Scudo Sports

Pendik

@Ali ATAY

Abi ben çıkacaktım ama bir sorun oldu bu akşam içerenköye kadar ineceğim dudulludan :( Yoksa gelmek isterdim

Scudo
arda görüşemiyoruz turlar dışında sahile in akşamları bostancı kartal pendik falan yaparız en azından havalarda ısındı artık ;)

http://img693.imageshack.us/img693/7152/fileo.jpg
bu ne yahuuuuuuuuuuuuu
samet bu işi bitirir hocam

:in: :in: :in: :in:

Ulan banada bi dağ bisikleti aldıracaksınız sonunda bunlar ne güzel aletler arkadaş. Bizim yol canavarının yanına bitane de bundan almak lazım kanımca.

Bu arada bu akşamki turun özellikle dönüşü ve asfalt kısmı hayli güzel oldu dragos-pendik ido arasını 15 dk geldik 30km nin altına inmedik güzel oldu..

• Beğen
Tepkiler: samet_özdemir
özcan abi yolda gelirken kendi kendime ulan zaten mtb var altımda yol bisikleti alayım diyodum ona vereceğim parayla ama eve geldiğimde tekrar baktım bisikletin resmine tekrar tekrar aşık oldum bu makine bu parayı hakediyo artık motion u satıp o paraya yol bisikleti alırım eğer takasa almazlarsa :)

yoldan gelmek çok iyi oldu hem çok hızlı geldik hemde eğlenceli oldu ben tek olduğumdada yoldan gidiyorum hep acayip zevkli oluyo :) bundan sonra bostancıdan pendiğe kadar yoldan gelelim :)

helal babolar ben caddebostana şöyle indim sonra bağdata çıktım kaldırımdan bisikleti yavaş sürdüm bankta oturdum gelip geçeni seyrettim

@samet_özdemir

bu devrimin arabası pardon mtb si yahu
beyaz atlı gibi olursun üstünde valla arkadaş 4500 ytl hemen al derim bekleme

:in: :in: :in: :in:

http://img693.imageshack.us/img693/7152/fileo.jpg

benim carbonu 1500 yurodan okutup üstüne 1500 ytl koydunmu yukardaki beyaz küheylan benim olur valla değer buna

bu makine için değer valla şimdi değil ama sene sonunda inş. alıcam o zaman fiyatıda düşer belki :)

@Sedat GÖKÇEK

Adaşım hayırlı uğurlu olsun bu arada, gerçi henüz göremedim canavarı ama kazasız belasız kullan.

Ne olmuş burada yahu herkes bi bisiklet fotosu koymuş bende bunu alıcam diye :D
http://www.nyc-sport.cz/eshop/scott-2009-sportster-pi-613.html?osCsid=febb80f485329a5304c6eb64309295a7

Bende scott p4 düşünüyorum. Ama sadece düşünüyorum karbon marbon yok ama ekonomik :)
MTB bisikletten Tur bisikletine geçenlerin "abi biz bisikletemi biniyormuşuz ya" tecrübelerini teyit etmek istiyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Sedat GÖKÇEK
Selamlar,pendikte oturuorm ve havaların güzelleşmesiyle,çoğu akşam sahilde bisikletle turlamak istiyorm,tamda bu tarz bir forum arıordum..Lakin önceden de çok binmiştim bisiklete ama yeni bir bisiklet almam lazım..Askerden geleli 5-6 ancak olduğu için ilk bisikletimi ucuz yollu birşey almak istiyorm..400 e kadar falan..biraz incelediğim kadarıyla siz profesyonelsiniz bisiklet konusunda,bisiklet almama yardımcı olursanız,bende herakşam katılabilirim sizlere :)hoşçakalın..

sedat abi bu bisikletde mtb ama yol veya city bike değilki senin bisikletin çok güzel zaten abi bence değiştirme işini görüyosa carbon almadıktan sonra tekerini değiştirsen yeter sana ;)

fatih hocam yardımcı oluruz tabi sen yeterki bisiklet alıcam de 380 e falan salcanonun bisikleti var yada carraro veya bianchi falan alabilirsin bunların dışında biras daha ekleyebilirim dersen 700 e falan daha güzel bişey alabilirsin yada salcano astro alabilirsin 560 falan heralde ;)

bu akşam tura çıkan varmı? ben çıkıcam ama biras kısa tutabilirim bu akşam

evet alıcam sabahtan beri nasıl bi gaza geldim anlatamam,forumunuzu okuyorm..ne kadar güzel böyle insanların birlikte hem spor yapması hem de toplanıp birşeyler yapması ve ikisi de aynı anda..

kesin alıcam..önerdiğiniz bir yer var mıdır,netten mi alıyorsunuz siz..sıfırım ben bu konuda,sadece binmeyi biliyorum :D hani direk adres,firma ismi,yer mekan vs.. verirseniz bende acele ederim..

teşekkürlerimi sunuyorm,aranıza kabul edersenizde en kısa sürede size katılmak isterim..

hoşçakalın.

Sametcim çıkcam ben şöyle rahat giydiğim kıyafetlerle bir süreyim şu canavarı :D

Bu arada dün sizden ayrıldıktan sonra iki pedalı birlikte kullandım. Karşıma bir kaniş çıktı hayvancağıza üzüldüm üzerinden geçiyordum nerdeyse sert bişekilde çarptım sadece ama olan bana oldu olduğum yere düşü verdim :D:D:D

@fatih yılmaz

yardımcı oluruz tabi ne demek ben deltadan almıştım ama orda canondale corratec ve geotech var salcano bianchi carraro gibi modeller yoktur onuda kartalda şirin bisiklet var ordan alabilirsiniz salcano değilde bianchi carraro falan bakayım düzgün kompenentli uygun bişeyler

aramızada kabul etmek ne kelime başımızın üstünde yeriniz var amacımız spor yapmak eğlenmek ve bu işide zevkli ve eğlenceli bi hale dönüştürmek açıkcası fazlasıylada yapıyoruz zaten ;)

sedat abi geçmiş olsun nedir senin şu köpeklerden çektiğin bea abicim :) bizde dün az kala eziyoduk ahmet abiyle golden cinsi bi köpeği önümüzden çıkmadı durduk biz yanından geçtik ne düdük ne korna takıyo hayvanlar sıcaktan sapıttılar heralde onlarda :D

fatih hocam salcanonun bu modeline bakabilirsiniz

(link)

yada biras daha eklerim derseniz. bu 2 modelde gayet güzel ;)

(link)

(link)

bunlarda biras daha yüksek modelli olanlar bence 400 ün üstüne 200 daha ekleyin ilerde pişman olursunuz ;)

@Sedat GÖKÇEK

abi laptopu kırmadın inşallah yükün vardı çünkü :D geçmiş olsun bu iş düşmeden öğrenilmiyormuş düşünce anladım.

yarın akşam 19:30da maltepe ido önünde olucaz maltepeden bir kaç kişi daha gelicek akşam rutin saatte pendikten çıkan olursa onları karşılarız görüşmek üzere

Geri