Scudo Sports

Pendik

Önümüzde ki hafta benim için durumlar çok karışık, ama müsait olursam elbette ki geleceğim :)

Scudo
@Sedat GÖKÇEK

Abi harika bi bisilet baktım şimdi deltanın sitesinden. Abi aştın kendini sen valla 2000 tl harcadın o zaman sen. Peki öteki bisikleti alıyorlar mı 2. el olarak?

Pedal, ayakkabı ve km saatinin markalarını yazsana abi merak ettim valla en kısa zmanda görüşelim görelim canavarı..

Hayırlı olsun çok sevindim abi..

• Beğen
Tepkiler: Sedat GÖKÇEK
@Ozcan SEMET

Teşekkürler Özcan, Yaklaşık o kadar harcadım KM Saat seninkinden ayakkabı exustar 802 bu seneki modelmiş kilitli pedalda shimano tek tarafı normal alışma aşaması bittikten sonra çıkarılabiliyormuş. Öteki bisiklete fazla para vermiyorlar bende satarım diye düşünüyorum.

@Sedat GÖKÇEK

abi hayırlı olsun :in: kapmışsın canavarı güle güle kullan keşke bi de köpek savar alsaydın malum köpeklerle başın belada:D

• Beğen
@burak ekemen

Sağolasın Burak düşünmedim değil varmıdır acaba bisikletçilerde :D Bu sabah bayağı bir tırstım. Küçükyalı - İdealtepe arasındaki köpeklere bir çare bulmak lazım. Bisiklet yolundan kaçıp asfalta indim bu seferde kaldırım mesken tutular. Sabah ki jeep olmasa ben hala bisikleti köpeklere savuruyor olurdum herhalde :D:D:D

• Beğen
Tepkiler: burak ekemen
@Sedat GÖKÇEK

Sedat abi yarın akşam Burakla Bostancıdan hareket edip Kartala doğru gidicez sen müsait olur musun ? Hem canavarı görmüş oluruz..

@Ozcan SEMET

Hesap kesim tarihinden dolayı çarşamba akşam alıcam yarın eski bisikletle gelirim bir aksilik çıkmazsa onu kendim satmayı düşünüyorum. Forumda ilan veriliyo mu? :)

@Sedat GÖKÇEK

Veriliyor abicim. Ok yarın akşam bi aksilik olmazsa görüşürüz.

Burak saat 19:00 mu hareket saatimiz?

@Ozcan SEMET

sedat abi bisiklet hayırlı olsun ben henüz bisikleti değiştiremesem de SPD yaptım şuan alışma evresindeyim düş kalk oluyor! yarın 19:00da bende bostancıda olurum beraber pedallayalım

• Beğen
@Ali ATAY

Teşekkürler. Bugün Özcan ve Burak'ın bisikletlerine bindikten sonra zaten değiştirmeyi düşünüyordum bir vesile oldu bunun üzerine yenisini almaya karar verdim.
Bir aksilik olmazsa 17:30 da işten çıkıp 18:30 gibi Kızıltoprak'ta olurum 30 dk'da Bostancıya gelirim sanırım.

@Serap Erdogan

1. Serap Erdogan :D
2. Charriere (Belki gelcek:rolleyes: )
3. Samet (Ümid ediyoruz :D ???)
4. ???

sedat abi şimdiden hayırlı olsun kapmışsın canavarı valla xt arka aktarıcı rockShox maşa hidrolik disk fren spd pedallar falan artık tutamayız seni :) benimde carbon alasım var fena halde gaza geliyorum aylık ödemelerimin çoğu bitiyo ağustosta belki revolution race alırım kendimi biras sıkıp :)

bu akşam çıkan varmı bisikleti şirin e götürcem viteslerine baktırcam sonra bostancı maltepe falan yaparım heralde 19:00 da kartal ido iskelesinde bekliyorum :)

• Beğen
@samet_özdemir

samet kartala gelirim şu kartepeyi masaya yatıralım
18.45 de ordayım

tamamdır abi spd almam lazımdı kartepe öncesi planlar suya düşer converslerle devam pedala :D

@samet_özdemir

bu cumartesi cm var ben pazar polinezdeyim bu pazar gidemedim bisiklet bakımdaydı akşam kesin geliyorum samet herhangi bir şey olursa mesaj at derim
spd şart kartepe için

@Kudret Kurtcebe

kudret abi çıkma yola ben geliyorum bostancı tarafına doğru :) kadıköye gitcez bisikleti bakıam vermem lazım vitesler geçmiyo sıkıntı oldu hep kartepeye o şekidle gelirsem rampada kalırım valla :D

@samet_özdemir

bu mesajı görmeden çıktım emme seni buldum kartalda
hehehehhehe

:in: :in:

Geri