Scudo Sports

Pendik

Bu akşamki buluşma plansız oldu ancak planlasan bu kadar güzel olmazdı arkadaşlar. Sohbet ettik, çayımızı içtik gayet güzeldi..

Scudo
@burak ekemen

plansız programsız olunca iş daha iyi oluyormudur nedir ?????????????

:in: :in: :in:

plansız oldu ama 9 kişiydik heralde :) gayet güzeldi fenerbahçeye kadar gittik geri dönüşte biras tempo yükselttik hızlı geldik güzel oldu yarın akşam en geç 9 da evde olmam lazım o yüzden saat 7 ye kadar bekleyemeyebilirim :S işten çıkışta bi bostancı veya maltepe yapar eve dönerim hemen. 18:00 da kartal 9 palmiyelerden başlıyorum tura :)

bu arada cm için liste yapalım kimler geliyor?

@samet_özdemir

Sağolasın Sametcim. Dün toplantıyla geçti bütün gün bu mesajları yeni okuyorum. Bende carbon düşünüyordum ama bütçeyi bu aralar aşar diye vazgeçtim.

Cumartesi CM'ye gelirim. Bu akşam 20:00 - 22:00 Göztepe parkında basket maçımız var. Bostancı-Caddebostan arası turlayacağım maç saatine kadar.

@Sedat GÖKÇEK

Yahu Sedat abi sendeki bu bisiklet aşkı acayip. 2 ayda 2. bisikleti aldın be abi.

Yakında carbon canavarı çekersin altına, hatta ben bidahaki görüşmemizde direk carbonla gelirsin diye beklemiyor değilim.:D

sedat abi 2 ay bunu kullandıktan sonra bi karbon kullanırsın ulan biz bisiklete binmiyomusuz der gider karbon alırsın :) bugün alıcaktın bisikleti hayırlısıyla alırsında inş. kazasız belasız günlerde kullanırsın ;)

2008 aldım bu scale 30 karbonu large kadro karbonun 10 kilo altında olanların bir on yıl gitmesi bana biraz şüpheli geliyor 100 kilo olan bir arkadaşım vardı altındaki yol bisikleti ile kasislere girdi ve daha sonra fark ediyor çatlağı tabi kadro çöpe kilo faktörü karbonlar için dej avantaj ayrıca taşlı topraklı arazilerde uzun müddet 10 kilo altında olan karbonların ömür süresine bakmak ve araştırmak lazım metal yorulması her bisiklette olur aliminyum birden kırılır karbon ise uyarır üzerindeki çatlak izi ile
bir arkadaşta gene yol bisikleti ile karbonu üç yerden kırdı kişi hatası olduğu vakit yenisini vermiyorlar
en ideali bisiklet toplamak özellikle zirkon kadro üzerine en iyi xt kompenantları koymak karbon kadro tek halde satılıyormu bilmiyorum

tek halde karbon kadro var kron xc5000 vardı geçenlerde sirkecide 950 dolarmı ne dedi adam hafiflik mükemmeldi ama 900 gram falandı.

@samet_özdemir

yapma yahu desene var o kadroyu alıp 10.00 kilo sınırında tutup
bayağı para verip toplamak çok daha iyi olur ama astarından pahalıya gelir bence paso xt kompenantlar artı jantlar slr

abi gerek yok bence bisiklet toplamaya hazır almak daha mantıklı hemde daha ucuz benim şimdi aklımda corratec revolation race karbon var 4500 lira bu sene sonuna doğru alıcam inş.

@samet_özdemir

uffffffffffff
4500 ytl samet kaç kilo o aslan ????????????????

