Scudo Sports

Pendik

YEss İDo önü;

14:40 Pendik Buluşma (İDO)
14:45 Pendik Hareket (İDO)
15:00 Kartal Hareket (İDO)
15:30 Maltepe Hareket (İDO)

Scudo
@Charriere

İyi o zaman ben de Kartal'a kadar size takılayım 15.35 yada 15.50 otobüsü ile parka giderim aynı ağacın altın da buyuşuruz. :)

:) 15:30 dan önce ototbüs yok mu? yarım saat beliyecen mi?

ben adapazarındayım yetişemiyorum gelicem ama biras geç direk göztepe parkına

ben yetişemiyorum daha sapancadayım eve gitsem üstümü değiştirip gelmem 6 yı geçer:( size iyi eğlenceler

Yarın sabah saat 07:00 de ido önünde bekleyeceğim gelen arkadaşları. Sedat abi seb gelecek misin?

Ahmet gelecek sanırım bi terslik olmazsa.

Samet sen ne dersin?

@Serap Erdogan

sorma yaw gelemedik turları bir bir kaçırıyoruz şu iş yüzünden çıkıcam artık çalışmicam bana sabit gelir lazım böyle olmuyor :D

Bu sabah kötü bir kaza geçirdim. Allahtan çok kötü bişey olmadı. Yüzümde biraz hasar var dudağım patladı ama dikiş yok Allahtan. Sağ kol, omuz, bacak sıyrıkları derin çiziklerle atlattık.

Eldiven yırtıldı, forma yırtıldı hele o kasktaki darbeleri görünce nasıl korktum tahmin bile edemezsiniz arkadaşlar.

Koruyucu ekipmanlar özellikle kask inanılmaz bir koruyucu lütfen hiçbiriniz kask olmadan hareket dahi etmeyiniz.(Zaten Pendik grubu bu konuda örnek teşkil ediyor herkesin ekipmanı tam.

Allah korudu beni. Umarım hiç kimse benzer kazalar yaşamaz.

Geçmiş olsun Özcan. Bu sabah duyunca çok üzüldük. kısmen ucuz atlatmış olman telli sayılabilir.
Allah cümlemizi kazadan beladan korusun!

Merhaba arkadaşlar, Kartal'dan Caddebostan'a 4-5 defa gidip geldim, sizin Pendik grubu bana uygun fakat bu işte çok yeniyim. Bisikletim çok kötü ama yeniledikten sonra katılmak isterim size. Fakat temponuza ayak uyduramayabilirim. Bana ne kadar hızda, kaç dakkikada vs... Kartal'dan Bostancı'ya gittiğinizi söyleyebilirseniz , korkmadan dahil olabilirim.Olmassa antreman yaptıktan sonra katılırım. Hafiften şişman olduğumu da belirtsem iyi olacak :) Bisikletle verecem kiloları umarım.

@Ozcan SEMET

Özcan tekrar çok geçmiş olsun kardeşim. Kazaya rağmen hasarı en azla atlatman sevindirici.

Ben bugün evin yolunu zor buldum. Dünkü ikinci Pendik dönüşünde kötüydüm zaten. Bugün Samet ile dönüşte Haremden sonra gözlerin kararmaya başladı. Dünden beri müthiş bir açlık dürtüsü var deli gibi yemek yiyorum. Ahmet'in tavsiyesi ile en son büyük bir kase dolusu makarna yedim :D:D kendime geldim.

@Sedat GÖKÇEK

Afiyet olsun abi, umarım işe yaramıştır. Rezil olmak istemem :)

@Ozan Bilgin MERTER

NE yeni olmayı ne de hızı dert etme, bu konularda ayrım yoktur, paylaşım vardır, her zaman orta yolu bulma gayretinde oluyoruz. Ekstrem bir durum olursa zaten belirtilir, bugüne kadar pek böyle bişey olmadı gerçi ama olsada söylenir.
En kısa zamanda tanışmak dileğiyle :)

• Beğen
Tepkiler: Ozan Bilgin MERTER
özcan abi geçmiş olsun sabah duyduğumda çok üzüldüm ALLAH korumuş abi kaskın eldivenin faydasını böyle durumlarda görüyoruz zaten. altında iyiki şort yokmuş bugün şort olsaydı belki bacaklarındada yanmalar soyulmalar olacaktı inş. en kısa zamanda düzelirsin :(

sedat abi ben senden sonra eve nasıl geldim bilmiyorum fenerbahçeden sahile bi indim 30 km yle sahilden geldim bostancıya kadar insanların arasıdna zig zag larla geldim bostancıdan kendimi attım yola sonrada yoldan devam ettim susuzluk açlık bide geç kaldım diye abandım iyice kartala geldiğimde saat 12:05 di eve geldiğimde 12:24 dü bu ne hız anlamadım 5 km düz yol 3 km rampa takır takır çıktım sonra eve geldim duş aldım tam aşağıya indim annem geldi gitmiyoruz dedi noldu dedim annemin dayısı vefat etmiş oraya gittik :( ordaydım ordan geldim şimdi öğleden beri bişeyler tıkınıyorum hep susuzluk hep açlık var bendede yeni yeni doydum fena yapıyo bu sıcaklar adamı karbonhidrad ve su tankeri lazım arkamızda :)

ozan bilgen hocam temponuz bisikletinizin durumu hiç önemli değil yeterki içinizde iki teker aşkı olsun ;) normalde ortalamamız 20 ile 25 km arasında değişiyor bazen oluyoki muhabbet ede ede yavaş gidiyoruz 15 18 km ile bazen basıyoruz 35 40 km yle gidiyoruz ama geride kalanı herzaman bekliyoruz ;) korkmadan çekinmeden gelebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Ozan Bilgin MERTER
Geri