Scudo Sports

Pendik

@Ozcan SEMET

geçmiş olsun ,iyisindir inşallah.

bu akşam bende çıktım, maltepe gibi arda taşan ile karşılaştık bostancıya kadar beraber gittik .mangal dumanı ve et kokusundan midem kalktı .Sahilde ya çok erken yada gece belli bir saaten sonra sürmek lazım .

Scudo
burak abi sana sabah soracaktım unuttum bitane fener alıcam ama tutacağı yok bisiklete sabitlemek için senin fener tutucusu gibi bişey almam lazm nereden alabilirim? kadıköyde police in feneri var zoom lu seninkisi gibi power ledli baya güzel 30 tl almayı düşünüyorumda varmıdır deltada falan acaba biliyomusun?

@samet_özdemir

karaköy alt geçitte var ben ordan aldım fakat feneri bağlayan kelpçe bazen açılabiliyor ona dikkat et fener düşüyor ya bir kablo bağıyla sabitlersin yada fenerin ipi var onu gidona bağlarsın. police çok güzel tavsiye ederim.

police buldum ben kadıköyde yazıcıoğlunda zoom lu 30 tl gayet güzeldi adam 1 km yi aydınlatırsın diyodu :)

Özcan geçmiş olsun. Bir daha yaşanmaması temennisiyle...

özcan dostum geçmiş olsun
bu arada samet başın sağolsun benim annede gitti babada kaldık bir başımıza

:( :( :( :( :(

Özcan abi geçmiş olsun Allahım daha büyük kazaları göstermesin

Samet başın sağolsun kardeşim, iş konusunda beni çok iyi anlıyorsundur şimdi :D

@samet_özdemir

samet merhaba,
seninkinden varmıdır bilmiyorum ama pendoryadaki mediamarktta avuç içilerden büyük olanlara kadar 3-4 farklı ebatta police vardı,yolun düşerse bak istersen .

Akşamları ben de ekleneceğim en yakın zamanda, cevaplar için teşekkürler. Bu arada birazdan çıkıyorum. Kartal-Caddebostan yapacağım, belki birinizle karşılaşırız. Bir de saat tutayım, bakalım 20 km yapabiliyo muyum? :)

@Ozcan SEMET

Abicim çok çok gecmiş olsun.. :(

umarım birdaha böyle bişey yaşamazsın yaşayan arkadasımız da olmaz.
Dediğin gibi Grubumuz Örnek olacak bu işte.Bende kaskımı geçen Ahmet le belirledim, yarında alıyorum.
acil şifalar dilerim.

sevgiler..

Selamlar,

Pazartesi sendromunu atıp akşam Keyifle pedallayacak arkadaşlarımız var mı?
Ben akşam çıkmayı düşünüyorum.

bilgilerinize..

tşk.

@Ozcan SEMET

Özcan'cım çok geçmiş olsun. Umarım kısa zamanda iyileşip dönersin. Hepimizin başına gelebilecek şeyler bunlar.

Samet'cim seninde başın sağolsun.

• Beğen
Tepkiler: samet_özdemir
saolun dostlar saolsun

Edem abi saolasın müsait bi zamanda gidip bakayım daha uygunsa oradan alırım

@Sedat Şencan

Samet kardeşim senin durumundan haberim olmadı kusura bakma,
fakat bende başın sağolsun demek isterim.
Yapabileceğimiz yada elimizden gelecek bişey olursa seve seve yapmaya hazırız..

sevgiler..

Ozcan gecmis olsun bu aksilikler bir seni birde Sedat abiyi bluyor?!?
Samet basın sagolsun.

Bu kadar olumsuzluktan sonra olumlu birsey yapıp aksam çıkacak olan varsa 18:40ta Pendik'te olurum varmı çıkan?

@Ozcan SEMET

Özcan çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış. :(

Sametcim seninde başın sağolsun, Allah sabır versin. :(

Üzüldüm arkadaşlarım nazaramı geldiniz yoksa? :( Bundan sonra maşallah dicem hep yeterki siz dere tepe gezin. :(

Samet Abi başın sağolsun.
Özcan Abi sanada çok geçmiş olsun.

Geri