@Kudret Kurtcebe

http://www.thebikelist.co.uk/imagecache/file/width/800/images/models/Corratec/2009/Revolution-Race-Carbon_09/RVRCCB45.jpg

KULLANICI TIPI:MTB, SPORCU, HOBİ KULLANICISIKADRO:Monocoque Carbon Rahmen in TCM-TechnologyÖN AMORTİSÖR:Rock Shox Recon XC AirARKA AKTARICI:Shimano XT ÖN AKTARICI:Shimano XTVİTES KOLLARI:Shimano XTRUBLE:Shimano HG50ZİNCİR:Shimano HG50AYNAKOL:Shimano FC M486ORTA GÖBEK:Shimano FC M486FREN ÖN / ARKA:Shimano Hidrolik Disc BR M486FREN KOLLARI:Shimano Hidrolik Disc BR M486ARKA GÖBEK:Mavic Crossride DISC INTLÖN GÖBEK :Mavic Crossride DISC INTLGİDON:zzyzxBOYUN:zzyzxFURÇ TAKIMI:TangeSELE:corratec SCT 19SELE BORUSU:zzyzxSELE KELEPÇESİ:ZZYZX ; blackJANT:Mavic Crossride DISC INTLJANT TELLERİ:Mavic Crossride DISC INTLLASTİK:Continental Race King 26 x 2.2; Skin foldable 84 tpi f Continental Race King 2.2RENK:SİYAHJANT EBATI:26"VİTES SAYISI:27MATERYAL:KarbonAĞIRLIK:11,1 KGSIZE:S, M, L, XLDİGER :39 cm 43 cm 49 cm FULL XT DONANIM, CORRATEC IN EN İYİ CARBON MODELLERİNDEN, OPSİYONEL OLARAK AĞIRLIĞINI DAHA DA HAFİFLETEBİLİRSİNİZ. REVOLUTION MODELLERİ CORRATEC IN EN İYİ MODELLERİDİR. İYİ BİR BİSİKLET ALMAK İSTİYORSANIZ TERCİHİNİZ KESİNLİKLE REVOLUTIONDAN YANA OLMALIDIR.

Önceki Fiyatı 2.419,00 Euro +KDVFiyatı:1.600,00 Euro +KDV KDV DahilFiyat
:3.719,36 YTLHavale/ KK Tek Çekim
:1.552,00 Euro + KDV

Güzel makine walaa :)

bu bike midyum kadro large değil bu daha hafif olabilir yaklaşık 9.250 kilo tehlike sınırının altında yani kırılır vede çatlar
uzun zaman dayanabileceğini hemide onca offroad çıkarabileceği konusunda şüpheliyim

http://www.thebikelist.co.uk/imagecache/file/width/800/images/models/Corratec/2009/Revolution-Race-Carbon_09/RVRCCB45.jpg

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi resmi bulunsun die koydum sadece başka bir yerden alıp.Maksat fikir olsun ama dediğin gibi large olmadığı için mutlaka fark eder.Beni taşımaz ama samette sorun çıkartmaz :d

@arda taşan

kilo dej avantaj karbon için şimdi bütün bisikletlerin 10 yılda metal yorgunluğu olduğu kesin bu aliminyumda birden kırılarak kendini gösterir
tabi benim gibi deliler gibi hergün bisiklete binen kişi 10 yılda bisikletini yıpratır bu karbon içinde geçerli 2 .yılını karbon kazasız belasız doldurdu bu iki yıl boyunca bir çok offroad alan gördü kilom 68 kilo yalnız asla offroad lardan yokuş aşağı inerken süratle inmedim özellikle kılıçkaya gibi kartepeden beter offroad yola sahip yerde bile temkinli frenli indim ha ne oldu arka balatalar ön balatalar eskidi bu normal en fazla değişen bisiklette 30.000 km de
zincir -balatalar- ve tabi bir çok iç lastik iğneli vede hatırı sayılır teker gitti çok binen için durum bu
ayna kolun 2.sini aldım ve durum iyi aynı şekilde ruble 2.oluyor senin anlayacağın zamanı geldiği vakit hemen zincir değişecek bunun için özel bir cetvel var 4 ayda bir zincir kontrol edilmesi gerekiyor çok binen için durum bu zincir değişmezse aynen ruble ve aynakol şinanay
yalnız mavic arka jantın orta göbeğinin yağını 6 ay önce yenilemiştim bu ikinci yağlama oldu orjinal yağı bitince 6 ay önce yağlandı

@Kudret Kurtcebe

Maşşallah valla abi umarım kazasız belasız nice turlar geziler geçirirsin daha ;)

bu sefer large kadro alıcam zaten ama rengi bu değil benim dediğim işte bu canavar canavar hergün açıp tekrar tekrar bakıyorum :)

(link)

ali abi ben çıkıyorum akşam ;)

Geri