekipler çevirdi ama en fazla anarşistlik yaptığım olayda eğlendim beni ekipler amiri polis zannetti hiç bir şey yapmadılar
evet şu bir gerçekki insan ordan tek başına geçmeli en zevklisi o tabi bir gün bu ülkenin kafasına meteor düşecek o vakit biz köprüden geçeceğiz yasaklarla hiç bir yere varamayan bu ülkenin suyu bir gün tükenir ve en sonunda yasaklara yenilir o yasak bu yasak bisikletle köprüden geçmek yasak
yok efendim yasak değil bisiklet doğa karşısında en masum bir araçtır o vakit köprüden geçecek olan tek araçtır bunun için hala bu ülkede izin alınıyorsa halimize bakıp düşünmeliyiz san fransisko köprüsünden millet bisikletle geçiyor bazılarıda maraton koşuyor bizim daha bir milyon ekmek yememiz gerekiyor

artı cumartesi ve pazar sağanak yağmur gök gürültüsü şimdilik gözüküyor inşallah değişir

arkadaşlar adalara bisikletlen girişte veya çıkışta problem oluyor diyorlar acaba ne derece dogru veya yanlış ?

@Ali ATAY

Bi de şöyle baksan feysde "Çevre Haftası İstanbul Bisiklet gezisi 18 km" linklemeye izin vermiyor sanırım site o yüzden açılmıyor.

Açıklama kısmında şöyle yazıyor;

2001-2002-2008 yıllarında gerçekleştirdiğimiz gibi Çevre haftası kapsamında ve 2010 İstanbul kültür başkenti etkinlikleri programında yer alan etkinliğimizde birlikte pedal çevirmek dileği ile tüm dostlarınızı davet etmenizi rica ediyoruz. Toplam 18 km lik gezimiz 7 den 77 ye katılımcılarımızla gezerek 1 saat 15 dakika sürüyor.
Gezi sonundada çekiliş ve hediyelerimiz olacak.

İstanbul dışından, Anadolu yakasından uzak yerlerden araçla gelenler için araçları Harem' de bırakmalarını Avrupa yakası araçları ile gelecekler içinde Sirkeci - Kabataş çevresine park etmeleri önerilir.
bisikletliler nokta org :) ve forum sayfalarımızdanda takip edebilirsiniz diyor ama sitede etkinlik hakkında bir başlığa rastlamadım.

Geri